Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Áruld el h csináltadszajko írta:Nektek hány pontotok van?
Nekem már most van 28...![]()
Neked már megy az oldal?Victor_Valdes írta:Elküldtem már elég rég.szajko írta:Mindkettőtöknek küldtem püt, valaki küldheti a meghívót.
Elküldtem már elég rég.szajko írta:Mindkettőtöknek küldtem püt, valaki küldheti a meghívót.
Persze.Victor_Valdes írta:és nálad citromail-re hajlandó elküldeni a meghívókat ?levproff írta:Hehh, én is hírdettem, de akkor csak egy ember jelenkezett.
Tőlem is kérhettek.
Nekem meghalt az oldal..Nekem küldhetsz meghívót,úgy hallottam megbízható ez a cucc. Egy próbát talán megér.
illegalvoice@hotmail.com
A legújabb generációs 8GB-os. Akkor úgynézki érdemes fáradozni érte.La Pulga írta: Mi érdekelne róla? Attól függ melyik generációt veszed. Emlékszem még az első generációs fehér 1 GB-s iPodomra. Sosem tudnám eladni úgy a szívemhez nőtt.
és nálad citromail-re hajlandó elküldeni a meghívókat ?levproff írta:Hehh, én is hírdettem, de akkor csak egy ember jelenkezett.
Tőlem is kérhettek.
Mi érdekelne róla? Attól függ melyik generációt veszed. Emlékszem még az első generációs fehér 1 GB-s iPodomra. Sosem tudnám eladni úgy a szívemhez nőtt.szajko írta:Ha valakinek van Ipod Nano-ja az valamit írna róla? Mert tudnék beszerezni és érdekelne, hogy érdemes e fáradozni érte.
Tudom a gugli a barátom,de olyat szeretnék kérdezni akinek van.
Előre is köszönöm!
Az kemény.MichaaBee írta:Goal.com-on egy barcás cikk alatti hozzászólás:
"Sorry, but Xavi didn't give any assists to Messi in this season. Neither Xavi mor Iniesta didn't give him assist. Iniesta is selfish."
Aláírás: krokodil22![]()
Jo hogy nem egyenesen az UEFA oldalara ir :lol:Szorol szora ezt irta az NSO-n is.MichaaBee írta:Goal.com-on egy barcás cikk alatti hozzászólás:
"Sorry, but Xavi didn't give any assists to Messi in this season. Neither Xavi mor Iniesta didn't give him assist. Iniesta is selfish."
Aláírás: krokodil22![]()
azt nem értem, hogy miért vannak felháborodva, mivel azt írták, hogy váratlanul meglepetésszerűen jelentek meg. ha bejelentik, hogy jönnek, akkor biztos, hogy lett volna ott valaki. de így...Lionel85 írta:Megbüntette az UEFA a Barcelonát
Tuti, hogy erre is rácuppannak a madridi lapok és meggyanúsítják a csapatot azzal, hogy kokszoltak és azért kaptak a játékosok rendkívüli pihenőt akkor.