Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
29+6 ha jol emlékszemxavi12 írta:valaki nem tudja megmondani hogy mennyiért vettuk annak idején Dani Alvest?
Barca_10 írta:bojan95 írta:
ezt vki lefordítaná nekem vagyis csak a lényegetmegköszönémm
Lényegében azt jelenti,hogy mivel nem sikerült megszerezni Fabregast Rossel és Pep Özilt szeretné leigazolni.
bojan95 írta:
http://translate.google.com/translate?u ... l=es&tl=en Jah bocsi ezt akartambojan95 írta:
zsoltman írta:Abba belegondoltatok, hogy Özil legalább lő távolról ami ránk nem igazán jellemző és nem is rosszul! A Chelsea féle csapatok ellen jó lehet egy ilyen játékos és ha nem drága kell,vékony a keret!!
Úgy gondolom ez már nem számít nálunk ez nem lehet szempont egy játékos vételekor sem. Ibra is nagy tüzelő hírében állt aztán semmi nem valósult meg ebből, és most nem a gólokra gondolok természetesen hanem a távoli lövésekre. Ugyan akkor Messi egyre bátrabban ellövi a labdát már a 16oson kívülről is ami egyre biztatóbb. Szal nem hiszem, hogy érv lehetne valaki mellet hogy távolról is ellövi a labdát. Égszerűen nem játsszuk ki ezt a lehetőséget nem tudom miért, de a keretben is vannak akik eltudnák találni a kaput 20-25-ről mégsem teszik... szóval ez nem érv.zsoltman írta:Abba belegondoltatok, hogy Özil legalább lő távolról ami ránk nem igazán jellemző és nem is rosszul! A Chelsea féle csapatok ellen jó lehet egy ilyen játékos és ha nem drága kell,vékony a keret!!
Hidd el nekem, a Barcanal is van par jatekos aki tud tavolrol loni, de nem a tavoli lovesekre jatszanak ra a fiuk.zsoltman írta:Abba belegondoltatok, hogy Özil legalább lő távolról ami ránk nem igazán jellemző és nem is rosszul! A Chelsea féle csapatok ellen jó lehet egy ilyen játékos és ha nem drága kell,vékony a keret!!
Hát hogyha jön Özil és a két fiatal közül valamelyik beválik akkor Fabregasra biztosan nem lesz igény.Egyébként ha jön Özil, és beválik, akkor Fabregast nem látom a jövőben(Thiago,Jonathan,Iniesta,Özil,Xavi)
Szerintem nem kell nekünk az a kaméleon fejű, de ha idehozzák akkor sem fogok sírni, max szezon végénSanama írta:Az Elmundo azt írja,hogy szóbeli megegyezés már meg is van a Werderrel...
Azért remélem csak nem jön.