Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
valoban, nem szélen játszik, benéztem, viszont azt hittem h csucsékként szerepel majdbarca99 írta:Miért játszana szélen? Szerintem Rosenberg mögött fog játszani, a kedvenc posztján. Hiába egy állat, jobban fekszik neki, ha valaki még van előtte.visca el barca írta:itt a svéd kezdő, meglep h zlatan szélen, rosenberg mögött játszik.
Isaksson – Lustig, Mellberg, Granqvist, Martin Olsson – Elm, Källström – Larsson, Ibrahimovic, Toivonen – Rosenberg
Miért játszana szélen? Szerintem Rosenberg mögött fog játszani, a kedvenc posztján. Hiába egy állat, jobban fekszik neki, ha valaki még van előtte.visca el barca írta:itt a svéd kezdő, meglep h zlatan szélen, rosenberg mögött játszik.
Isaksson – Lustig, Mellberg, Granqvist, Martin Olsson – Elm, Källström – Larsson, Ibrahimovic, Toivonen – Rosenberg
sjd írta:Szerintem te fogsz nyerni egy bannt, amint megjelenik egy moderátor ittorsy0516 írta:Horvátország begyűjtötte a nagyon fontos három pontot
Szerintetek nyernek még meccset a horvátok a csoportban?
http://sporttoll.blogspot.hu/2012/06/ho ... ontos.html
Szerintem te fogsz nyerni egy bannt, amint megjelenik egy moderátor ittorsy0516 írta:Horvátország begyűjtötte a nagyon fontos három pontot
Szerintetek nyernek még meccset a horvátok a csoportban?
http://sporttoll.blogspot.hu/2012/06/ho ... ontos.html
Az angolok is kb. hasonlóan le szoktak bőgni, mint a franciák, és ő körülüttök is nagy szokott lenni a hype, kivéve idén, mert az edzőváltás és a sérülések miatt, most senki sem tartja őket esélyesnek. Ez lehet a szerencséjük. Persze így is csúnyán meg fognak égni, lehet, h már a csoportkörben kipenderülnek, de most legalább nem lesz olyan ciki.ab1daL írta:Akkor hypeot kapnak a fransziák, kíváncsi leszek mire mennek ma.Csak nehogy olyan lebőgés legyen mint az utóbbi években.. Szerencséjük, hogy sok a sérült az angoloknál, plusz a legnagyobb érvágás, hogy Rooney nem játszhat.
én nekik szorítok az eb-n. a spanyolok valahogy nem szimpik és mivel divat nekik drukkolni,így pláne..visca el barca írta: nem sokan vannak akik a franciáknak szurkolnak, vmi iszonyat divat lett az elmult években utálni őket.![]()