Barça vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
SINCE 1899
Jugador d'estrella

2006.03.28. 17:45:57

Bekmen már nagyon ellustult,csak a reklámok foglalkoztatják,mint a ZSILETT!!!!!!!! :D
Kép Mi a világ leghosszabb meccse?---A real-barca,mert majdnem 2-7-ig tartott:)
BaRcADINHO10
Jugador d'estrella

2006.03.28. 17:34:54

bekken-ből sztem semmi nincs régóta.most attól, h szabadrugást jól rug!!!hát nemtom.sztem nagyon nagyon nagy NULLA.
vacak
Barça B

2006.03.28. 17:31:09

Barcafan92 írta:
Chris írta:beckmen sem játszik a classicon, ha lesz most szombaton.

www.eurosport.com
Ez inkább nekik jó hír!
Szerintem ez egyáltalán nem így van. Beckham az egyik legjobb a jelenlegi Madridból. A Barca jelenleg sokkal jobb a Madridnál, az egyetlen dolog, amiben veszélyesek lehetnek az a szabadrúgás, és a távoli beadások. Nos ebben pedig Beckham messze a legjobb. Szervezett, sok passzos játékkal pedig nincs esélyük megverni minket.
Chris
Capitá del Barça

2006.03.28. 16:42:26

beckmen sem játszik a classicon, ha lesz most szombaton.

www.eurosport.com
Kép
Rajmó
Capitá del Barça

2006.03.28. 16:37:31

Barcafan92 írta:Én annak örülnék legjobban ha az 1.ső a Barca lenne!nem kéne megvárni azt asok kis csapatot mire sorra kerül a Barca!
De ha az elején lenne akkor sztem sokan lemaradnának róluk! Márcsak magamból kiindulva :lol: :lol: :lol: :oops:
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2006.03.28. 15:07:54

nem kummára mindegy,hogy ki szerepel az összefoglaló legvégén? :)
az a lényeg,hogy a tabellán hol vagyunk. 8)
Komolyan mondom ilyen jelentéktelen dolgokból miért kell ekkora hisztit rendezni? :roll: :wink:
BaRcADINHO10
Jugador d'estrella

2006.03.28. 14:27:33

de tegnap a rejál meccset mutatták utoljára.és én is mindig nézem mióta van és mindig az első helyen álló csapat meccsét közvevtítek utoljára.annyira nem zavar csak gondoltam, h ez lesz.a rejál rug 2nél több gólt és ők az ászok.
Léfe
Entrenador del Barça

2006.03.28. 10:50:09

Barcadinhonak üzenem, nincs jelentősége, de elég régota a sport 1 spanyol összefoglalójában a Baraca szerepel utoljára. Légyszi ne vitasd mert ez tény, amiota élen vagyunk ez igy van, mindig nézem.
Fecó
Petixy
Jugador d'estrella

2006.03.28. 10:37:03

Sztem Marqezt keverte Messivel,vagy nem tudom,de ne vár j tőlük értelmet.
SINCE 1899
Jugador d'estrella

2006.03.28. 10:32:11

Petixy írta:A Classico-n nincs esély!Gyilkos taktikát dolgozott ki az egyik szomszéd.Majdnem tudja,kik vannak a keretben. :D

"Dinhot is le lehet szedni a pályáról, de ahhoz kell a kp. is. Emlékezzetek, hogy lőtte ősszel az egyik gólt, félpályáról megindult, 2 embert elfektetett és Casi mellett begurította. Őt lendületben nem lehet szabályosan megállítani, szentem a nagyon szoros őrizet, és a kp. erőszakossága is kell hozzá.
Szvsz a párosítások:
Beckham/Cicinho - Ronaldinho (szívem szerint Diogo lenne)
Deco - Baptista
Eto - Ramos/ Mejia
a gyakran felfutó Marquezt pedig Guti kísérheti
(Xavi aszem nem épült még fel.)"
És mi van MESSI-vel? Őt már meg sem emlited? Pedig ő is ott lessz,nagyon is! :twisted:
napoleono
Barça B

2006.03.28. 10:12:22

Visca el Barca.

2-0 lesz az el clasico, mar ha lesz
Catalonia is not Spain.

Forca Barca
Boixos
Llegenda del Barça

2006.03.28. 10:08:56

off

Bzozo, az órát mindenki a saját profiljában állíthatja, tetszés szerint (Budapest, nyári időszámítás).
a capslockot meg kapcsold ki, ha megkérhetlek.
köszönöm.

on
PUYOL-XAVI-INIESTA
bzozo
Jugador d'estrella

2006.03.28. 10:05:06

MOST NÉZEM CSAK !! AZT A KIS ÓRÁCSKÁT ÁT LEHETNE MÁR ÁLLÍTANI!!

KÖSZIKE!
ez csak részletkérdés!? :roll:
Boixos
Llegenda del Barça

2006.03.28. 10:03:59

Petixy írta:A Classico-n nincs esély!Gyilkos taktikát dolgozott ki az egyik szomszéd.Majdnem tudja,kik vannak a keretben. :D

"Dinhot is le lehet szedni a pályáról, de ahhoz kell a kp. is. Emlékezzetek, hogy lőtte ősszel az egyik gólt, félpályáról megindult, 2 embert elfektetett és Casi mellett begurította. Őt lendületben nem lehet szabályosan megállítani, szentem a nagyon szoros őrizet, és a kp. erőszakossága is kell hozzá.
Szvsz a párosítások:
Deco - Baptista
Eto - Ramos/ Mejia
hadd kombináljon, még szép, h jó eredményben gondolkodik. elég lesz majd a meccs után szembesülniük a kegyetlen valósággal.
mondjuk ez a bekem/cicinnyó vs ronaldinho és a ramos/mejia vs etoo bugi érdekes lenne, sztem nem tenne jót a madridi gyerekek önbecsülésének.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2006.03.28. 10:15:25-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA
bzozo
Jugador d'estrella

2006.03.28. 10:02:57

sOKSZOR ÉS JO HELYRE KELL ÍRNI!!

A MADRIDOT LENYOMJUK UGY AHOGY ŐSSZEL MADRIDBAN!! EMLÉKEZZETEK MILYEN FORMÁBAN VOLTAK MADRIDBAN AKKOR A KIS SZIVÁK!!! ÉS ELJON AZ A PILLANAT AMIKOR CSAK MI LESZÜNK A PÁLYÁN!!! ŐK MEG CSAK KULLOGHATNAK UTÁNUNK!!

A SRÁCOK TISZTÁBAN VANNAK A TÉNYEKKEL! HA NYERNEK VAGY LEGALÁBB DÖNTETLENT ÉRNEK EL MÁR NEHÉZ BEHOZNI AZ ELŐNYÜNKET DE SEMMI SEM LEHETETLEN DE AZT MÁR NAGYON NAGYON NEHÉZ!!

ÚGYHOGY CSAK NYUGALOM FRANK TUDJA MIT CSINÁL ÉS AZT JOL TESZI!! 8)

Bzozo, kapcsold ki a capslockot légyszíves! köszi. Boixos
Petixy
Jugador d'estrella

2006.03.28. 09:47:28

OFF:Közben látom,hogy Banditos is az én sorsomra jutott :D
Nem bírtad tartani a magas színvonalat?Egyszerűen csak minden nap le kell írni,hogy vegyük meg A.Cole-t,Fabregast,Xabi Alonsot,c.ronaldót meg Adriano-t! :lol:
Petixy
Jugador d'estrella

2006.03.28. 09:07:08

A Classico-n nincs esély!Gyilkos taktikát dolgozott ki az egyik szomszéd.Majdnem tudja,kik vannak a keretben. :D

Szvsz a párosítások:
Deco - Baptista
Eto - Ramos/ Mejia
SINCE 1899
Jugador d'estrella

2006.03.28. 08:07:03

SINCE 1899 írta:
BaRcADINHO10 írta:hát igen.a sport1-en a spanyol bajnoki összefoglalóban persze a rejál meccset mutatják utoljára, mikor évek óta az a hagyomány h az első helyen álló csapat meccsét mutatják.lehet unalmas volt a BARCA meccs de akkor is.
És persze a kedves kommentátor :
"- nemrégen ez a meccs (rejál-depor) számított a spanyol bajnokság csúcsrangadójának, de néhány éve, mióta összekapta magát a BARCA, visszanyerte a preztizsét (BARCA-rejál meccsek)" de persze azt h most a rejál egy nagy [auto_cenzúra] és nincs egy élvezetes BARCA-rejál összecsapás csak rejál alázás ---> azt elfelejtette említeni!!!

na és a másik :
"- leiskolázta a rejál a deportivót" ettől áll fel a szőr a hátamon.

és a kedves ronáldónak egy szurkoló még puszit is küldött.hát igen az elmúlt 2meccsen rugott gólt.most megint nagy ász!!!most megint szeretitek rejál drukkerek ???hisz gólt rugott!!!!!gólt rugott!!!!éljen ronáldó!! :lol: :lol: :lol:
Kezet foghat a kis ronaldo gyerek a fi(n)gó haverjával,ők a legnagyobb árulók a földön!! Most meg visszahivják az interbe,csak éppen nincs ott olyan szurkoló,aki szivesen látná újra! NA EZT JÓL MEGCSINÁLTÁK!
SINCE 1899
Jugador d'estrella

2006.03.28. 08:02:31

BaRcADINHO10 írta:hát igen.a sport1-en a spanyol bajnoki összefoglalóban persze a rejál meccset mutatják utoljára, mikor évek óta az a hagyomány h az első helyen álló csapat meccsét mutatják.lehet unalmas volt a BARCA meccs de akkor is.
"- nemrégen ez a meccs (rejál-depor) számított a spanyol bajnokság csúcsrangadójának, de néhány éve, mióta összekapta magát a BARCA, visszanyerte a preztizsét (BARCA-rejál meccsek)" de persze azt h most a rejál egy nagy [auto_cenzúra] és nincs egy élvezetes BARCA-rejál összecsapás csak rejál alázás ---> azt elfelejtette említeni!!!

na és a másik :

és a kedves ronáldónak egy szurkoló még puszit is küldött.hát igen az elmúlt 2meccsen rugott gólt.most megint nagy ász!!!most megint szeretitek rejál drukkerek ???hisz gólt rugott!!!!!gólt rugott!!!!éljen ronáldó!! :lol: :lol: :lol:
Lehet hogy 110kg-ról lefogyott 10kg-ot,és most csak ugy szárnyal a kis roni gyerek! Ezúton küldök neki én is puszikát a kis kopasz fejecskéjére! Ronaldo ujra golt rúgott!!!! Ez is valami!!
BaRcADINHO10
Jugador d'estrella

2006.03.28. 00:12:42

hát igen.a sport1-en a spanyol bajnoki összefoglalóban persze a rejál meccset mutatják utoljára, mikor évek óta az a hagyomány h az első helyen álló csapat meccsét mutatják.lehet unalmas volt a BARCA meccs de akkor is.

na és a másik :

Bodi
Director del Fútbol

2006.03.27. 20:53:42

cruyff írta:Lehet, hogy hülyén hangzik, de az el clásico elmaradása most nem is jönne rosszul közvetlenül egy idegenbéli Benfica elleni BL meccs után! Illetve a két BL meccs között! :oops: Jobb lenne, ha akkor találkoznánk a rinyállal, mikorra elrendeztük ez a Benfica dolgot. :wink: Ráadásul ha később rendeznék meg a következő fordulót, akkorra már teljesen felépülhetne Edmilson és Messi, akik a Barca kulcsemberei! :!:
De ha továbbjutunk a BL-ből,akkor meg az elődöntő meccseibe zavarhat bele,és nem becsülöm le a Benficat,de az elődöntőben lényegesen nehezebb dolgunk lenne!

Remélem,hogy csak kamuznak a bírok,és megtartják a meccset!
cruyff
Entrenador del Barça

2006.03.27. 19:15:14

Én a spanyol bírók többségének még meleg vizet sem adnék! Minden bajnokin hibát hibára halmoznak. Én imádom a spanyol focit, de a spanyol bíráskodás színvonala a legrosszabb a 4-(5) nagy bajnokság közül!Az Osasuna ellen milyen 11-est kaptunk :? , a Malaga ellen pedig szabályos góltól fosztottak meg minket! (Hogy csak az utóbbi pár meccset említsem) mikor az ellenfél védője ért kézzel a labdába.... :x Az el Clásico pedig nem fog elmaradni, legfeljebb későbbre tolódik! :wink:
VISCA EL BARCA!
Lezárt