Ja, az mássport1/2 adja
A mi meccsünket a Sport 2 adja majd,a Sport Klub 21:00-kor a Valencia-Villareal meccset adja.realm89 írta:Sziasztok!
Hát remélem (tényleg remélem) hogy nektek holnap már több szerencsétek lesz a Sport Klubbal, egész héten vártam a meccset, mint egy kis hülye 8 éves, erre...senkinek sem kívánom, hogy ne lássa a kedvenc csapata meccsét![]()
sport1/2 adja.. és nekünk is volt ilyen.. pont a dundi junájted ellenrealm89 írta:Sziasztok!
Hát remélem (tényleg remélem) hogy nektek holnap már több szerencsétek lesz a Sport Klubbal, egész héten vártam a meccset, mint egy kis hülye 8 éves, erre...senkinek sem kívánom, hogy ne lássa a kedvenc csapata meccsét![]()
Őszinte részvétem. [auto_cenzúra] ügy!!realm89 írta:Sziasztok!
Hát de,ez nem csak a Sport Klub hibája!realm89 írta:Sziasztok!
ez télleg szánalmas...Gauchomester írta:Az ilyet annyira utálom, bezzeg amikor tavaly az uccsó fordulóban vágott egyet a Sevillának, mindenki Istenítette....szánalmas "szurkolók"salas9 írta:Persze nagy füttyszó Reyesnek,aki csak röhög az egészen...![]()
![]()
![]()
De miért a Simaot vitte le???![]()
![]()