Nembaj,álljanak csak hozzá úgy a focistáik is,mint némely szurkoló,h ők már milyen jók,akkor lesz keserves vége

Jézusom.Valdo írta:Elfárad ő még, ne aggódj. egyébként az a vicc, hogy a real ellen messze nem állnak úgy be a csapatok, mint ellenünk. Ennek ellenére megpróbáltak néha gyors, egyérintős focit játszani. Lassú, darabos passzolgatás lett belőle. Ez nem az ő játékuk, és ott fognak botlani, amikor azt eröltetik majd, ami nem megy.
Egy olyan csapattól pedig, amelynek Snejder a vezére-had ne tartsak már.
Az eddigi góljai ellenére sem.
nálam nem az az optimizmus, ha az ellenfelet leszólja az emberPrimitive írta:Azért optimistának szabad lenni, nem?
Új csapatuk és edzőjük van. Lesznek még sokkal jobbak is, ha tényleg összeszoknak.Rivaldo11 írta: Elfárad ő még, ne aggódj. egyébként az a vicc, hogy a real ellen messze nem állnak úgy be a csapatok, mint ellenünk. Ennek ellenére megpróbáltak néha gyors, egyérintős focit játszani. Lassú, darabos passzolgatás lett belőle. Ez nem az ő játékuk, és ott fognak botlani, amikor azt eröltetik majd, ami nem megy.
Egy olyan csapattól pedig, amelynek Snejder a vezére-had ne tartsak már.![]()
Az eddigi góljai ellenére sem.
A Sevilla nem jó példa, mert gólokkal jobbak, mint a madrid.barca99 írta:Az első rész igaz.Rivaldo11 írta:Csak magunkkal kell foglalkoznunk. A real-ezzel a kerettel-nem bírja végig a harcot. Ha mi jól játszunk, a keretünkket tekintve nem kérdéses a bajnokság.
A másik... miért ne bírnák? Sevilla is bírta tavaly, és meg egy UEFA kupa is leesett nekik.
Végre izgalmas a bajnokság...
Elfárad ő még, ne aggódj. egyébként az a vicc, hogy a real ellen messze nem állnak úgy be a csapatok, mint ellenünk. Ennek ellenére megpróbáltak néha gyors, egyérintős focit játszani. Lassú, darabos passzolgatás lett belőle. Ez nem az ő játékuk, és ott fognak botlani, amikor azt eröltetik majd, ami nem megy.Boixos írta:ez a snejder csak nem akar elfáradni...Rivaldo11 írta:Csak magunkkal kell foglalkoznunk. A real-ezzel a kerettel-nem bírja végig a harcot. Ha mi jól játszunk, a keretünkket tekintve nem kérdéses a bajnokság.![]()
talán a következő meccsen...
barca99 írta:Az első rész igaz.Rivaldo11 írta:Csak magunkkal kell foglalkoznunk. A real-ezzel a kerettel-nem bírja végig a harcot. Ha mi jól játszunk, a keretünkket tekintve nem kérdéses a bajnokság.
A másik... miért ne bírnák? Sevilla is bírta tavaly, és meg egy UEFA kupa is leesett nekik.
Végre izgalmas a bajnokság...
Az első rész igaz.Rivaldo11 írta:Csak magunkkal kell foglalkoznunk. A real-ezzel a kerettel-nem bírja végig a harcot. Ha mi jól játszunk, a keretünkket tekintve nem kérdéses a bajnokság.
ez a snejder csak nem akar elfáradni...Rivaldo11 írta:Csak magunkkal kell foglalkoznunk. A real-ezzel a kerettel-nem bírja végig a harcot. Ha mi jól játszunk, a keretünkket tekintve nem kérdéses a bajnokság.
Sztem ezt már nem lehet elkiabálni.Mióta idejött minden meccsen jó volt,a leggyengébb meccsein is a legjobbak közt volt.Tudtam h nagy fogás, de éppen ekkora.Primitive írta:Touré, meg fantasztikus...(csak ne kiabáljam el)...
a-a, ezt egyáltalán nem kiabálod el...megkockáztatom hogy ő volt a legnagyobb fogás, és talán a Primera Divisionban is a legnagyobb Sneider-el együttPrimitive írta:Második félidő annyira nem tetszett, bár izgalmasabb volt... Dos, meg Ini azért tudnak plusz lökést nyújtani a csapatnak... Touré, meg fantasztikus...(csak ne kiabáljam el)...
amúgy szerintem szépen is játszottunk...az első félidőben biztosan...Horváth Feri is dícsérte...aki pedig...hátt...sztem az M betűseknek szurkol valahol a lelke mélyénPrimitive írta:Jogos... Meg, sztem egy a lényeg, a 3pont.. Addig nincs gond még azt be tudjuk húzni..Boixos írta:egyébként tényleg nonszensz, h mindkét csapat nyert, erre egyeseknek az okoz örömet, h az ellenfél oldalán ugatnak az ottaniaknak!
menjetek a francba vissza a helyetekre és boldogítsátok ott a haverjaitokat!
Jogos... Meg, sztem egy a lényeg, a 3pont.. Addig nincs gond még azt be tudjuk húzni..Boixos írta:egyébként tényleg nonszensz, h mindkét csapat nyert, erre egyeseknek az okoz örömet, h az ellenfél oldalán ugatnak az ottaniaknak!
menjetek a francba vissza a helyetekre és boldogítsátok ott a haverjaitokat!
áhh...két meccs után?Kluivertinho írta:Jók voltatok. Gratulálok a győzelmetekhez. Egyébként kétlem, hogy a Barca visszavett volna, HA nem adják meg a tizut, vagy éppen Touré "gólját".RealMadridMan18 írta:Barca akciobol golt se szerzett..... : Szabadrugás, 11es, és Rossz bírói döntés. és a Bilbao ellen.... Ennyit erről HALA Real Madrid!
Ha...
Ez van. Nyertünk. Ti is nyertetek. Szoros lesz.
De jó h itt csak 17-én suli.SINCE 1899 írta:Te már megint itt vagy? Ki kiváncsi itt a te hülyeségeidre kis ovodás.Menj aludni,holnap iskola,korán kell kelned!!