Nagyon vártam ezt a mai meccset, Messi miatt. Kíváncsi voltam, hogy csak a Barca-ra tett nagy ívben, vagy úgy nagy ívben a focira tesz. Reméltem, hogy a VB-n majd felpörög és jövőre újra jobb lesz, bár akkor is haragudtam volna rá a tavasz miatt. A mai teljesítménye alapján viszont nagyon úgy néz ki, hogy az egész futballból elege van, nincs kedve játszani. Nagyon de nagyon sajnálom, hogy hosszabbítottunk vele, kár volt meggyőzni a maradásról (ha ugyan igaz volt a pletyka, hogy szegény Tito (minden tiszteletem az övé) győzte meg). Az, hogy sétálgat, és csak akkor hajlandó KICSIT felgyorsítani, ha a lábához adja egy társ a labdát, az vérlázító a világ legjobban fizetett játékosától. Nem tudom, hogy mi baja lehet. Ha betegség miatt nem tud, akkor sajnálom, de nem kellene játszania. Ha viszont kedve nincs, akkor meg hatalmas arcul csapás a szurkolók felé, aminek remélem, hogy meglesz a "gyümölcse" (fütyülés, hurrogás). Szerintem utóbbiról lehet szó, amolyan R10-féle belső kiégésről. Lehet nem bulizni jár, de az biztos, hogy nem érdekli már a futball. A formának pedig ehhez semmi köze, mert egy rossz formában lévő futballista is tud futni...

Nekem nagy kedvencem volt, de egyre unszimpatikusabbá kezd válni, ilyen hozzáállással nem szeretném a Barca-ban látni. A múlt az szép és jó, de azzal majd a pályafutása végén kellene foglalkozni. Jelenleg létszámhátrányt jelent a Barca-nak és a válogatottjának is.
Kíváncsian várom innen a folytatást, de nem hinném, hogy megváltoznak gyökeresen a dolgok. Kár Messiért, a valaha volt legjobb (lehetett volna).