Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Werder elleni meccs óta várom, hogy újra kapjanak vmi komoly ellenfelet, vagy aki keményen és higgadtan oda tud állni eléjük, mint a Valladolid. Sztem a madrid most legalább 5-6 csapat számára verhető a spanyol ligából, ha folytatják az elmúlt 4-5 meccs játékát.Danka00792 írta:a real egyszer hibázni fog.... és akkor mi lecsapunk![]()
![]()
+Materazzi és akkor kész az "álom-csapat".Drigo írta:Még oda kéne vinni Tottit és akkor teljes lenne számomra is a csapat (Krojf nem fogok boxolni Boixossallionelmessi19 írta:csupa olyan emberrel ,akiket kifejezetten utálok vmiért.)
Még oda kéne vinni Tottit és akkor teljes lenne számomra is a csapat (Krojf nem fogok boxolni Boixossallionelmessi19 írta:csupa olyan emberrel ,akiket kifejezetten utálok vmiért.
Semmi extra nincs! Csak belinkeltem egy hírt, ahogy sokan mások! Ja és megjegyeztem minek!cruyff írta:És most mi van? Ijedjünk meg? Drogba nyáron Madridba megy. Most nem fogok éjszaka aludni.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
de rossi a posztján a világ egyik legjobbja, 24 éves és kb annyi gólt ért el, mint deco eddig a barcában.lionelmessi19 írta: a humor topic a minden más részben van
De Ross Deco csere....
a humor topic a minden más részben vanRichi írta:sztem Decot az évvégén el kell adni!!!én legszívesebben egy De Rossira cserélném aki védekezni jobban tud mint Deco!!!masszívabb és biztonságosabb lenne a középpálya de sztem tutti nem lenne gyengébb a támadójátékunk!Valdes-Zambrotta-Puyol-Milito-Abidal-Touré-De Rossi-Xavi-Ronaldinho-Henry-Messi
tök mindegy, h ők úgy jöttek el az exklubjuktól, ahogy, és abszolút lényegtelen, h a madridnál kötöttek ki, csak maga a körítés nem tetszett.Banító írta:sztem nem tehettek arról h irdatlan sok pénzt kértek el értük, és továbbakartak lépni a játéktudásban, ezért akartak ideigazolni
Diarra is nagyobb csapathoz jött, Robinho meg főleg
egyáltalán nem lennének szent emberek, de ilyen hisztit legutóbb a fenti két versenyző csinált, legalábbis ők kapták a legnagyobb publicitást ezügyben. én kérek elnézést helyettük is.Banító írta:de ha a Barca hívta volna fel őket, akkor szent emberek lennének ugye?agy az után, h egy másik klubtól felhívják, h mi lenne, ha... -, megváltoztatná a véleményét olyan dolgokról, amikről nemrég még az ellenkezőjét mondta, vagy netán elkezdene fürdőskrvaként hisztizni, mint nemrégiben diarra v robinho.