itt vagyunk egy internetezoben.minden kiraly,ma voltunk a stadionban es kornyeken,holnap jon a meccs

Minden jot , majd irunk ,csao
martin120 írta:GYERTEK ÉS SZAVAZZATOK A BARCELONÁRA MERT EDDIG NAGYON KEVESEN VAGYUNK.
Ati! Örülök hogy már otthon vannak a lányok,szemmel láthatóan egészségesen. De azt ugye tudod,hogy a neheze csak most jön..antiimperialista írta:Ma hazahoztuk Lillát..
És, ha más ír be hülyeséget, akkor azt az illetőt is megbüntetedantiimperialista írta:http://kepfeltoltes.hu/090817/DSCF3417_ ... es.hu_.jpg
(Csongor! Ha ehhez a képhez beírsz vmi hülyeséget, a szeptemberi tornán csúnyán megbüntetlek)
Az itthonmaradó, gondjaival küszködő ötletadóról se feledkezzetek el,pety27 írta:Búcsúzni jöttem a csoport nevében. Holnap indulunk a nagy útra, várhatólag hétfő reggelre érünk Barcelonába.Aztán jön a Gamper és a Szuperkupa visszavágó.Ha tehetem majd írok egy-egy hszt, esetleg képet töltök fel.
Köszönjük szépen a csoport nevében Ivánnak és Varga Tamásnak a segítségeket,akik nagyban hozzájárultak hogy ez az út létrejöjjön.
Minden jót nektek! majd jelentkezünk.
1.Varga Tamás
2.VIII.Henrik
3.Roniee21
4.pety27
5.Ronal.10
6. aky01
7. RobertFCB
8. szergoka
9. PetI
10.Ilúvatar
Jó szórakozást, igyál helyettem isPerrero írta:Megyünk nemsokára balcsira, olcsó, finom házi bor (150/Liter) 1 üveg whisky, és 2 liter Fanniféle békéscsabai házi pálinka... szóval tudunk majd inni rengeteget az egészségetekre, és fogunk is![]()
![]()
Ati, te meg készülj, szerezz pisztolyt+1 benga néger havert, had' ne mondjak olyan definíciókat, mint amik a Liverpool meccsen voltak, mikor nálatok voltunk