lehet azt olvasgatni, csak természetesen mindent a helyén kell kezelni.
én olvasgatom

ma például kiderült Ronaldinhoról, hogy új barátnője van, aki szerint szinte hibátlan Ronnie teste és "mennyeien csókol".

ON
Félreértés ne essék, én nem olvasom a Blikket, ezzel csak arra akartam utalni, hogy az fcbarcelona.com-on elég lassan jelennek meg a hírek.Drigo írta:Nem azért mondom, de
1.nem olvasok ilyen szenny lapokat
2.még ha látnám is leírva benne akkor is csak akkor hinném el, ha már láttam normális és szavahihető helyeken.
ez jó kérdés néztem az FCBarcelona.com -ot, ott még semmit sem írnak nemhogy a bemutatásról, de még a leigazolásukról sem szal azért az még odébb lehet de egy héten belül mindenképp megejtik szerintem.Los Banditos írta:Mikor lesznek hivatalosan bemutatva a játékosok?
Igen és főleg Presas szájából jó ilyet hallani, egy ilyan habgvételű nyilatkozatot talán tőle vártam a legkevésbé de ez is azt mutaja, hogy micsoda CSAPAT a Barcelona!
Érdekes hír, talán lehet is benne valami, de azt ők is tudhatták, hogy ha Zambrotta a Barcába jön, akkor még nehezebb lesz megverni őket, míg a madridi kiscsapat még csak most formálódik.bigChris írta:Érdekes:
http://www.foci24.com/index.php?ugras=h ... 58&nyelv=0
Ha igaz akkor köszönjük.
Érdekes hír. Ha igaz akkor kösz.bigChris írta:Érdekes:
http://www.foci24.com/index.php?ugras=h ... 58&nyelv=0
Ha igaz akkor köszönjük.
Csak a VB-n!Enrique írta:Marquez a büdös életben nem játszott még jobbhátvédet...
Puyol és Marquez nagyon jók egymás mellett! Marquez magas, erős, jól fejel, jól tud szerelni, de nem túl gyors. Puyol nem fejel olyan jól mint a mexikói, de gyorsabb. Ez egy nagyon jó páros, sztem nem kéne szétszedni. Meg kéne próbálni Thuramot a jobbszélen, ha nem megy, akkor esetleg kimehet Puyol vagy Marquez jobbra, de sztem akkor inkább így lenne:XaviMessiFan írta:Rafa sztem cserélhetne helyet lili-vel és ezen a védelmen SENKO nem tudna áthatolni főleg ha van előttük egy egészseége Edmilka v Motta!!!!and1-os írta:szerintem meg:Thuram-Marguez-Puyol-Zambrotta