Világbajnokság 2014
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Kb zsebredugott kézzel játszottak a németek a 2. félidőben. A portugál kapitány helyében én a 60. perc környékén lekaptam volna a hisztigépet, mondván a hátralévő két meccsen nagyobb szükség lesz rá, de láttuk, ez az ember...na nem is mondom mit tenne a saját muterjával egy gólért...az eredmény számára az totál másodlagos.
A németek kegyetlenek, még Reus nélkül is, itt nem jött ki, hogy hiányozna.
A németek kegyetlenek, még Reus nélkül is, itt nem jött ki, hogy hiányozna.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Én a szabija előtt gondolkoztam ugyanezen, hogy hogy ünnepelné. Szerintem nem úsztuk volna meg a tipikus CR pózolás nélkül.Alcantara írta:A portugáloknak megadható volt a büntető, nyilván CR lőtte volna. Nagy kérdés, ha belövi, akkor is pózol félmeztelen egyet? A játékvezető miatt ez már sosem derülhet ki. Úgy néz ki félmeztelen sem láthatjuk, maximum meccs utáni mezcserénél.

- Leon
- Director del Fútbol
Akkor mi jobban vagyunk mint a spanyolok meg a portugálok összesen az 1-8al!Boixos írta:na, az ibériai félsziget eddig egyes. pontosabban 1-9es![]()
még jó, h andorra nem indult.

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Grácies Messi!
Pepe óriási marhaságot követett el. Azért kár a cselekedetéért, mert szerintem a németek nagyon erősek és simán győztek volna kiállítás nélkül is. Így legalább sírhatnak a játékvezetés miatt páran a vesztes csapatból.
Németek nagyon meggyőzőek szokás szerint, erős, szervezett csapat, ráadásul a kispad is borzasztó brutál náluk.
Németek nagyon meggyőzőek szokás szerint, erős, szervezett csapat, ráadásul a kispad is borzasztó brutál náluk.
Most láttam, h CR milyen jól lőtt egy szabadot, 9m-ről képes eltalálni az 1 emberes sorfalat

Én is éppen erre gondoltam már a második félidő elején. Az, hogy 4:0-nál Poldit hozza be, sok mindent elárul arról, hogy Klose mennyit fog ezt követően is játszani.visca el barca írta:tudom h itt sokan nem akarják h klose rekordot döntsön, de érthetelen h miért nem játsztaj ma... nulla ellenfél ellen simán találhatna egy gólt...
- visca el barca
- Presidente del Barça
tudom h itt sokan nem akarják h klose rekordot döntsön, de érthetelen h miért nem játsztaj ma... nulla ellenfél ellen simán találhatna egy gólt...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

A portugáloknak megadható volt a büntető, nyilván CR lőtte volna. Nagy kérdés, ha belövi, akkor is pózol félmeztelen egyet? A játékvezető miatt ez már sosem derülhet ki. Úgy néz ki félmeztelen sem láthatjuk, maximum meccs utáni mezcserénél. 

- Leon
- Director del Fútbol
4-0!Ronaldo sírása majd kétszeresére duzzasztja az Amazonast! 

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!
Úgy látom nem csak Klose jelenti a veszélyt a csúcsra. Itt van a Thomas Müller gyerek, akiben lesz még egy VB.
Nani ahogy elvitte Coentrao elől
Hatalmas ! 

Özil kihagyta...
Amúgy azt hittem, hogy Portugália majd sokkal jobban felpörög, de nem...

Amúgy azt hittem, hogy Portugália majd sokkal jobban felpörög, de nem...

- visca el barca
- Presidente del Barça
a németek biztos visszavesznek, de ha lenne egy kis eszük úgy megszórnák őket, h ihaj
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

A végén még Roninál is elszakad a cérna és őt is kiállítják!
https://www.youtube.com/watch?v=PWHgOYLeMN8" target="_blank
Ha ez bement volna, akkor most 4-0...

https://www.youtube.com/watch?v=PWHgOYLeMN8" target="_blank
Ha ez bement volna, akkor most 4-0...

-
- Llegenda del Barça
Csak így tovább a németeknek, egészen a VB végéig!
Ez nagyon laza félidő volt eddig !

Ez nagyon laza félidő volt eddig !
- miihii
- KHAL
Eddig ez nálam a VB meccse 
A portugézák brazzers módban, Pepe ismét a régi, cserébe kivételesen kiszórták és még van egy félidő
(Feltéve, h le fogják tudni játszani, miután CR könnyei feláztatják a gyepet
)
Talán kap 2 meccset a lehiggadt, tanári Pepe, aztán kis szerencsével fél óra alatt letudta a VB-t
Még-még-még, ennyi nem elég

A portugézák brazzers módban, Pepe ismét a régi, cserébe kivételesen kiszórták és még van egy félidő

(Feltéve, h le fogják tudni játszani, miután CR könnyei feláztatják a gyepet

Talán kap 2 meccset a lehiggadt, tanári Pepe, aztán kis szerencsével fél óra alatt letudta a VB-t

Még-még-még, ennyi nem elég

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
És van aki megkérdőjelezi a jogosságát a pirinek, meg a tizinek
Hatalmas, ha van iskolapéldája a pirosnak, akkor Pepe-é az volt, ráadásul biztosra ment a skac, mert a könyökös után (amit megúszott volna) még volt esze odamenni bólintani
Abszolút passzol mint a luzitánokhoz, mint az úriemberek klubjához
Rivaldo 11 : Ne is mondd, de az a 2000-es egy jó képességű, kedvelhető gárda volt, az első futballhoz köthető emlékem az angolok elleni 3-2-jük arról az EB-ről ! Figo, Rui Costa, Baía, Joao Pinto, egyik sem olyan antipatikus ocsmány arc mint most hiszti, vagy az állat Pepe...

Rivaldo 11 : Ne is mondd, de az a 2000-es egy jó képességű, kedvelhető gárda volt, az első futballhoz köthető emlékem az angolok elleni 3-2-jük arról az EB-ről ! Figo, Rui Costa, Baía, Joao Pinto, egyik sem olyan antipatikus ocsmány arc mint most hiszti, vagy az állat Pepe...
Szünetben Pepe piros és 3-0 a németeknek... LOL!
Erre azért nem számítottam. Ronci elég rosszul játszik, Nani talán a portugáloknál az egyik legjobb. Innentől már csak egy kemény vereségnek drukkolok. Remélem CR egójából is visszavesz majd egy kicsit. Tippem innentől: 5-0.

Erre azért nem számítottam. Ronci elég rosszul játszik, Nani talán a portugáloknál az egyik legjobb. Innentől már csak egy kemény vereségnek drukkolok. Remélem CR egójából is visszavesz majd egy kicsit. Tippem innentől: 5-0.

Habfehérben ezt már sokszor előadta a földön fekvő játékosoknak, Ramos barátjával egyetemben.
Pechje van, nem a La Ligából van a játékvezető.
Coentrao is tetszett, ahogyan bekönyökölt Khedirának. Tuti sárga volt, de már nem mertek neki adni a kiállítás után.
CR szokás szerint komoly válogatott meccsen sehol nincs játék szempontjából.
Ilyen folytatás esetén kezdhetik a portugálok a kis bőröndöket pakolni.
Pechje van, nem a La Ligából van a játékvezető.
Coentrao is tetszett, ahogyan bekönyökölt Khedirának. Tuti sárga volt, de már nem mertek neki adni a kiállítás után.
CR szokás szerint komoly válogatott meccsen sehol nincs játék szempontjából.
Ilyen folytatás esetén kezdhetik a portugálok a kis bőröndöket pakolni.
- visca el barca
- Presidente del Barça
nincs felemelőbb mint látni a szomorú srácot ahogy pityergésre áll a feje.
remélem még ghána is elveri őket aztán mehetnek a levesbe.
remélem még ghána is elveri őket aztán mehetnek a levesbe.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Undorítóak ezek a portugálok, hernyó népség, mint mindig. Istenem...és én még valamikor szurkoltam nekik...(1996-EB, 2000-EB).
Szerk: Müller ezt Pepe kedvéért kizárólag...
Szerk: Müller ezt Pepe kedvéért kizárólag...

Rivaldo-A Legnagyobb.