Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én sokkal inkább azt a szempontot nézem, hogy melyik továbbjutó csapat ellen lenne könnyű dolgunk, ha majd összesorsolnak, szóval remélem ez a 8 csapat jut tovább:Fernando írta:Remélem behúzza az Inter. Sokkal inkább ők mint a Chelsea. Nem szimpatikus nekem egyik csapat sem, de az Internek azért több keresnivalója van Olaszo.-n kívül is ilyen kerettel.
És mégsincs Maradona keretében... Szomorúgekkodan írta:Cambiasso valami fantasztikus ma (teszem hozzá: ISMÉT), bánthatja a Real, de én legalább örömömet lelem a játékában.
Sztem konkrétabban,ha nem kéri a 9 méter kimérését,akkor nem is kell megvárni a sípszót,hanem elvégezhető a rúgás.Ellenben,ha "kilépeti" a sporival a távot,akkor kell megvárni amíg mindenki a helyén és a sípot,ami megadja az engedélyt a játék folytatására.zsuni írta:olyan nincs, hogy nem kéri a sípszót. ha a bíró elfelejti felmutatni a sípot, hogy meg kell várnia a sípszót, akkor tehetik azt meg, amit a Porto csinált.A Porto 2. gólja teljesen szabályos volt, ha a játékos nem kéri a sípszót, akkor elvégezheti azonnal.
Micsoda, César bezúzott egy Lambot? Én meg azt hittem "csak" buli volt tegnap éjjelLionel85 írta:Látjátok Júlio César szemei alatt a két monoklit? Látszik, hogy szépen kilakatolta a Lamborghinit... Mint tavaly CR "Tomahawk".
igen ....inter - chelsea .....két tipikus erőfutball....hát nemtom mi lesz ebből...most talán a chelseat jobbnak érzem......szerintem idegenben is meglesz nekik a siker ...kanty írta:A mai meccsekről:
Inter-Chelsea
Szerintem egy x lesz. Nem várok szinvonalas meccset, inkább taktikus csatára számitok. Az Internek idén is sok lesz egy angol csapat. Jelenleg nincs reális esélyük egy Chelsea ellen. Jose nagy edző, de nem hiszem, h képes lesz olyan taktikát kidolgozni ami eredményes lesz.
CSKA-Sevilla
Nem irigylem a Sevillát. Nem lesz egyszerű ez a moszkvai kiruccanás. Egy x-et érzek itt is.
Maradjon ennyi a meccs, megtippeltem egy 1-0át a sevillánaklevproff írta:Vezet a Sevilla!
olyan nincs, hogy nem kéri a sípszót. ha a bíró elfelejti felmutatni a sípot, hogy meg kell várnia a sípszót, akkor tehetik azt meg, amit a Porto csinált.A Porto 2. gólja teljesen szabályos volt, ha a játékos nem kéri a sípszót, akkor elvégezheti azonnal.