2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Könyvesbolt, könytvár.katalunya írta:én nemtudok semmiféle rövidített változatról,és nekem már elkezdőttek az edzések szal nincs vmi sok időm olvasgatni...de ez a rövidített dolog ez érdekel,vki megtudja mondani miez pontosan és honnan tudom beszerezni?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Köszi.Rumig írta:Nagy grat, így kell ezt csinálni.(Csak nem mindenkinek sikerül.....)
Msc-re nem lesz még felvételi előbb? Na nem mintha veszélyben lenne a felvételed.![]()
szervezeti viselkedéshez vagy menedzsment 1-2-höz kell?MQuC írta:Én még mindig keresem ha esetleg valaki pesti és megvan neki Bakacsi Gyula: Szervezeti magatartás és vezetés könyve.
Köszi: Csaba
Utóbbi két évben egyiket sem olvastam el, sőt még filmen se néztem meg őket, mégis irodalom megy egyedül ebbe a vacak sulibaMichaaBee írta: Egyébként a kötelezők rövident azt nem ajánlom, ott 10 odlalban van leírva az egész és abból a tartalmát nem fogod tudni.[/color]
Ezt adom.Nekünk az egész osztály a a rövidített olvasta el az egyik regényből, kivéve engem, én becsületesen elolvastam.MichaaBee írta: Egyébként a kötelezők rövident azt nem ajánlom, ott 10 odlalban van leírva az egész és abból a tartalmát nem fogod tudni.
Én viszont ajánlom. Ebből a könyvből tanúltam meg rengeteg kötelező olvasmányt és eddig 4-esnél rosszabbat nem kaptam. Na, de azért tegyük hozzá, hogy amihez készítettek filmet azt megnézem és sokat segít.MichaaBee írta:
Egyébként a kötelezők rövident azt nem ajánlom, ott 10 odlalban van leírva az egész és abból a tartalmát nem fogod tudni.
Persze, 1 délután alatt is megoldható, azért írtam 2-t, hogy a lustábbak teljesítménye is benne legyen. Meg egyébként attól is függ, hogy milyen a könyv, pl. a rosszabb félékkel el vagyok én is 3-4 napokat...MQuC írta:150 oldalt elég hamar el lehet olvasni. kb 3 óra. A kötelezők röviden egy jó választás, mivel olvasol is, viszont a sok rizsát, ami elől általában menekülnek a gyerekek, elkerülöd. De mindenképp érdemes elolvasni legalább a rövidítéseket.
Nehogy már ne tudd ezeket egy hónap alatt kiolvasnikatalunya írta:vkinek nincs meg dvd-n a szent péter esernyője vagy a kőszívű ember fiai?a könyvet már nem is kérdezem,hónap végére kell tudni a szent péter esernyője tartalmát
![]()
ha vki odatudja adni(ÉS BUDAPESTI) az próbáljon írni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
előre is köszi
Van valakinek ezekkel a temakkal kapcsolatban valamifele anyaga?1. What are the benefits of informal communication within a company?
2. "Everything that can be said can be said clearly."
3. For what reasons can communication sometimes break down in larger organizations?
4. "For many businesses the Internet is still a technology in search of a strategy."
5. "It's not the strongest species that survive, nor the most intelligent, but the most responsive to change."
6. "No matter how successful you are, your business and it's future are in the hands of the people you hire."
7. "We all work together as a team. And that means you do everything I say."
8. "Competition brings out the best in products and the worst in people."
Felvettelek msnenMQuC írta:Sziasztok!
Nagy segítségre van szükségem. Ha van olyan fórumozó vagy ismerős, aki tanult élete során menedzsmentet, és megvan neki Bakacsi Gyula: Szervezeti magatartás és vezetés című könyve, kérem írjon nekem pü-t vagy vegyen fel msnen: hcsaba90@hotmail.com vagy hívjon föl 0630/3993478
Hálás lennék: Csaba