Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.09.03. 13:52:16

madridistán egy aláírásban:
Eddig az év gólja: http://www.youtube.com/watch?v=Yw45Eu1T ... ed&search=
Akkor Messi szólója? :(
Ez a Drenthe féle bomba csak egy jól eltalált lövés volt, semmi több.
Nah nem idézgetek többet madridistáról. Csak idegesít, ha meglátom mennyi baromságot írnak oda.
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
cantera
Madridista

2007.09.03. 13:50:24

Pepén csak kupákat fogtok bukni, mi Henryval pedig kupákat nyerni. Így már nem is mi járunk rosszabbul igaz?
majd meglátjuk ;)
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.09.03. 13:47:11

"Gyakori a csipkelődés a Pepe – Henry párhuzammal is, hogy Henry-t milyen olcsón szerezte meg a Barcelona míg a Real milyen drágán Pepét. Henry-nak még 3 évig volt szerződése az Arsenal-nál, évi 8 millió eurós fizetésért. Mivel már elmúlt 29 éves, a FIFA-szabály szerint a szerződéséből hátra levő fizetését kifizetve kivásárolhatja magát. 3x8 millió euró = 24 millió euró. Ha az Arsenal akár csak 25 milliót kért volna Henry-ért, kivásárolta volna magát a francia, az pedig elég kellemetlen lett volna az Arsenalnak, és pláne az új, az ágyús drukkerek közt finoman szólva sem közkedvelt vezetőségnek. Pepe viszont fele annyit fog keresni, mint Henry (évi 3 millió szemben Henry 6 millió eurójával szemben), szóval anyagilag hosszútávon a Barca járt rosszabbul. "
Pepén csak kupákat fogtok bukni, mi Henryval pedig kupákat nyerni. Így már nem is mi járunk rosszabbul igaz?
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
ra95
Barça B

2007.09.03. 13:46:20

De ha jól emlékszem itt is megjelent olyan cikk, ahol a fogadóirodák oddsai alpján helyretették a Madridot... Persze a tények azok tények maradnak.
Gracias Dios por ser MADRIDISTA!
ra95
Barça B

2007.09.03. 13:40:16

súlyos vádak érték a csapatot, válaszolni kellett, de valójában nem is nektek szól, ez egy kis része a cikknek, a spanyol csapatok erősítéseiről van szó.

http://www.madridista.hu/eumadridista/h ... as&id=4169
Vito
Llegenda del Barça

2007.09.03. 13:34:54

A másik„vád”, ami éri a média részéről a gárdát, hogy rengeteg pénzt költ. Ez feljebb már egy kis elemzésen átesett, mely végén kiderült, hogy körülbelül 80 milliós mínusszal zárta a nyarat a Madrid, csak az a 119 millió kiadás hangzik soknak a Barca 70,5** millió eurójával szemben. (Ebben a 70,5-ben benne van az a 3,5 millió euró amit a Barcának akkor kell kifizetnie Gabi Militóért, ha a Barca 2008-ban BL-t érő helyezésen végez a bajnokságban, és nincs benne az a 3 millió euró, amit akkor kell kifizetnie az Barcának az Arsenal számára, ha a katalánok megnyerik a 2008-as BL kiírást.). Viszont érdemes megnézni a rivális háza táján azt, hogy a gránátvörös-kék együttes mindössze 14 milliót kasszírozott játékos-eladásból azaz 56,5 millió eurós „veszteséggel” zárta a nyarat, ami már nem sokkal marad el a Real Madridétól… és ugye emlékszünk még: a Realnak 5-el több játékost kellett pótolnia…

Gyakori a csipkelődés a Pepe – Henry párhuzammal is, hogy Henry-t milyen olcsón szerezte meg a Barcelona míg a Real milyen drágán Pepét. Henry-nak még 3 évig volt szerződése az Arsenal-nál, évi 8 millió eurós fizetésért. Mivel már elmúlt 29 éves, a FIFA-szabály szerint a szerződéséből hátra levő fizetését kifizetve kivásárolhatja magát. 3x8 millió euró = 24 millió euró. Ha az Arsenal akár csak 25 milliót kért volna Henry-ért, kivásárolta volna magát a francia, az pedig elég kellemetlen lett volna az Arsenalnak, és pláne az új, az ágyús drukkerek közt finoman szólva sem közkedvelt vezetőségnek. Pepe viszont fele annyit fog keresni, mint Henry (évi 3 millió szemben Henry 6 millió eurójával szemben), szóval anyagilag hosszútávon a Barca járt rosszabbul.
komolyan mondjátok, hogy megjelent egy ilyen cikk a madridistán, az eurobarca-s fórumozók 'felvilágosításásra'?

ez nem semmi.
:shock:
ra95
Barça B

2007.09.03. 13:32:26

grecki írta:Akkor említs nekem még egy embert a földön, aki Robbenért fizetett volna ennyi pénzt! Pepe az egész előszezonban gyenge volt, mint a harmat, viszont leperkáltatok érte 30 misit. Igaz, attól még lehet jó igazolás hetek-hónapok után, de többe került, mint a madridisták legújabb kedvence, Ramos. Tehát, ez alapján te azt állítod, hogy egy kicsit sincs mit kritizálni az igazolásaitokon?
Drenthét pedig igenis nagyon sokan balhátvédnek írják a madridisták. Kényszer? Végülis nincs Heinze, nincs Marcelo, nincs Torres, aki be tudott volna ugrani...
Az árúkról egyszer már írtam. Kellettek a játékosok, Robbent az istenért sem adták volna el, ha nyúlunk mélyre a zsebünkben. Pepe árát én is sokallom, de úgy hogy kevés a fizetése+5 milliót kell adni érte évente elfogadom. Az viszont nem igaz, h. az előszezonban végig olyan rossz volt, a Sevilla ellen volt katasztrófális, de nagyon rákaptatok és erre mondom, h. még várjatok, úgyahogy a Barcát sem lehetett leírni 1 meccs után, őt sem kell.

Az igazolásainkról volt szó, a költekezés kapcsán idéznék be egy cikkrészletet a madridistáról:
A másik„vád”, ami éri a média részéről a gárdát, hogy rengeteg pénzt költ. Ez feljebb már egy kis elemzésen átesett, mely végén kiderült, hogy körülbelül 80 milliós mínusszal zárta a nyarat a Madrid, csak az a 119 millió kiadás hangzik soknak a Barca 70,5** millió eurójával szemben. (Ebben a 70,5-ben benne van az a 3,5 millió euró amit a Barcának akkor kell kifizetnie Gabi Militóért, ha a Barca 2008-ban BL-t érő helyezésen végez a bajnokságban, és nincs benne az a 3 millió euró, amit akkor kell kifizetnie az Barcának az Arsenal számára, ha a katalánok megnyerik a 2008-as BL kiírást.). Viszont érdemes megnézni a rivális háza táján azt, hogy a gránátvörös-kék együttes mindössze 14 milliót kasszírozott játékos-eladásból azaz 56,5 millió eurós „veszteséggel” zárta a nyarat, ami már nem sokkal marad el a Real Madridétól… és ugye emlékszünk még: a Realnak 5-el több játékost kellett pótolnia…

Gyakori a csipkelődés a Pepe – Henry párhuzammal is, hogy Henry-t milyen olcsón szerezte meg a Barcelona míg a Real milyen drágán Pepét. Henry-nak még 3 évig volt szerződése az Arsenal-nál, évi 8 millió eurós fizetésért. Mivel már elmúlt 29 éves, a FIFA-szabály szerint a szerződéséből hátra levő fizetését kifizetve kivásárolhatja magát. 3x8 millió euró = 24 millió euró. Ha az Arsenal akár csak 25 milliót kért volna Henry-ért, kivásárolta volna magát a francia, az pedig elég kellemetlen lett volna az Arsenalnak, és pláne az új, az ágyús drukkerek közt finoman szólva sem közkedvelt vezetőségnek. Pepe viszont fele annyit fog keresni, mint Henry (évi 3 millió szemben Henry 6 millió eurójával szemben), szóval anyagilag hosszútávon a Barca járt rosszabbul.
Én azt mondom jó csapatot épített a Madrid, nem akárkiket kellett pótolni és túlzó amit rólunk leírtatok ennek kapcsán.
cantera
Madridista

2007.09.03. 13:29:18

Aprieto írta:Viszont ha Drenthe balszélső akkor Robben hová kerül? Raúl helyére? :roll:
És Guti? Szóval szerintem több alapember van mint 11. Ez még gond lehet arrafelé... IS
az nem gond, ha van bevethető csere...
cantera
Madridista

2007.09.03. 13:27:48

erről is asszem suszter beszélt, nagy igazság: a játékos ára és értéke két külön dolog... a Madridnál szükség volt új játékosokra, és ha ezeket a játékosokat csak ennyiért lehet elhozni, akkor ennyit kell fizetni értük. az már más kérdés, hogy ebben hibáztak-e valamit a madridi vezetők. sokan azt mondják igen, calderónéknak nem kellett ezt vagy azt nyilatkozniuk, stb. mindegy, az újak régi klubjai ennyit kértek, ennyit kellett adni. ha nem fizetünk Pepéért akkor toább játszhatnánk Pavónnal, Mejíával, stb...
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.09.03. 13:26:51

cantera írta: én a külföldiek számát korlátoznám, milyen jó is volt régen amikor csak 3 külföldi játszhatott egy csapatban... na akkor igazán nagy jelentősége volt az utánpótlásnak...
Tökéletesen egyetértek. Én minimalizálnám az adott ország labdarúgóinak számát a kezdőcsapatban. Pl minimum 5 spanyolnak játszania kellene. Mert ez a szabály, hogy három eu-n kívüli lehet a keretben egy vicc. Már lassan a brazil születésű Rózsika néninek, a takarítónőnek a felmenőiben is találni olasz/spanyol származásúakat.
Aprieto

2007.09.03. 13:25:03

Viszont ha Drenthe balszélső akkor Robben hová kerül? Raúl helyére? :roll:
És Guti? Szóval szerintem több alapember van mint 11. Ez még gond lehet arrafelé... IS
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.09.03. 13:23:10

Persze vannak, akik túlzásba viszik a Madrid lekezelését, én nem tartozom ezek közé. Általában nem is a csapatot, hanem az igazolásokat kritizáltuk, és őket sem azért, mert sz.rok, hanem elsősorban azért, mert nagyon drágák voltak. Ennyi.
cantera
Madridista

2007.09.03. 13:22:51

De végülis nekik mind1, h mennyiért veszik meg a játékosokat Exclamation A cslzivel együtt 2 olyan csapat, aki nyugodtan akárkit, akármennyiért megvehet, mert pénz van faxig Exclamation Ezért kellene korlátozni, h a csapatok mennyit kölhetnek igazolásokra, h meglegyenek az ilyen ámokfutok fékezve
mér??? ott van pénz, ahol a szurkolók úgy érzik, megéri költeniük... én nem ezért korlátoznék, sztem a Barca is tele van pénzzel, csak nálatok idén nem kellett annyit költeni, mert a gerinc megvolt, nálunk meg nem... én a külföldiek számát korlátoznám, milyen jó is volt régen amikor csak 3 külföldi játszhatott egy csapatban... na akkor igazán nagy jelentősége volt az utánpótlásnak...
cantera
Madridista

2007.09.03. 13:20:38

Pepe 2 meccs után kétballábas
igen, ez nekem is feltűnt :) ugyanakkor két forduló után csapatokat ne értékeljünk, mert még korán van :D
mondjuk lehet h nem ugyanattól a személytől van a két megjegyzés :)

egyébként Pepének volt jó meccse a felkészülés során, és volt negatívum is vele kapcsolatban, sportszerűtlen cselekedet. reméljük, a "nagyok" megtanítják a normális viselkedésre, hogy ne csak egy esetleges jó teljesítménnyel, hanem a pozitív viselkedéssel is a csapat hasznára válhasson.
Akkor említs nekem még egy embert a földön, aki Robbenért fizetett volna ennyi pénzt!
én se adtam volna ennyit érte, bár én előítéletes vagyok a hollandokkal kapcsolatban... Sneijder és Drenthe ezen változtatni fog úgy érzem. Drenthe télleg nem való hátulra, szélsőként kell játszatni, és Schuster nyilatkozta is h ez volt az utolsó meccs balhátvédként. remélem így is gondolja...
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.09.03. 13:19:58

De végülis nekik mind1, h mennyiért veszik meg a játékosokat :!: A cslzivel együtt 2 olyan csapat, aki nyugodtan akárkit, akármennyiért megvehet, mert pénz van faxig :!: Ezért kellene korlátozni, h a csapatok mennyit kölhetnek igazolásokra, h meglegyenek az ilyen ámokfutok fékezve :!:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.09.03. 13:15:24

Akkor említs nekem még egy embert a földön, aki Robbenért fizetett volna ennyi pénzt! Pepe az egész előszezonban gyenge volt, mint a harmat, viszont leperkáltatok érte 30 misit. Igaz, attól még lehet jó igazolás hetek-hónapok után, de többe került, mint a madridisták legújabb kedvence, Ramos. Tehát, ez alapján te azt állítod, hogy egy kicsit sincs mit kritizálni az igazolásaitokon?
Drenthét pedig igenis nagyon sokan balhátvédnek írják a madridisták. Kényszer? Végülis nincs Heinze, nincs Marcelo, nincs Torres, aki be tudott volna ugrani...
ra95
Barça B

2007.09.03. 13:11:16

grecki írta:Sneijdert mindenki pozitívan értékelte. Én is. Ő egy nagyszerű spíler, én Decóra simán elcseréltem volna. Viszont, a 30 milkás kétballáb Pepén, az üvegtérdű, 36 millás Robbenen és balhátvédben "brillírozó" Rastafárin engedd meg, hogy derüljünk. Mellesleg nem ők hozták össze a bugit.
Igaz elismerem Sneijdert jónak tartottátok sokan, csak az árát sokaltátok (igaz a "margit mér vesz középkategóriájú játékosokat" hsz-n nem tok napirendre térni). Pepe 2 meccs után kétballábas, Robben még nem is játszott, Drenthe meg kényszerből lett bhv... Ezekre mondom azt, fogtok ti még csalódni, akárcsak a Madrid játékán. Csak óvatosan, mert visszaüt.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.09.03. 13:10:13

Aki pedig azt gondolta, hogy a Real az UEFA kupás helyekért száll harcba, az nem normális. Én is gratulálok a Madridnak, ekkora verést talán nem érdemelt a Villarreal. Casillasnak is védenie kellett párszor, a védelemnek is volt dolga bőven. Egy ekkora siker, ráadásul két topcsapat ellen begyűjtött hat pont biztos jót tesz az önbizalmuknak, úgyhogy nagy harcra lesz szükség, ha meg akarjuk nyerni a ligát. Viszont, én még mindig a Barcát tartom esélyesebbnek a végső győzelemre - ebben persze egy adag elfogultság is nyilván van.
noname
Llegenda del Barça

2007.09.03. 13:05:32

Volt aki lenézett, de főleg Snejder megvétele után a többség egyetértett abban h a Barca és a Real harcol majd a bajnoki címértNe általánosíts!!!!
A Fifa egy szégyen
ra95
Barça B

2007.09.03. 13:03:19

noname írta:Csak próbálom megérteni a hszedet.Szóval h szidjuk a madidot az a baj, ha nem, az a baj? :-s
Valóban meglepetés az eddigi jó szereplésetek és mellesleg akiket jónak tartottunk az igazolásaitok közül:Snejder és Metz bizonyítottak, a többiek viszont még semmit... :roll:
Azt pedig nemértem mitől vagytok így elájulva.Eddig volt 2 jó meccsetek és semmi már...
Na akkor mégegyszer: Nagyon le lettünk nézve. Sztetek ha Barca hozza, amit tud esélyünk sincs. Erre úgy tűnik mégse. Konklúzió :arrow: legközelebb átgondoltabban kritizáljatok mert a sok madridista, aki az előbbieket olvassa jgosan fog visszaszólni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ra95 2007.09.03. 13:12:25-kor.
Aprieto

2007.09.03. 13:02:04

Rivaldo11 írta:Aprieto meg vagy ijedve? :lol: Mi is gáláztunk tavaly nemegyszer.
Hejj de félelmetes ez a madrid. :D
Nem tartok tőlük-HA mi azt hozzuk, amit tudunk.
Én?! Miért lennék?

Azon a hozzászólásodon nem csak én dobtam ki a taccsot, hanem itt többen is. Ebben azért lehet vmi :wink:

Lehet optimistának lenni -sőt kell is!-, de az hogy lenézed az ellenfelünket az nálad egy lelki megnyugvást jelent? Ez nem csupán optimizmus :shock:
Szerintem ez az eredmény önmagáért beszél. Gratulálok is nekik.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.09.03. 13:00:42

Sneijdert mindenki pozitívan értékelte. Én is. Ő egy nagyszerű spíler, én Decóra simán elcseréltem volna. Viszont, a 30 milkás kétballáb Pepén, az üvegtérdű, 36 millás Robbenen és balhátvédben "brillírozó" Rastafárin engedd meg, hogy derüljünk. Mellesleg nem ők hozták össze a bugit.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.09.03. 12:55:30

Igy van :!: Egy 5-0s győzelmet nem kell magyarázni, ráadásul nem is egy gyenge csapaton gázoltak át, hanem azon a Villarrealon, aki 3-0ra verte a Valenciát. Nagyon nagyot alkottak, el kell ismerni...
Szoval fel kell kötnünk a gyatyát, mert Madrid, és a Sevilla is bivalyerős :!: De én hiszek benne, h a végén mi győzünk :!: 8)
noname
Llegenda del Barça

2007.09.03. 12:55:13

Csak próbálom megérteni a hszedet.Szóval h szidjuk a madidot az a baj, ha nem, az a baj? :-s
Valóban meglepetés az eddigi jó szereplésetek és mellesleg akiket jónak tartottunk az igazolásaitok közül:Snejder és Metz bizonyítottak, a többiek viszont még semmit... :roll:
Azt pedig nemértem mitől vagytok így elájulva.Eddig volt 2 jó meccsetek és semmi már...
A Fifa egy szégyen
ra95
Barça B

2007.09.03. 12:49:52

Ez a kedvencem:
Elfárad ő még, ne aggódj. egyébként az a vicc, hogy a real ellen messze nem állnak úgy be a csapatok, mint ellenünk. Ennek ellenére megpróbáltak néha gyors, egyérintős focit játszani. Lassú, darabos passzolgatás lett belőle. Ez nem az ő játékuk, és ott fognak botlani, amikor azt eröltetik majd, ami nem megy.
Egy olyan csapattól pedig, amelynek Snejder a vezére-had ne tartsak már.
Az eddigi góljai ellenére sem.
:lol: :lol: , ezzel még foglalkozni sem érdemes (mégis megtettem :oops: )

ööö, gondolkoztam és arra jutottam, h. a madridisták azért jönnek át ide ide, mert elégtételt akarnak venni. Ha jól látom megváltozott a helyzet (vajon miért), de nemrég még az Atléticóval küzdöttünk az UEFA - kupás helyekért ( :oops: ), egyenlőre nem a terv szerint haladtok ugyebár. Idővel jobb lesz a Madrid, összeszokottabb lesz, ti nektek meg addig is gyűjteni kellene a fórt a hajrá előtt...

Le lettek szidva az igazolásaink, összevásárolt csapatunk van, középkategóriás focistákat veszünk, nem a klubhoz méltóan játszunk... ezeket vissza kéne olvasni és legközelebb talán jobban menne a kritika, eddig viszont pofáraesés van, és azon ne csodálkozzatok, h. egy hónap szardobálás után páran felhívják erre a figyelmet...

Vki írta, h így legalább szoros lesz a bajnokság... Hát ha így folytatják biztos nem, ja és a szmájli: " 8)"
Lezárt