Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://freestylefoci.uw.hu/Rivaldinho írta:mi a magyar freestyle portál címe??? köszi
telefonguru.huRivaldinho írta:hol lehet 2 telefont összehasonlítani? tud valaki webcímet? és hogy a nokia 6020as telon van e bluetooth vagy infra vagy mind2 mer nem találom sehol, és hogy van az én számítogépemen infra? vagy csak laptopokon van? és ha van hol találom? előre is köszi bárki is válaszol
Nem arra.Vito írta:Persze, de mire gondolsz?Taibi írta: Amúgy lehetne egy kérésem? Bár nem vagyok moderátor, de kivennéd az avatarodból ezt a képet? Nagyon széthúzza a fórumot....
a Bodrogi képre? -az nem avatar!
Persze, de mire gondolsz?Taibi írta: Amúgy lehetne egy kérésem? Bár nem vagyok moderátor, de kivennéd az avatarodból ezt a képet? Nagyon széthúzza a fórumot....
Így járt........minek rohangál a versenyzők után?Vito írta:Tour De France-ot szoktátok nézni?
Az előző etap végén az egyik néző futott Hincapie-ék után,
nem figyelt a mögöttük guruló motorra és a motor átment rajta...
Pardon,nem vettem észre!Charlie írta:Rossz aki rosszra gondolKicsit olyan perverz! :lol:De amúgy nagyon komoly!!!A jót kell benne látni,amúgy Maxi küldtem neked már régebben privátot,válaxt nem kaptam
![]()
C.
Hazaadásnál is közvetett van szabi van!mrmonster írta:Lesnél is biztos, hogy közvetett szabi van, de ha jól tudom, talpalásnál és magas lábnál is.Charlie írta:Barcaforever,kezezésnél van ha minden igaz.LG jól mondod,poén akart lenni amit írtam.![]()
C.