Sanama írta:Nekem azt mondja meg valaki, hogy:
- ki az a CASSANI ?
- ki az a da Silva?
-Torres a spanyolok ellen kezdett a válogatottban?
Meg ezek a beszólásai,hogy "mekkoooorrra csel" , kiborít
És Sebastiano Giovinco-t még nem is említetted. Legalább a nevekkel tisztában lehetne és ne beszélne hülyeségeket...
2. félidő az kifejezetten tetszett, szerintem reális az x, mindkét csapatnak voltak helyzetei, olaszoktól gyengébb teljesítményt vártam, de ez a 3-5-2 jó volt a spanyolok ellen, Xabi - Busquets teljesen felesleges egyszerre a pályán (ennyi erővel Arteta is ott lehetne a keretben, sokkal rosszabb nem lenne, mint Alonso), nem egyszer kontrázta le az olasz válogatott őket. De ez a spanyol válogatott egy gyengébb napot kifogó Barca-ra hasonlított. Silva gyönyörű passzt adott a gól előtt, szerintem Fabregas sem volt rossz, de nálam ma Iniesta volt a legjobb. Llorente most mit gondolhat, remélem az EB hátralévő részében Torres-t a kispadhoz láncolják.
Cassano - Balotelli duó azért nagyon kemény, két ilyen gyerekkel nem lehet könnyű dolga Prandelli-nek. Mario-nak ilyen testfelépítéssel, gyorsasággal, technikával min. top 5-ös csatárnak kéne lennie, csak hát a fejével gondok vannak.
Most meg hajrá horvátok!