FC Barcelona 08/09
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Legyen neked igazad.
Én is ezt szeretném.
Nem zárkozm el CR leigazolásától ugyse hogy Dinho marad, én örülnék neki, szerintem nagyot tudna foci a spanyol bajnokságban, főleg egy ilyen csapatban.
Bár ha választani kéne akkor sokkal inkább Dinho, ez nem krédés.
Én is ezt szeretném.
Nem zárkozm el CR leigazolásától ugyse hogy Dinho marad, én örülnék neki, szerintem nagyot tudna foci a spanyol bajnokságban, főleg egy ilyen csapatban.
Bár ha választani kéne akkor sokkal inkább Dinho, ez nem krédés.
-
- Director del Fútbol
Elgondolkodni érdemes rajta,de inkább gyűjtöm az ellenérveket,mert nagyon nem szeretném,ha ez tényleg bekövetkezne.
Persze van benne valami,hogy új kihívás stb,de ennél sztem fontosabb,hogy jónéhány játszótársát már barátjának nevezheti,élen pl Eto'o-val.
Az igazi Ronaldinho olyan magas szinten tud játszani,hogy a legtöbb játékos azt meg se értené,na most Eto'o erre tökéletesen képes,sztem nincs olyan játékos a világon,akivel jobban megértené magát.
Rengetegszer hangsúlyozta,hogy imádja a várost,meg amúgy is,neki Spanyolország való.Olaszországban előbb-utóbb elveszne,mert lemészárolnák az olasz védők.
Azért akarják megvenni C Ronaldot,mert Ronaldinho távozik?
Ehhez annyit fűznék,hogy hetente 3-szor elmondják a Barca-nál hivatalosan,hogy nem érdeklődnek C Ronaldo iránt.
Semmit nem jelent,hogy együtt látták Txikit meg az ügynökét,a mostani felhajtásban biztos nem egy focimeccsen dumálnák meg a dolgot.
Én azt várom,hogy néhány hét múlva a legjobb Ronaldinhot láthatjuk majd!
Persze van benne valami,hogy új kihívás stb,de ennél sztem fontosabb,hogy jónéhány játszótársát már barátjának nevezheti,élen pl Eto'o-val.
Az igazi Ronaldinho olyan magas szinten tud játszani,hogy a legtöbb játékos azt meg se értené,na most Eto'o erre tökéletesen képes,sztem nincs olyan játékos a világon,akivel jobban megértené magát.
Rengetegszer hangsúlyozta,hogy imádja a várost,meg amúgy is,neki Spanyolország való.Olaszországban előbb-utóbb elveszne,mert lemészárolnák az olasz védők.
Azért akarják megvenni C Ronaldot,mert Ronaldinho távozik?
Ehhez annyit fűznék,hogy hetente 3-szor elmondják a Barca-nál hivatalosan,hogy nem érdeklődnek C Ronaldo iránt.
Semmit nem jelent,hogy együtt látták Txikit meg az ügynökét,a mostani felhajtásban biztos nem egy focimeccsen dumálnák meg a dolgot.
Én azt várom,hogy néhány hét múlva a legjobb Ronaldinhot láthatjuk majd!
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nem olyan kicsi a valószínűsége, ha jobban belegondolsz.Bodi írta:Ennek azért elég kicsi a valószínűsége.
Egyrészt miért akarna távozni,másrészt az nem viszi föntebb az árát,ha rosszul játszik.
Értse már meg mindenki,hogy a sérülések miatt akkora teher hárul rá,hogy azt még ő sem bírhatja el.
Hiába osztogatta a tökéletes labdákat,mindig elrontották a többiek,nincs elég tudásuk,hogy Ronaldinho lehetetlen passzait gólra váltsák.
Gólt lőnie meg elég nehéz úgy,hogy a fél csapat rá vigyáz,mivel tudják,hogy a többi támadó nem sok vizet zavarhat.
Hogy miért akarhatna távozni? Több pénz, új kihívás...
Dinho árán nem sokat változtat, ha rosszul játszik, ugyanis mindenki tudja hogy nagyon jó játékos és sok csapatnak nagyon sok pénzt megér.
És megfigyelhető az is, hogy a játékosok akkor szoktak (direkt) gyengébben játszani, ha a csapat már nem nagyon érdekli őket és szeretnének mihamarabb távozni, ezzel nyomást gyakorolva a vezetésre.
És arra viszont senki nem tud értelmes választ adni, hogy miért kell ennyire CR, hacsak nem egy távozó nagyágyut akarnak pótolni vele.
Minek kellene ennyire egy ilyen kvalitású drága játékos egy olyan posztra, ahhol a legerősebbek vagyunk?
Abban viszont igazad van/lehet, hogy nem mindegy hogy kivel játszik össze.
A fennt említettekben van ráció, nem állítom, hogy így van, de nem lehetetlen, érdemes elgondolkodni rajta
-
- Director del Fútbol
Ennek azért elég kicsi a valószínűsége.Csak a Barca! írta:Már az elején leszögezem, hogy nem szeretném, ha elmenne Dinho, de gondoljatok bele, lehet hogy nem véletlen, hogy ennyire le akarják igazolni CRt, aki ráadásul pont Dinho posztján játszik, lehetséges, hogy a Laportájék már tudnak valamit, amit még nem kötnek az orrunkra, mégpedig azt, hogy Dinhot távozik hamarosan. Most még csillagászati összegért lehetne értékesíteni és az árából akár 2 CRt is lehetne venni. És vevők lennének rá szép számmal. Lehet, hogy a formaromlása is ennek tudható be....![]()
![]()
Egyrészt miért akarna távozni,másrészt az nem viszi föntebb az árát,ha rosszul játszik.
Értse már meg mindenki,hogy a sérülések miatt akkora teher hárul rá,hogy azt még ő sem bírhatja el.
Hiába osztogatta a tökéletes labdákat,mindig elrontották a többiek,nincs elég tudásuk,hogy Ronaldinho lehetetlen passzait gólra váltsák.
Gólt lőnie meg elég nehéz úgy,hogy a fél csapat rá vigyáz,mivel tudják,hogy a többi támadó nem sok vizet zavarhat.
Eto'o és Messi visszatérése után előbb-utóbb ő is a régi lesz,és rögtön nem fog előkerülni a neve ebben a topicban.
Egyelőre semmiféleképpen nem kel CRonaldo,inkább egy vkp és egy balszélső.
Egyébként CRonaldo villogása se fog hosszú évekig tartani,ha már most ilyen licitek vannak rá.
Kap egy 200ezer font/hét fizetést,és 3 év múlva már csak sétálgatni fog a meccsek nagy részén.Ez bőven benne van a pakliban sztem!
Ez már bizony lehet egy ok, és egy érv is.Csak a Barca! írta:Már az elején leszögezem, hogy nem szeretném, ha elmenne Dinho, de gondoljatok bele, lehet hogy nem véletlen, hogy ennyire le akarják igazolni CRt, aki ráadásul pont Dinho posztján játszik, lehetséges, hogy a Laportájék már tudnak valamit, amit még nem kötnek az orrunkra, mégpedig azt, hogy Dinhot távozik hamarosan. Most még csillagászati összegért lehetne értékesíteni és az árából akár 2 CRt is lehetne venni. És vevők lennének rá szép számmal. Lehet, hogy a formaromlása is ennek tudható be....![]()
![]()

- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Már az elején leszögezem, hogy nem szeretném, ha elmenne Dinho, de gondoljatok bele, lehet hogy nem véletlen, hogy ennyire le akarják igazolni CRt, aki ráadásul pont Dinho posztján játszik, lehetséges, hogy a Laportájék már tudnak valamit, amit még nem kötnek az orrunkra, mégpedig azt, hogy Dinhot távozik hamarosan. Most még csillagászati összegért lehetne értékesíteni és az árából akár 2 CRt is lehetne venni. És vevők lennének rá szép számmal. Lehet, hogy a formaromlása is ennek tudható be....

Én nem azt mondom, hogy a csapat
jövője mulik rajta hogy jön-e vagy nem!
De ha Ronaldinho nem lesz ujra a régi
akkor kelleni fog egy játékos
aki hátára veszi egy csapatot...
Ronaldinho remélem feléled még
ha nem sztem elfog menni
jövője mulik rajta hogy jön-e vagy nem!
De ha Ronaldinho nem lesz ujra a régi
akkor kelleni fog egy játékos
aki hátára veszi egy csapatot...
Ronaldinho remélem feléled még
ha nem sztem elfog menni

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Na azért 2006 ősszel is volt pár olyan meccs amikor nem ment neki,és nem is erőltettelionel19 írta:Idén hangsulyozom idén!!! még nem csinált semmit!! Tavaly még ugyahogy vitte hátán a csapatot de a 2007es évben már szartse csinál...Kluivertinho írta: Nézd meg a gólpasszait, a góljait. Vedd el azt a tizen nemtudomhány gólját amit eddig lőtt és nézd meg hol tartanánk most. Ennyi.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Savi tök más poszton játszik mindt cr ugyhogy a 2 nem okvetlenül függ össze.Kralo írta:Mi az esélye annak, hogy marad Saviola, ha érkezik még egy sztár? SEMMI!
Hát én ezt a dolgot másképpen látom, szerintem Savi maradása inkább azzal köthető össze, hogy nyáron távozik e Gudy és érkezik e Maxi.
Kezd feleslegessé válni a vita, mert nincs rá biztosíték, hogy Ronaldinho megsérül! Reméljük nem is történik meg, de ha elő is fordul Saviola középre menne be és Eto'o menne bal oldalra például..lionel19 írta: Teljesen más poszt a kettő...
Dos Santos meg kétlem hogy akár fél szezont tudna kezdőként lehuzni...
Mi az esélye annak, hogy marad Saviola, ha érkezik még egy sztár? SEMMI!lionel19 írta:Aki csinal valamit
Az Puyol,Saviola és Oleguer meg talán Xavi
Le kellene szoknom, hogy belefutok ezekbe az értelmetlen szócsatákba.
Idén hangsulyozom idén!!! még nem csinált semmit!! Tavaly még ugyahogy vitte hátán a csapatot de a 2007es évben már szartse csinál...Kluivertinho írta:Nézd meg a gólpasszait, a góljait. Vedd el azt a tizen nemtudomhány gólját amit eddig lőtt és nézd meg hol tartanánk most. Ennyi.lionel19 írta:Persze, Ronaldinho viszi a hátán a csapatot??
Önző és semmit nem csinál...
Cselez és elcseszi ennyit tesz
Aki csinal valamit
Ronaldinho sztem 1-2 éven
belül elfog menni....
Sajnálatos tény, de ez van...
Csak a pénzért focizik már
sőt nem is focizik
csak ugytesz...
Remélem most hogy jön vissza Eto'o és Messi Ronaldinho is régi lesz... ha nem akkor kell C.Ronaldo, egy régi Ronaldinho ha van akkor nincs helye... de sztem már soha nem lesz a régi Ronaldinho
belül elfog menni....
Sajnálatos tény, de ez van...
Csak a pénzért focizik már
sőt nem is focizik
csak ugytesz...
Remélem most hogy jön vissza Eto'o és Messi Ronaldinho is régi lesz... ha nem akkor kell C.Ronaldo, egy régi Ronaldinho ha van akkor nincs helye... de sztem már soha nem lesz a régi Ronaldinho

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lionel19 2007.02.11. 16:15:02-kor.
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Nézd meg a gólpasszait, a góljait. Vedd el azt a tizen nemtudomhány gólját amit eddig lőtt és nézd meg hol tartanánk most. Ennyi.lionel19 írta:Persze, Ronaldinho viszi a hátán a csapatot??
Aki csinal valamit

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
lionel19 írta:Itt csak egy ember kell C.Ronaldo!
Teljesen más poszt a kettő...Kralo írta:Ha megsérülne vmelyik jó támadónk akkor még mindig vannak lehetőségeink (többek között Saviola) jövőre meg ha minden igaz már lehetőséget(nem állandó szereplést, még mielött vki félreértelmezné) fog kapni Dos Santos is..
Ajaj nagy a baj... ugyanis ha jönne C.Roni Saviolanak mennie kell.
Dos Santos meg kétlem hogy akár fél szezont tudna kezdőként lehuzni...
Persze, Ronaldinho viszi a hátán a csapatot??Kluivertinho írta:Hümmmmm...lionel19 írta: C.Roni sztem kellene ha roni ilyen shit
Roni shit? Továbbra is csapatunk leghasznosabb tagja. Látványban valóban messze van a tavalyi önmagától, viszont annál hasznosabb a játéka. Pár fordulón keresztül vezette a góllövőlistát.
Aki csinal valamit
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Hümmmmm...lionel19 írta: C.Roni sztem kellene ha roni ilyen shit
Roni shit? Továbbra is csapatunk leghasznosabb tagja. Látványban valóban messze van a tavalyi önmagától, viszont annál hasznosabb a játéka. Pár fordulón keresztül vezette a góllövőlistát.

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Túl reálisan látok ez a baj! Az, hogy nem vetted észre az íróniát előző hsz-emben az is baj.lionel19 írta:Nem látsz reálisan.Kralo írta: Jó legyen igazad! Javaslom: igazoljuk le Drogba-t is és Henry-t is, mert ki tudja lehet, hogy lesz néhány rossz meccse Eto'onak és Messinek is, nah meg sérültek is közbe jöhetnek.
De főleg ez a baj:
Ha megsérülne vmelyik jó támadónk akkor még mindig vannak lehetőségeink (többek között Saviola) jövőre meg ha minden igaz már lehetőséget(nem állandó szereplést, még mielött vki félreértelmezné) fog kapni Dos Santos is..lionel19 írta:Itt csak egy ember kell C.Ronaldo!
Ajaj nagy a baj... ugyanis ha jönne C.Roni Saviolanak mennie kell.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
nekem egy fő érvem van h mért kéne megvenni ronaldot: mert ronnie jövője szerintem kiszámíthatatlan nálunk...( a hülye bátyja miatt bármi lehet)...
vagyis én így gondolom.
a sérüléssek meg soha nem fognak elkerülni minket...sajnos

vagyis én így gondolom.
a sérüléssek meg soha nem fognak elkerülni minket...sajnos

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nem látsz reálisan,Kralo írta: Jó legyen igazad! Javaslom: igazoljuk le Drogba-t is és Henry-t is, mert ki tudja lehet, hogy lesz néhány rossz meccse Eto'onak és Messinek is, nah meg sérültek is közbe jöhetnek.
Drogba és Henry minek???
Itt csak egy ember kell C.Ronaldo
Mi is lesz jövőre ha megsérülne
véletlen Ronaldinho???
Ujra a falábó Gudjonsen
ne azt nem... abból nem kérünk!
4 támadónk van!
Saviola,Messi,Eto'o,Ronaldinho....
Jó legyen igazad! Javaslom: igazoljuk le Drogba-t is és Henry-t is, mert ki tudja lehet, hogy lesz néhány rossz meccse Eto'onak és Messinek is, nah meg sérültek is közbe jöhetnek.lionel19 írta:nem dobok mindenhova csak ha kell...Kralo írta:lio nem akarok beleszólni meg offolni, de te minden topicba dobsz egy felállást?
C.Ronit meg felejtsétek el, amíg ilyen támadósorunk van:
Eto'o, Ronaldinho, Messi, Saviola, Gudjohnssen....
Bár volt 2 sérültünk, de ez nincs így örökké.
Remélem marad Saviola...
C.Roni sztem kellene ha roni ilyen shit
Eto'o,Ronaldinho,Messi,Saviola 4 támadónk van

nem dobok mindenhova csak ha kell...Kralo írta:lio nem akarok beleszólni meg offolni, de te minden topicba dobsz egy felállást?
Remélem marad Saviola...
C.Roni sztem kellene ha roni ilyen shit
Eto'o,Ronaldinho,Messi,Saviola 4 támadónk van
lio nem akarok beleszólni meg offolni, de te minden topicba dobsz egy felállást? 
Remélem marad Saviola...

Remélem marad Saviola...
LG írta: HogyanAkkor Ronaldinhot hagynád ki
Amikor tul sok sztár volt 1 csapatban, mindig rosszul sült el..
Mind 3 jáccana...
----------------Valdes--------------------
Oleguer--Thuram----Puyol-Zambrotta
------------Xavi----Marquez-------------
Messi-------Ronaldinho----------C.Roni
------------------Eto'o--------------------
- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
úgyvan. Lsd. rm...LG írta:tul sok sztár volt 1 csapatban, mindig rosszul sült el..

Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
Hogyanlionel19 írta:Sztem is jobb Messi, de most nem azon kell gondolkodni hogy melyik a jobb, hanem azon hogy mi lenne ha ketten egyszerre...lionelmessi19 írta: Céronaldo mellett meg már számtalan érvet felhoztak, amik az érdemeit csökkentik, nem ismétlem el mindet.
Messi a legjobb!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()