Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már lecsekkoltam uefa.com-on mondom ilyenről még nem is hallottam azért köszi hogy világosságot hoztatok elmém sötét bugyraibaFecooo írta:http://eurosport.yahoo.com/football/cha ... st-16.htmllluisllach89 írta:Kicsit megkönnyebültem
Mondjuk ilyen Bl sem volt még, furcsa kicsit
itt megnézheted a menetrendet
ON: a madridisták úgyis nehezményezték, h mostanában mindig az ő meccsük volt később, így eredménykényszerben volt a csapatuk. most legalább örülhetnek, h egy kis ideig csak 2 pontra lesznek tőlünk![]()
http://eurosport.yahoo.com/football/cha ... st-16.htmllluisllach89 írta:Kicsit megkönnyebültem
Mondjuk ilyen Bl sem volt még, furcsa kicsit
A BL meccseket most szét osztották külön hetekre. Mi nem a jövőhéten, hanem az azutáni héten játszunk, a Racing elleni meccs után amit szombaton 20:00 játszunk le.lluisllach89 írta:Az azért vicc hogy milyen meccseket raktak szombatra, mi meg tolhatjuk a Calderonban este úgy hogy kedden este már Stuttgartban van jelenésünk, ezt azért kumma jól megszervezték![]()
A védelem meg úgy lesz ahogy MichaaBee megírta
Bár inkább az első, legrizikósabb szituban is max Muniesa tolná, ez nem az újoncavatás helyszíne.
Jah és még vmi: A szülinapomon lesz a klasszikus
nem most lesz a BL-meccsünk, hanem csak 23-ánlluisllach89 írta:Az azért vicc hogy milyen meccseket raktak szombatra, mi meg tolhatjuk a Calderonban este úgy hogy kedden este már Stuttgartban van jelenésünk, ezt azért kumma jól megszervezték![]()
A védelem meg úgy lesz ahogy MichaaBee megírta
Bár inkább az első, legrizikósabb szituban is max Muniesa tolná, ez nem az újoncavatás helyszíne.
Jah és még vmi: A szülinapomon lesz a klasszikus
Maxwell.FtcSikiHun írta:Maxvell
Szóval én mégegyszer kifejteném, hogy mennyi gond van!zola8787 írta:Leírom inkább a kezdőmet is:
---------------- Valdéz ----------------
Puyol --- Touré --- Milito --- Maxwell
---------------- Keita ------------------
Messi --------- Xavi ---------- Iniesta
--------- Bojan ---- Pedro -----------
Így van. Ibra és Henry padon.
Megpróbálnám elől a két fiatalt.
azért, már hogy napoznak az 5. gólnálzola8787 írta:Remélem ez lesz vasárnap is![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=MXYq85QN ... re=related
Messi kicsit meghízott![]()
![]()
1: Szerkeszt gomb!zola8787 írta:Leírom inkább a kezdőmet is:
---------------- Valdéz ----------------
Puyol --- Touré --- Milito --- Maxwell
---------------- Keita ------------------
Messi --------- Xavi ---------- Iniesta
--------- Bojan ---- Pedro -----------
Így van. Ibra és Henry padon.
Megpróbálnám elől a két fiatalt.
Saviola írta:Az FM-ben.
Szimplán hülye az edzőjük...LM10 írta: Mi történt Asenjoval vagy Robertoval?
Mi történt Asenjoval vagy Robertoval?Lionel85 írta:A tegnapi Racing-Atlético elődöntő végét figyelve igencsak örültem, hogy kapusposzton nem a legerősebbek Agüeróék. De Gea a meccs végén egy perc alatt kapott két gólt, ezekből az első hatalmas potyagól volt, igaz a felázott talaj nem kedvezett neki. Szóval nekünk a védelem, nekik a kapusposzt foghíjas. Bízom a támadósorban, hogy jól megszórják De Geát.