Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
További minden szépet Nektek!pety27 írta:sziasztok.
ismet jelentkezem innen BCNbol,nagyon jo tovabbra is minden, a szerdai meccs utan nagyon lehangoltak voltunk,de ez a vereseg akkor is felejthetetlen marad,remelem lattatok minket,elottunk szaladgalt Messi,Alves... uristen...aki teheti jojjon ki eletebe legalabb 1 meccsre, leirhatatlan. ami a meccs elott volt az meginkabb. 3 oraval elotte mentunk de a stadion kornyeke mar zsufolasig televolt , az autok csak dudaltak a tututututu tutututu BARCA -t
. az emberek kiabaltak,a rengeteg duda csak szolt,, szoval tenyleg nem evilagi erzes,sajnaljuk azert h igy alakult a vege,de sebaj,majd vasarnap unneplunk
:):).
minden jot nektek. udvozlunk mindenkit-
sziasztok.
Áhh hatalmas érzés lehetett.Szerencsések vagytok, h ott lehetetekpety27 írta:sziasztok.
ismet jelentkezem innen BCNbol,nagyon jo tovabbra is minden, a szerdai meccs utan nagyon lehangoltak voltunk,de ez a vereseg akkor is felejthetetlen marad,remelem lattatok minket,elottunk szaladgalt Messi,Alves... uristen...aki teheti jojjon ki eletebe legalabb 1 meccsre, leirhatatlan. ami a meccs elott volt az meginkabb. 3 oraval elotte mentunk de a stadion kornyeke mar zsufolasig televolt , az autok csak dudaltak a tututututu tutututu BARCA -t
. az emberek kiabaltak,a rengeteg duda csak szolt,, szoval tenyleg nem evilagi erzes,sajnaljuk azert h igy alakult a vege,de sebaj,majd vasarnap unneplunk
:):).
minden jot nektek. udvozlunk mindenkit-
sziasztok.
Boldog születésnapotLaci0820 írta:Köszi srácok igen 16. szülinapom, este ünneplünk haverokkal rendesen:D![]()
![]()
Boldogat!Laci0820 írta:Köszi srácok igen 16. szülinapom, este ünneplünk haverokkal rendesen:D![]()
![]()
Jó szurkolást!!!!!!!!!!!!Sanama írta:Na akkor sikeresen megérkeztetek!pety27 írta:sziasztok.
itt vagyunk egy internetezoben.minden kiraly,ma voltunk a stadionban es kornyeken,holnap jon a meccs, Krojf bocsi h neked nem koszontem meg, KOSZONJUK a csoport neveben ezt a nagyon jó 5letet.A Gamperen a palya mellet leszunk,kozepvonalnal,a kispaddal szemben,figyeljetek a CHAMPIONS zaszlot
.
Minden jot , majd irunk ,csao
Jó szurkolást, Jó szórakozást![]()
Aztán nem befutni a pályára,mint Ibra bemutatásán tették![]()
![]()
ui: De hogy észrevegyünk ahhoz kell,hogy a kamera is vegyen. Szóval valami egységes táncot nyomhatnátok,mikor mindenki ülúgy feltűnő lenne
![]()
Na akkor sikeresen megérkeztetek!pety27 írta:sziasztok.
itt vagyunk egy internetezoben.minden kiraly,ma voltunk a stadionban es kornyeken,holnap jon a meccs, Krojf bocsi h neked nem koszontem meg, KOSZONJUK a csoport neveben ezt a nagyon jó 5letet.A Gamperen a palya mellet leszunk,kozepvonalnal,a kispaddal szemben,figyeljetek a CHAMPIONS zaszlot
.
Egy szép www.eurobarca.hu feliratú vásznat is készíttethettetek volna!pety27 írta:sziasztok.
.
Szerencsések vagytok, h ott lehettek és élőben láthatjátok játszani a csapatot.Irigyellek is rendesenpety27 írta:sziasztok.
.
Hmm, ilyenkor menyire tudlak titeket irigyelni.pety27 írta:sziasztok.
.
hát reméljük a srácok megtisztelnek titeket egy jó meccselpety27 írta:sziasztok.
.