Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

De tényleg nagyon ügyes játékos, sztem simán játszani fog akár kezdőként is majd A csapat meccseken is! Nagyon jól cselez, gyors, jól helyezkedik. Szinte mindig meg lehet találni labdával és elég jól játssza meg azokat! Ezen kívül volt egy meg nem adott, de szabályos gólja! Azt is szépen csinálta, nagyon finoman tette be a labdát. Látszanak rajta az ilyen apróságok, hogy ő tényleg ügyes lesz! Már várom, hogy majdnem Messi szintű legyen!
 De tényleg nagyon ügyes játékos, sztem simán játszani fog akár kezdőként is majd A csapat meccseken is! Nagyon jól cselez, gyors, jól helyezkedik. Szinte mindig meg lehet találni labdával és elég jól játssza meg azokat! Ezen kívül volt egy meg nem adott, de szabályos gólja! Azt is szépen csinálta, nagyon finoman tette be a labdát. Látszanak rajta az ilyen apróságok, hogy ő tényleg ügyes lesz! Már várom, hogy majdnem Messi szintű legyen! 
 marha jól tolja, és az abalos lövés... el se hittem, hogy kivédte a kapus
 marha jól tolja, és az abalos lövés... el se hittem, hogy kivédte a kapus