Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az vicces, hogy hirtelen megkívántam a kakaót ezt olvasva és csináltam magamnak?bence-barca írta:Nem... szerencse anyukám felmelegítette nekem!lui1698 írta:A 3.-nál legalább kimentél kakaót melegíteni?![]()
Nem... szerencse anyukám felmelegítette nekem!lui1698 írta:A 3.-nál legalább kimentél kakaót melegíteni?bence-barca írta:Mondom meccs elejáről lmeradok nem akkora gáz. Hát de... 2 gólról maradtam le![]()
![]()
A 3.-nál legalább kimentél kakaót melegíteni?bence-barca írta:Mondom meccs elejáről lmeradok nem akkora gáz. Hát de... 2 gólról maradtam le![]()
Én is ugy lattam, hogy kicsit bizonytalan neha hatul, illetve nem eleg agressziv, de ezen lehet javitani. Tamadasban meg josocio66 írta:picit többet vártam tőle, az mondjuk látszik hogy labdaügyes, és támadásban nem lesz gondja a kényszerítőkkel, de védekezésben hajlamos lehet a bizonytalankodásra, ma is többször nem volt elég agresszív.Messa írta:[
Akiket ki lehet emelni, az Jordi..
igaz a meccseink 80%-án nem kell a szélsőhátvédeinktől príma teljesítmény hátul, de ha klasszis ellenfelet kap, rendesen fog ő is, és mi is izzadni.
picit többet vártam tőle, az mondjuk látszik hogy labdaügyes, és támadásban nem lesz gondja a kényszerítőkkel, de védekezésben hajlamos lehet a bizonytalankodásra, ma is többször nem volt elég agresszív.Messa írta:[
Akiket ki lehet emelni, az Jordi..
És Sebastiano Giovinco-t még nem is említetted. Legalább a nevekkel tisztában lehetne és ne beszélne hülyeségeket...Sanama írta:Nekem azt mondja meg valaki, hogy:
- ki az a CASSANI ?
- ki az a da Silva?
-Torres a spanyolok ellen kezdett a válogatottban?
Meg ezek a beszólásai,hogy "mekkoooorrra csel" , kiborít
No most kivételesen teljesen egyetértek veled, én Negredot nézném meg legszívesebben következő meccsen. Bár Soldadot azért még mindig nagyon hiányolom. Villáról nem beszélve.LG írta:Ez igaz. Kell csatár, de az NE Torres legyen. Meg kell próbálni Negredot, v. Llorentét, mert Torres ott folytatja, ahol a Chelsea-ben abbahagyta. Egy jó megmozdulása nem volt, ha passzolt, ha lőtt, mindegyik rosszul sikerült.
a sport 1 adja a kimaradó meccset élőbensjd írta:Egyébként jól értettem, hogy a MTV-nél sikerült megoldani azt, hogy a két csatornájukból egyiken sem láthatjuk a meccset?
De talán közelebb állnak hozzá, mint az Oranje.messideco írta:És akkor a spanyolok sem tökéletesek
Fél lábbal? Láb nélkülPavel írta:Villa fél lábbal többet érne, mint Torres.