lionelmessi19 írta:Persze hogy tudom, ezért is nem háborgok hogy miért jön a savazás ezért is.. nyilván az én kezem is benne van bőven, de ahogy Mihu le is írta, eleve úgy olvassátok ebben a topicban a megnyilvánulásaimat, hogy a megtámadható részek hol jönnek végre.
Én azt keresem mindig hogy hol van olyan rész amire azt írhatom hogy nnna véééégre

Csak ilyeneket ritkán találok. Pontosabban még nem is találtam

Egyébként nem lételemem belekötni az emberekbe hidd el

Megtehetném hogy a pü váltásunk óta is folyamatosan vitatkoznék Veled, de beláttam hogy teljesen felesleges. Tiszteletben tartom a véleményedet, bár nagyon nem értek vele egyet. Te úgy gondolod, én így, meggyőzni egymást nem fogjuk, max arra lenne jó a vitatkozás hogy a hsz-eim számát gyarapítsam, de az meg a legkevésbé sem érdekel
Ennyi ilyen vélemény után szerintem nincs abban semmi meglepő hogy a többieknek előítéletei vannak Veled szemben, és ha már csak kicsit is félreérthető, akkor ugranak rá. Tudod nem szoktam válaszolni a véleményeidre, de ma végre volt egy jó meccse, sokat tett hozzá a csapat győzelméhez, és akkor feljövök, és látom ezt a hsz-t

Hát na...

Nem volt jó olvasni
Peace és jó8