Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Annyit fűznék hozzá a statisztikájához, h az idei bajnokikon mindössze 1 szabálytalanságot követett el!Varga Tamás írta:Csatlakoznék én is köszöntők táborához: Isten éltessen Syl!
És akkor egy kis statisztika, ami alátámasztja a régi mondást: jó az öreg a háznál...![]()
Az idén 10 bajnokin, 6 Spanyol Kupa-meccsen, és 5 BL-találkozón lépett pályára. Azaz összesen 21 meccsen volt tagja a pályára lépő csapatnak, és ezen találkozókon 1 gólt sikerült lőnie.
Ennél több meccset csupán a 2005/06-os szezonban játszott, 26-ot. Ezt a mérkőzésszámot még az idén is elérheti, és akkor tényleg pozitív érzésekkel távozhat legszebb sikerei színhelyéről. Mi pedig hálás szívvel, és könnyes szemekkel mondhatunk neki köszönetet itteni teljesítményéért. Hozzáállása, magatartása példaértékű mindenki számára.
Sok boldogságot Syl!
Isten éltessen Slyalex27 írta:Sylvinho tegnap ünnepelte 35. születésnapját. Utólag is nagyon boldog szülinapot!
Bizony akkor boldog szülinapot neki. És szombaton jó játékkal ünnepelt. Én meg vagyok vele elégedve, nem nagyon lehet rá panasz, tökéletes 2. számú balbekk.alex27 írta:Sylvinho tegnap ünnepelte 35. születésnapját. Utólag is nagyon boldog szülinapot!
Szívemből szóltál!menczel írta:Nagyon finom volt az öreg ma. milyet rápörkölt már. kifejezetten hasznos volt, lehet még akkor is megtartanám ha jön egy szélsöbekk a nyáron mert ki tudja mikor jöhet jól.
huhuu azért annyira ne túlozzunkIlúvatar írta:Hihetetlen, hogy 34 évesen is kimagaslóan játszik... Ezért imádom Syl -teltudom képzelni, hogy még 50 évesen is fog a nou campban rúgni a bőrt
énis így gondolom és főleg hogy 34 éves...nagyon jó focista, jobbnak érzem Abidalnál csak lehet egy egész meccset már nembírna végig! Na de azok a Sylvinho sistergős lövések azért ottvannak a korához képest, sőőt..Varatrix írta:Lehet hogy egyedül vagyok ezzel!
De a tegnapi meccs után kipróbálnék néhány meccset úgy, hogy Sylvinho kezd, és nem abidal!
Nagyon jó játékot prudukált tegnap!
Mikor játszik én meg vagyok vele elégedve.Sztem nyugodtan kaphatna több lehetőséget.OvaMind írta:Támadásban sokkal jobb, mint Abidal, viszont védekezésben gyenge.
Emberileg pedig nagyon szimpatikus játékos, + emléxem, hogy az Arsenalban
még rettegték az ellenfelek a szabadrúgásait.
Tudom hogy az volt.Rivaldo11 írta:Világ életében védő volt. Most nem megy neki, ez van. De még szükség lesz rá a szezonban, és ennél azért többet tud.
Na ez az amiről nem vagyok meggyőződve. Tartom hogy nem védőnek való.Rivaldo11 írta:Nincs játékban, érthető ha gyengébben megy neki. De ha pl. hétvégén is játszana, már sokkal jobban teljesítene.