Kösziszépen pajti.MichaaBee írta:Boldog névnapot az Ádámoknak (Messa neked külön is) ...

Kösziszépen pajti.MichaaBee írta:Boldog névnapot az Ádámoknak (Messa neked külön is) ...
kérlek ne sajnáld magadtól, akkor az alkoholt:)soadroli írta:Ó, akkor igyál dögivelTocy írta:Nekem újévi fogadalmam, hogy végre 1x nem leszek részeg El Clásicó hétvégéjén...bár mióta az vagyok, azóta nyerünk mindig...így belegondolva lehet hogy mégse ezt kéne megfogadnom![]()
Megéri egy ilyen hsz-el kezdeni és nem olyanokkal, hogy "háááát kell még sztár a barszábaaa.."barcast9 írta:Mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt kívánok!Mindörökké BARCA!
Ó, akkor igyál dögivelTocy írta:Nekem újévi fogadalmam, hogy végre 1x nem leszek részeg El Clásicó hétvégéjén...bár mióta az vagyok, azóta nyerünk mindig...így belegondolva lehet hogy mégse ezt kéne megfogadnom
Így is kell, nehogy maradjon belőle, el kell pusztítaniLionel85 írta:Itt van 12 üveg BB pezsgő, 1 martini, 1 st. hubertus és 1 jéger.Tocy írta:Boldog, szeretetteljes karácsonyt kívánok minden fórumtársamnak! Már készülnek a finom ételek, +5kg az előírt az ünnep alattJa és igyatok sokat, az ünnepléshez az dukál
:D
Amúgy nem jó hirtelen kilókat felszedni, mert nem jön le soha.én sosem teszek újévi fogadalmat, de most nekem az lesz, hogy kicsit fogyok majd.