Bújj el,majd megkeresünk,talán..Real Madrid C.F. írta: Az biztos h ma sokkal jobban jáccottunk mint ti, akiknek még aztis befujják, ha Henry nekimegy a kapus fejének, és elesik....

Bújj el,majd megkeresünk,talán..Real Madrid C.F. írta: Az biztos h ma sokkal jobban jáccottunk mint ti, akiknek még aztis befujják, ha Henry nekimegy a kapus fejének, és elesik....
Jók voltatok. Gratulálok a győzelmetekhez. Egyébként kétlem, hogy a Barca visszavett volna, HA nem adják meg a tizut, vagy éppen Touré "gólját".RealMadridMan18 írta:Barca akciobol golt se szerzett..... : Szabadrugás, 11es, és Rossz bírói döntés. és a Bilbao ellen.... Ennyit erről HALA Real Madrid!
nah már megint te???múlt héten itt cukkoltál minket amikor x-eltünk...megfogadtam h nem szólok...menj inkább a madridistára és járjatok örömtáncotRealMadridMan18 írta:Barca akciobol golt se szerzett..... : Szabadrugás, 11es, és Rossz bírói döntés. és a Bilbao ellen.... Ennyit erről HALA Real Madrid!
Ezt a gyereket nem bannoltákRealMadridMan18 írta:Barca akciobol golt se szerzett..... : Szabadrugás, 11es, és Rossz bírói döntés. és a Bilbao ellen.... Ennyit erről HALA Real Madrid!
elnézés is kérek a véleményemért, láttam h törölve lett...szégyenlem magamBoixos írta:hát igen rmcf, te is elgondolkodhatnál, h milyeneket írkálsz és hol osztod ki azt az egyetlen egy embert a sok közül, aki megengedett magának egy kissé forrófejű véleményt a csapatodról.
sztem sem kéne itt idegesíteni magad.
oké,csá....Real Madrid C.F. írta:Nézed a meccset? Nem udom mi a bajod, de az ilyen okosok mint te nagyon fel tudnak huzni!elegem van a Madridból..mikor nem lesz ezeknek a herélteknek szerencséje egyszer???
0-5 mióta szerencse te.....?????
GOndolkodnál mielőtt ilyeneket irkálsz, inkább a saját csapatoddal törödj, de a madriddal.
Villareal ha csucsformába jáccana se lenne ellenfél ennek a madridnak, akik nagyon jol, ötletesen jáccanak!
Az biztos h ma sokkal jobban jáccottunk mint ti, akiknek még aztis vefujják, ha Henry nekimegy a kapus fejének, és elesik....
Nézed a meccset? Nem tudom mi a bajod, de az ilyen okosok mint te nagyon fel tudnak huzni!elegem van a Madridból..mikor nem lesz ezeknek a herélteknek szerencséje egyszer???
ebben igazad van...volt benne mázli...az biztos...Kluivertinho írta:Most nekünk is igen nagy szerencsénk voltbarcelinho_5 írta:elegem van a Madridból..mikor nem lesz ezeknek a herélteknek szerencséje egyszer???
kicsit azért az első félidő a Villarrealé volt sztem...erre meg megint piszok nagy mák...kapusbaki, és az a szerencsétlen Raul gól...innentől eldőlt...
Most nekünk is igen nagy szerencsénk voltbarcelinho_5 írta:elegem van a Madridból..mikor nem lesz ezeknek a herélteknek szerencséje egyszer???
kicsit azért az első félidő a Villarrealé volt sztem...erre meg megint piszok nagy mák...kapusbaki, és az a szerencsétlen Raul gól...innentől eldőlt...