Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valóban Sylvinho nagyon jó volt.Szerintem talán jobb formában van giónál is!Hagyni kéne játszani!Fernando írta:Szerintem a tegnapi meccs Messiről szólt és Ronaldinhoról annak ellenére hogy Eto'o 2-őt vágott. Emelett a meccs egyik nagy pozitívuma Sylvinho volt aki szinte hibátlanul játszott
A Malaga ellen is bent lehetne hagyni a kezdőben,legalább kiderülne,hogy állandósul-e ez a formája!Richi írta:csak nem lesznek bénák mert ilyenkor álltalában a kispaddal játszanak a csapatok és azért ott is elég jók vagyunk maxi larsson ezquerro stb. de nem tom hogy mostantól ki lesz a balbek mert sylviho ász volt tegnap és sokkal jobban védekezik mint gio
Én is ezt mondom,csak sajnos van pár ember,akibe Rijkaard szerelmes,és ők nagyon nehezen kerülhetnek ki a csapatból!Ronaldinho 17 írta:Az első félidőben elég gyengén játszottunk,ezen javítani kell,de szerencsére a 2.-ban simán nyertünkValdes megint mi a rákot csinált többször is
menjen a B -csapatba ,és jöjjön Jorquera,de Rijkaard úgysem húzza ezt meg
FORCA BARCA
Attól félek,hogy vér fog folyni....HAnonymus írta:Hát ez nem volt semmi....![]()
Olyan szinten görény egy meccs volt hogy ha nem nyertünk volna tuti új fazont szabok a tévének... A bíró nem volt egyszerű eset..., főleg azzal a tizenegyessel
, az Osasuna digó csapatokat megszégyenítő módon nem csinált semmi mi meg csak lőttük a kapufákat... Hihetetlen...
Viszont VÉGRE ÖSSZEÁLLT A 10-9-30-AS TÁMADÓSOR, innentől kezdve vér fog folyni ha kiveszi Messi!![]()