Bajnoki Mérkőzések 05/06
- hölör
- Jugador del Barça
Valdez nagyon nincs ott fejben a meccseken, merthogy észbontó bakikat követ el majdnem minden meccsen mostanában. Ideje lenne pihenni.
Maga a játék még lehetne jobb, mert a gólok előtt egy-egy egyéni villanás volt, ami ugyan tavaly is megvolt, de ahhoz jött a szuper csapatjáték, ami most hiányzik.
De legalább nyertünk.
Maga a játék még lehetne jobb, mert a gólok előtt egy-egy egyéni villanás volt, ami ugyan tavaly is megvolt, de ahhoz jött a szuper csapatjáték, ami most hiányzik.
De legalább nyertünk.
A meneküléssel az a baj, hogy az éned mindig veled marad.
-
- Jugador del Barça
Most már vannak biztató jelek a játékunkban (2. félidő). Csak egy ennyire behúzódó csapat ellen mindig az 1. gólt nehéz megszerezni, utána már megy a szekér. Végre nem kaptunk gólt sem, bár az ellenfél nem is törekedett az x-nél jobbbra (legyen az ő gondjuk
) Kellett ez győzelem a csapatnak (no meg a szurkolóknak is). 

- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Deco 3 hét,
Belletti 6 hét
Most mondanám hogy nagy baj,meg mi lesz velünk,de szerintem igy jobb is lesz.deco tud "pihenni" Belletti nélkül meg jól ment a csapat hátul.Marquez-Puyol középpen, Oleguer szélen. van Bommel jó volt Xavival.
Már csak kicsit Váldest kellene lecsüccsentenia padra.
Azért a Malaga nem lesz sétagalopp.5öt rámoltak be a BETISnek!
Belletti 6 hét
Most mondanám hogy nagy baj,meg mi lesz velünk,de szerintem igy jobb is lesz.deco tud "pihenni" Belletti nélkül meg jól ment a csapat hátul.Marquez-Puyol középpen, Oleguer szélen. van Bommel jó volt Xavival.
Már csak kicsit Váldest kellene lecsüccsentenia padra.
Azért a Malaga nem lesz sétagalopp.5öt rámoltak be a BETISnek!
- Barcaboy!!!
- Jugador d'estrella
Valóban Sylvinho nagyon jó volt.Szerintem talán jobb formában van giónál is!Hagyni kéne játszani!Fernando írta:Szerintem a tegnapi meccs Messiről szólt és Ronaldinhoról annak ellenére hogy Eto'o 2-őt vágott. Emelett a meccs egyik nagy pozitívuma Sylvinho volt aki szinte hibátlanul játszott

VISCA EL BARCA!!!HAJRÁ THAC!!!Póker közvetítések a Sport csatornán KORDA GYÖRGGYEL!!!
En a Barcábaol 1 embert lexámítva mindenkit szeretek, o pedig nem más mint Vadlés, aki tokéletesen illik az ízetlen jelzo.
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
4-3-3
Valdés *** 2es is sok neki.
Oleguer **** Jogos, jól játszott.
Sylvinho *** Neki is teljesen megérdemelt
Puyol *** Szintén
Belletti s.c.
Deco -- s.c.
Márquez *** OK
Xavi ** Hát sztem meg nagyon jó játszott Xavi, rég nem láttam ilyen jól játszani.
Messi ****
Ronaldinho ****
Etóo ****
Az ucssó 3 is jogos.
Valdés *** 2es is sok neki.
Oleguer **** Jogos, jól játszott.
Sylvinho *** Neki is teljesen megérdemelt
Puyol *** Szintén
Belletti s.c.
Deco -- s.c.
Márquez *** OK
Xavi ** Hát sztem meg nagyon jó játszott Xavi, rég nem láttam ilyen jól játszani.
Messi ****
Ronaldinho ****
Etóo ****
Az ucssó 3 is jogos.
-
- Director del Fútbol
A Malaga ellen is bent lehetne hagyni a kezdőben,legalább kiderülne,hogy állandósul-e ez a formája!Richi írta:csak nem lesznek bénák mert ilyenkor álltalában a kispaddal játszanak a csapatok és azért ott is elég jók vagyunk maxi larsson ezquerro stb. de nem tom hogy mostantól ki lesz a balbek mert sylviho ász volt tegnap és sokkal jobban védekezik mint gio
csak nem lesznek bénák mert ilyenkor álltalában a kispaddal játszanak a csapatok és azért ott is elég jók vagyunk maxi larsson ezquerro stb. de nem tom hogy mostantól ki lesz a balbek mert sylviho ász volt tegnap és sokkal jobban védekezik mint gio 

- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Maxi nem fér be sajnos a kezdőbe.Nem tudnám senki helyett elképzelni.nem lendületes csatár,hanem megáll,testi erejét használja,nem az mint Messi-Ronaldinho-vagy Eto'o. majd a kupában bizonyithat,de szerintem megint bénák lesznek a kupában a barcások...
-
- Director del Fútbol
Én is ezt mondom,csak sajnos van pár ember,akibe Rijkaard szerelmes,és ők nagyon nehezen kerülhetnek ki a csapatból!Ronaldinho 17 írta:Az első félidőben elég gyengén játszottunk,ezen javítani kell,de szerencsére a 2.-ban simán nyertünkValdes megint mi a rákot csinált többször is
menjen a B -csapatba ,és jöjjön Jorquera,de Rijkaard úgysem húzza ezt meg
FORCA BARCA

az igazi barca a második félidőben nyomta de az elsőben nem volt semmi harcosság ezért nagyon sajnáltam hogy nem volt MAXI ő csinált volna sok helyzetet az elsőben is és akkor nem 3 hanem 5 és az már nem semmi. Visca el BARCA!!! 

-
- Entrenador del Barça
Az első félidőben elég gyengén játszottunk,ezen javítani kell,de szerencsére a 2.-ban simán nyertünk
Valdes megint mi a rákot csinált többször is
menjen a B -csapatba ,és jöjjön Jorquera,de Rijkaard úgysem húzza ezt meg
FORCA BARCA

ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Director del Fútbol
Tegnap nagyon jók voltunk,aminek nagyon örülök,hogy Ronaldinho már zsinórban a 2. meccsén játszik olyan szinten,ahogy senki nem tud ezen a világon rajta kívül!
Ha így folytatja,akkor simán leeshet neki az aranylabda!
A védelmünk nem lett próbára téve,de az jól látszik,hogy Marquez a jó megoldás Puyol mellett!Silvinho is nagyon jó volt,a 2. gól előtt gyönyörű volt,amit csinált!
A középpályán most végre jó volt Edmilson is,meg Xavi is elég jól nyomta!
Van Bommel szerintem ebben a pillanatban jobb,mint Deco,én örülnék ha kiszorítaná a csapatból a portugált.
Messi nagyon jól nyomta,hatalmas tehetség,mostmár állandósítani kellene a helyét a kezdőben!
Ronadinho egyszerűen fantasztikus,ha egyszer belelendül,akkor nem tudnak vele mit tenni!
Eto'o pedig megint nyert nekünk egy meccset,ha nincsenek a góljai,akkor keményebb lett volna a dolog!
A csapat elsőszámú weekpontja
Valdes....
Ha így folytatja,akkor simán leeshet neki az aranylabda!
A védelmünk nem lett próbára téve,de az jól látszik,hogy Marquez a jó megoldás Puyol mellett!Silvinho is nagyon jó volt,a 2. gól előtt gyönyörű volt,amit csinált!
A középpályán most végre jó volt Edmilson is,meg Xavi is elég jól nyomta!
Van Bommel szerintem ebben a pillanatban jobb,mint Deco,én örülnék ha kiszorítaná a csapatból a portugált.
Messi nagyon jól nyomta,hatalmas tehetség,mostmár állandósítani kellene a helyét a kezdőben!
Ronadinho egyszerűen fantasztikus,ha egyszer belelendül,akkor nem tudnak vele mit tenni!
Eto'o pedig megint nyert nekünk egy meccset,ha nincsenek a góljai,akkor keményebb lett volna a dolog!
A csapat elsőszámú weekpontja

-
- Director del Fútbol
Attól félek,hogy vér fog folyni....HAnonymus írta:Hát ez nem volt semmi....![]()
Olyan szinten görény egy meccs volt hogy ha nem nyertünk volna tuti új fazont szabok a tévének... A bíró nem volt egyszerű eset..., főleg azzal a tizenegyessel
, az Osasuna digó csapatokat megszégyenítő módon nem csinált semmi mi meg csak lőttük a kapufákat... Hihetetlen...
Viszont VÉGRE ÖSSZEÁLLT A 10-9-30-AS TÁMADÓSOR, innentől kezdve vér fog folyni ha kiveszi Messi!![]()

Szerintem Franki a következő meccsen megint Giuly-t rakja a kezdőbe.
-
- Llegenda del Barça
na, ilyen játékot szeretnék látni, mint ahogyan a 2. félidőben nyomtuk! nagyon király volt a csapat, lazán leeshetett volna egy hatos is az osának. ronaldinho fenomenális, el lehet kezdeni átértékelni ennek a szónak a jelentését, ha eddig a ronaldora használták, mostanában már kicsit többet jelent. messi megdöbbentően jó, tök mindegy, h hány éves, akkor is viszi a csapatot. a középpálya hozta a szokásost, és hátul sem volt gáz, pedig valdes ismét megcsinálta a kis bugijait. sylvinho is jól nyomta, presassal sem volt gáz a szélen. igaz, ehhez az ellenfél is kellett, akiknek volt két kapuralövésük a meccsen. az a ciki, h ezek még így is a másodikok. remélem, innentől az ilyen meccsek lesznek túlsúlyban. a beolajozott hajú bíró meg most be akarta bizonyítani, h nem igazak azok a vádak, h nyomnák a barcát. ez a f.sz az ellenkezőjét csinálta, még jó, h nem múlt rajta semmi.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Én sem értem az SMS-ezőt.lehet nem is nézte a meccset.Messi hibárlanul játszott.Valdest kivéve mindenki nagyon jó volt.Valdes nagyképűsködött,még azt is elhinném hogy direkt adta Milosevicsnek a labdát
Igy van ez,ha lövünk 1-2 gólt,akkor megy az egész csapatnak!!!!!kivétel nélkül

- Charlie
- Öreg Harcos
Nekem az a véleményem hogy a meccs fordulópontja a 2sérülés volt,Deco nincs formában,Belletti meg elég hamar megsérült,bár őt az előző mecsen nagyon dícsérték,na szval...
Miután bejött Edmilson és Van Bommel -mondjuk nálam ezek a játékosok kezdtek volna- teljesen megváltozott a játékképe,nagyon jó volt nézni a tegnapi Barcát,Oleguerre semmi panasz nem lehetett bár csak így játszana mindig,Puyol és Marquez,előttük Edmilsonnal nagyon jól megoldották a védekezést,Sylvinho jó játékának is nagyon örülök.van Bommel szépen játszott,bár ettől ő jóval jobban is tud,a támadóhármas meg egyszerűen fenomenális,jóval több gólt rúghattak volna még,ha 1 kicsit jobban összpontosítanak,meg ha a bíró felvexi a szemüvegét.
Valdesre visszatérve,semmi védenivalója nem volt,ezért csinált magának 1szer egy komolyabbat ahol a mexikói mentett helyette bár ő is védte volna,ezeket a hülyeségeit vagy bakijait -mert nem direkt csinálja- kinőné akkor nagyon meglennénk vele elégedve.
Szóval a tegnapi játék végre okot ad a reménykedésre hogy elindultunk kifelé ebből a halovány idénykezdetből.
Következő 3meccset illik hozni,a cél
+9pont,ezekután mehet tovább a tervezgetés.
Szép volt.
C.
Miután bejött Edmilson és Van Bommel -mondjuk nálam ezek a játékosok kezdtek volna- teljesen megváltozott a játékképe,nagyon jó volt nézni a tegnapi Barcát,Oleguerre semmi panasz nem lehetett bár csak így játszana mindig,Puyol és Marquez,előttük Edmilsonnal nagyon jól megoldották a védekezést,Sylvinho jó játékának is nagyon örülök.van Bommel szépen játszott,bár ettől ő jóval jobban is tud,a támadóhármas meg egyszerűen fenomenális,jóval több gólt rúghattak volna még,ha 1 kicsit jobban összpontosítanak,meg ha a bíró felvexi a szemüvegét.
Valdesre visszatérve,semmi védenivalója nem volt,ezért csinált magának 1szer egy komolyabbat ahol a mexikói mentett helyette bár ő is védte volna,ezeket a hülyeségeit vagy bakijait -mert nem direkt csinálja- kinőné akkor nagyon meglennénk vele elégedve.
Szóval a tegnapi játék végre okot ad a reménykedésre hogy elindultunk kifelé ebből a halovány idénykezdetből.
Következő 3meccset illik hozni,a cél

Szép volt.
C.
nagyon jól játszottak tegnap a fiúk és sztem ezután már olyanok lesznek mint ezelőtt de rem hogy bellettinek és deconak nem lett semmi komoly baja de sztem alpból így kellett volna kezdeni ahogy a két kényszercsere után voltunk.
de amit tegnap mondtam az bejött hogy giuly csereként nagyon robbanékony és kellett ahhoz a frissessége hogy azt az érdekes passzt befussa. MESSI SUPERSTAR!!! 

- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
lattatok amikor messi visszafutott es szerelte a tamadot es elore adta a labdat es meg vissza is kapta... egyedul vegig futott a palyan az nem volt semmi
Tiziano Crudeli fan 

Hát ez nem volt semmi....
Olyan szinten görény egy meccs volt hogy ha nem nyertünk volna tuti új fazont szabok a tévének... A bíró nem volt egyszerű eset...
, főleg azzal a tizenegyessel
, az Osasuna digó csapatokat megszégyenítő módon nem csinált semmi mi meg csak lőttük a kapufákat... Hihetetlen...
Viszont VÉGRE ÖSSZEÁLLT A 10-9-30-AS TÁMADÓSOR, innentől kezdve vér fog folyni ha kiveszi Messi!

Olyan szinten görény egy meccs volt hogy ha nem nyertünk volna tuti új fazont szabok a tévének... A bíró nem volt egyszerű eset...

Viszont VÉGRE ÖSSZEÁLLT A 10-9-30-AS TÁMADÓSOR, innentől kezdve vér fog folyni ha kiveszi Messi!