Sztem rosszul látod a helyzetetLos Banditos írta:Ez azért erős túlzás,nagyon sok gólt lőtt és harcolta ki a 11-eseket,és mezőnymunkába is ottvan.

Sztem rosszul látod a helyzetetLos Banditos írta:Ez azért erős túlzás,nagyon sok gólt lőtt és harcolta ki a 11-eseket,és mezőnymunkába is ottvan.
Ez azért erős túlzás,nagyon sok gólt lőtt és harcolta ki a 11-eseket,és mezőnymunkába is ottvan.lionel19 írta:Először a jegesmedve (Gudjonsen) menjem! Fradiba se férne be! Pedig az nem egy nagy csapat.... nem bir kapura lőni 2 méterről!
Először a jegesmedve (Gudjonsen) menjem! Fradiba se férne be! Pedig az nem egy nagy csapat.... nem bir kapura lőni 2 méterről!Csak a Barca! írta:És segíts a Guilynek is benne.Zozzy 5 írta:Hát Ezqu, ez van, sajnálom de ha menni kell akkor menni kell![]()
Mindenki életébe eljön az az idő amikor menni kell![]()
![]()
Szval nyáron pakolhatsz is, helló, szevasz, cső.
És segíts a Guilynek is benne.Zozzy 5 írta:Hát Ezqu, ez van, sajnálom de ha menni kell akkor menni kell![]()
Mindenki életébe eljön az az idő amikor menni kell![]()
![]()
Szval nyáron pakolhatsz is, helló, szevasz, cső.
Igaz, h Dos Santos még nagyon fiatal, de ha összeadjuk, Guddy, Ezu, meg Gyula krativitását, méh igy is simán Santos nyerelprat írta:Azoknak a játékosoknak esetéből kiindulva,akiket totál feleslegesen erőltetett Rijkaard,lsd Giuly,Guddy,Ezqui párszor-gondolod h leültetné R.-t?Zozzy 5 írta:azért el lehetne gondolkozni rajta hogy játszassuk-e néha a helyén Dos Santost. Ha nem javul és nem is akar javulni akkor felőlem elmehet...
Pont őt nem fogja,max ha "pihenni" kell egy nagyobb meccsre,de mivel eléggé szorul a hurok az egész csapat nyaka körül,még inkább sem fogja.Ill nagyon meglepődnék rajta
Azoknak a játékosoknak esetéből kiindulva,akiket totál feleslegesen erőltetett Rijkaard,lsd Giuly,Guddy,Ezqui párszor-gondolod h leültetné R.-t?Zozzy 5 írta:azért el lehetne gondolkozni rajta hogy játszassuk-e néha a helyén Dos Santost. Ha nem javul és nem is akar javulni akkor felőlem elmehet...
Mi több maga Messi mondta h R10 volt az első aki odament hozzá a társak közül és szárnyai alá vette stbstb.Los Barrachos írta:De miért lenne durcás, ha feljönne Giovani és megszeretné a közönség? És még el is igazolna?
Ennyire azért nem hisztis, amikor feljött Messi, és megszerette a publikum, akkor se durcizott, hanem segítette mindenben és most nemzetiséget nem figyelve ők a legjobb barátok a csapatból! Szerintem a fiatal mexikóit is tanítaná, segítené és nem igazolna el!
Ez a bajLos Barrachos írta:Ronaldinho még rossz formában is alapember a csapatban, ez kétségtelen és Rijkaard nem az a fajta, aki egy fiatal reménységért a padra tenné Ronaldinhót. Azt hiszem, ezt még ti is belátjátok!
Szerintem is, azt nem szabad megkockáztatnunk, h elmenjen. Még akkor sem, ha egyenlőre nem látunk más lehetőséget a motiválására. Ami egyébként nem így van. Sztem Frank meg oldaj majd, meg a sajtó kritizálja ugyis folyamatosan Dinhot is, és egyszer majd csak észbe kap.elprat írta:Sztem ez a részl egy butaság,bocsZozzy 5 írta: legjobb lenne ha Dos Santos-t felhoznánk neki. Következő (lenne) a terv:
Santos-t felhozzuk és rögtön játszatjuk is. Remélhetőleg jól nyomná, a közönség megszeretné. És Dinho mindezt látná h van egy új kedvenc. Ekkor 2 eset lehetséges :
-vagy megsértődik és eligazol
-vagy bebizonyítja hogy ki is ő
Hát nem tudom melyiket választaná. Amilyen mostanába lehet az előbbit, de ha az igazi Dinho döntene akkor mindenképpen az utóbbi.
elprat írta:Sztem ez a részl egy butaság,bocsZozzy 5 írta: legjobb lenne ha Dos Santos-t felhoznánk neki. Következő (lenne) a terv:
Santos-t felhozzuk és rögtön játszatjuk is. Remélhetőleg jól nyomná, a közönség megszeretné. És Dinho mindezt látná h van egy új kedvenc. Ekkor 2 eset lehetséges :
Hát nem tudom melyiket választaná. Amilyen mostanába lehet az előbbit, de ha az igazi Dinho döntene akkor mindenképpen az utóbbi.
Sztem ez a részl egy butaság,bocsZozzy 5 írta: legjobb lenne ha Dos Santos-t felhoznánk neki. Következő (lenne) a terv: