Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fontas felhozatala valóban remek ötlet lenne. Reméltem h őt felhozza Pep. Muniesa még csak egy éve játszik az Atleticben. A másodosztály ideális lesz neki h tovább fejlődjön, majd jövőre feljöhet.fanbarca írta:Ez mindenképpen jó döntés lenne Peptől (mármint dos santos és fontás felhozása) .... Fontos, hogy meglegyen a 4. védő, de én személy szerint Muniesát is felhoznám, s akkor már meglenne az 5 védő, amivel simán ki lehet egy szezont húzni ... A középpályára való igazolásokkal kapcsolatban szerintem oda még mindig szükséges 2 ember .... Az egyik poszt az a vkp , ahova szerintem Senna mellett egy másik játékos is felvetődhetne. Én Tymoschukra gondoltam, nem biztos , hogy ő lenne a legjobb megoldás, sőt biztos, hogy nem , de szerintem könnyű lenne a megszerzése, és egy kis Pep segítséggel jó teljesítményt nyújthatna. Igaz, már 31 éves, de szerintem bírná a padozást, mivel a Bayernnél még padra sem nevezték mindig .... A Bayern el szeretné őt adni és szerintem 5-8 millió közötti ára lehetne, de én még nála is szívesebben látnám Banegát, ő fiatal és itt lehetne a helye ... A másik, a Xavi posztja, ahova szerintem Özil nagyon jól illene, viszont szerintem mégsem rá van szükség . Szerintem a legmegfelelőbb az Arteta megvásárlása lehetne.
Szerintem ezeket az igazolásokat meg tudnánk ejteni nem átlépve a 40 milliós határt ....
Köszi!Sanama írta:Sport.esSanama írta:Fabregas:
"the commitment of Arsene Wenger to let him sign for Barcelona next season without any impediment. "
Elmundo
Quaresma77 írta:Csípjen meg valaki !!! akárhogy is számolok 3(!!!!!!!!!!) belső védőnk van
1(!!!!!!) jobb oldali hátvéd és a thiago t és JdS t nem számolva 4 (!!!!!!!!) középpályásunk . Egyedül a támadó a kapus és a bal védő poszt az elegendő.
Adrianot nem sokszor láttam de amikor láttam akkor bal oldalon játszott. szóval így 3 BH . +(támadó is ). Feltétlenül szükség van minimum egy védőre és 1 középpályásra. Még mázli hogy nem jött cesc , különben nem lenne miböl venni még 1 védőt. És én bárhogy nézem sehol se láttam volna hogy pep foglalkozik a belső védő üggyel![]()
Talán Hleb-Pirlo csere,ha Pep nem számol vele...Mikaos írta:Az átigazolási pletykák nagy részét fenntartással kell kezelni, jól tudom. De nem tudok elmenni szó nélkül amellett, hogy esetleg Pirlo hozzánk igazolna.
Ő szimplán a Milan "Xavija" - vagy lehet, hogy meg sem kell őt így bélyegeznünk.
Egyszerűen egy zseni, aki -sajnos- kicsit belefáradt a Milanba (vele együtt az egész Milan is...)
Nem titkolom: bírnám, ha leigazolnánk.
Ne feledjük, jön a Gamper...ez általában egy üzleti lehetőséget rejt magában
Védőkkel már szinte biztosan nem fogunk erősíteni. Tudtommal nem is érdeklődünk senki iránt, és nem is tudok róla, hogy a maradék pénzt éppen egy védőre költenénk. Valószínűleg a fiatalokból fogunk felhozni valakit.Quaresma77 írta:Csípjen meg valaki !!! akárhogy is számolok 3(!!!!!!!!!!) belső védőnk van
1(!!!!!!) jobb oldali hátvéd és a thiago t és JdS t nem számolva 4 (!!!!!!!!) középpályásunk . Egyedül a támadó a kapus és a bal védő poszt az elegendő.
Adrianot nem sokszor láttam de amikor láttam akkor bal oldalon játszott. szóval így 3 BH . +(támadó is ). Feltétlenül szükség van minimum egy védőre és 1 középpályásra. Még mázli hogy nem jött cesc , különben nem lenne miböl venni még 1 védőt. És én bárhogy nézem sehol se láttam volna hogy pep foglalkozik a belső védő üggyel![]()
Szvsz elég rosszul számolsz mert bele kellene venned Adrianot. Amúgy is Adriano inkább Alves cseréjének jött mint Abidalénak, szóval akár 3(!!!!!) jobboldali védőnk is van, ehhez számolhatjuk még akár Bartrát és -ha valami csoda folytán maradna- Cacerest is.Quaresma77 írta:Csípjen meg valaki !!! akárhogy is számolok 3(!!!!!!!!!!) belső védőnk van
daffy írta:szerintem nem vesztek senkit,mert azzal pep beismerné,hogy hibázott yaya eladásával. fabregas nem jött,azt kellett mondania h nem baj,megoldják a fiatalok(teszem hozzá,lehet h igaza van és megoldják)
S.Agüero írta: Minek? Ott van Thiago és JdS!
Minek? Ott van Thiago és JdS!CsacsMate írta:Élsportban az már nagypapának számít... Puyolon is látszik, hogy öreg már. Az utóbbi 2-3 évben nagy mértékben lassult, aki látott már meccset biztos feltűnt neki és 32 éves.Sanama írta:31éves , abban mi az öreg?CsacsMate írta:Pirlo nagyon öreg már. Jöjjön Dzsudzsák!!!
Az U19-es U21-es keretekben kellene kutakodni játékosok után és elhozni a B-be aztán szerintem 1-2 év és jönnének azok a nagy csapatba.
Bőven jó lenne szerintem Pirlo 1-2 évre, amíg a két fiatal be ér és/vagy Cesc jön. Ráadásul nem is tudnám/lehet másképp elképzelni itt Pirlo-t, csak rövidtávú megoldásként. Bár ettől függetlenül sem tartom valószínűnek a transzfert..CsacsMate írta:
Élsportban az már nagypapának számít... Puyolon is látszik, hogy öreg már. Az utóbbi 2-3 évben nagy mértékben lassult, aki látott már meccset biztos feltűnt neki és 32 éves.
Az U19-es U21-es keretekben kellene kutakodni játékosok után és elhozni a B-be aztán szerintem 1-2 év és jönnének azok a nagy csapatba.
Minek? Ott vannak a sajátnevelések!CsacsMate írta: Az U19-es U21-es keretekben kellene kutakodni játékosok után és elhozni a B-be aztán szerintem 1-2 év és jönnének azok a nagy csapatba.
Élsportban az már nagypapának számít... Puyolon is látszik, hogy öreg már. Az utóbbi 2-3 évben nagy mértékben lassult, aki látott már meccset biztos feltűnt neki és 32 éves.Sanama írta:31éves , abban mi az öreg?CsacsMate írta:Pirlo nagyon öreg már. Jöjjön Dzsudzsák!!!
31éves , abban mi az öreg?CsacsMate írta:Pirlo nagyon öreg már. Jöjjön Dzsudzsák!!!
Pirlo ha jól tudom "csak" 2 évvel öregebb Xavinál. 2 jó év még biztos van benne.CsacsMate írta:Pirlo nagyon öreg már. Jöjjön Dzsudzsák!!!