LG írta:A Valenciában lehet azért volt jobb, mert ott nem betömörülő védelemmel volt dolga, de itt meg általában azzal lesz, szóval ha ezzel nem boldogul az szívás, neki is, nekünk is.
Ha megnezed az ottani goljait, rengeteg szuletett ugy, hogy a 16-oson belul 3 vedo kozozt talalta meg a rest, es mozgott jo helyre. De ott a valogatott is, ott is csak jol lattam en jatszani, pedig az a foci hasonlit a mienkre. De a mostani meccsen is jol jatszott az elso 10 percben, labdaert is visszajott, elmozgott, nem tudom mi az istenn tortent vele utana..
Bennem is az a kerdes merult fel amugy, amit itt mar feszegetett valaki, hogy mennyire jo otlet egy lesipuskas jatekost ebbe a csapatba jatszatni. Mondjuk Ini visszateresevel jelentosen none a golszerzesi eselye, de egy olyan meccsen, ahol a csapatnak nem megy, nem tudom o hogy tudna villanni, amikor moge kell egy csapat. Nem a mostani meccsrol beszelek, hanem altalanossagban.
Mondjuk azt is meg kell azert jegyezni, hogy ebben a szezonban eddig el van atkozva. Lott mar 3 kapufat iden, szerzett 2 - vagy 3? - lesgolt is, de csak nem akar osszejonni az az elso talalat.. Nem is aggodnek miatta, ha ugy jatszana, mint az elso 10 percben, de megmondom oszinten kicsit tartok a hozzaallasatol ez utan most..