Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, ezt én is hallotam!Krojf írta:Éjszakától mostanáig 36 centi friss hó hullott Balassagyarmaton!
Kinél mekkora és milyen macerát okozott?
K.
A sün egész pontosan 2009 március 15-ei szlogen,akkor volt az általad is említett történet, mikor a rendőrök "halált megvető bátorsággal" sün alakzatban vitték el a "hihetetlen aggresszív" tüntetőket.Körbeállták azt,akit el akartak vezetni, úgy, hogy teljesen takarják és mindannyian háttal álljanak neki, tehát köralakban kifelé nézve araszoltak (mert ugye úgy nem lehet túl gyorsan haladni, főleg az okos rendőreinknek:D). Egy baromság volt, feldobták nekünk a labdát, azóta is ég a fejük azt hiszem:D Előtte nem volt. A fakabátot nem tudom!Perrero írta:a sün 2006 utáni, egyik tüntetésen mondta 1ik rendőr a többinek, h sün alakzatban menjenek. asszem..messideco írta:Ez már a 2006-os rendőri túlkapások után lett szlogenné, meg a fakabát, stb.
Legalább is én így tudom.
a fakabát meg k.rva régi, még azt hiszem Angliából ered ahol egy fabódéban álltak a rendőrök ha esett, az volt a fakabát
http://tools.wamma.hu/sun/csababarca írta:Egy kérdés.
MIért mondják a rendőrökre hogy SÜN?
Már fél éve (vagy több) meccseken hallom,meg poénkodnak vele,de nekem ez kiesett az életemből.
Valaki felvilágosítana?
ezzel kezdődött:csababarca írta:Egy kérdés.
MIért mondják a rendőrökre hogy SÜN?
Már fél éve (vagy több) meccseken hallom,meg poénkodnak vele,de nekem ez kiesett az életemből.
Valaki felvilágosítana?
Sajnos segíteni nem tudok, de végső esetben az orosz módszer bejöhet: csapj rá egy baromi nagyot.levproff írta:
Amúgy ha jól vagyok informálva lesz egy hónapig HBO pak!!
azt nemtom, h mindenki kapott-e újat, de nekünk rohadtul nem működött amit a robot mondott, fel kellett hívni őket, és az ügyfélszolgálatos aktiválta, azután működöttlevproff írta: Nem értek hozzá annyira, de mindenki kapott új kártyát, nem?![]()
Azt mondták/írták, hogy cseréljük ki a kártyákat és várjunk egy órát, mert kb. annyi idő amire felismeri vagy mi..![]()
Na hát 3 órára rá sem működött még, aztán felhívtuk Őket és a "robot" mondta, hogy tegyük vissza a régit és majd éjszakára tegyük be az újjat és reggelre csak menni fog.![]()
Amúgy ha jól vagyok informálva lesz egy hónapig HBO pak!!
Nem értek hozzá annyira, de mindenki kapott új kártyát, nem?sjd írta:Ha jól veszem ki, új kártyát kaptál tőlük, ilyenkor fel kell hívni őket h aktiváljáklevproff írta:Halihó Digisek!
Ha nem "indul" a kártya egy óra után sem, akkor mi a teendő?![]()
Előre is köszi a válaszokat!
Meg van, visszatettem a régit..
Ha jól veszem ki, új kártyát kaptál tőlük, ilyenkor fel kell hívni őket h aktiváljáklevproff írta:Halihó Digisek!
Ha nem "indul" a kártya egy óra után sem, akkor mi a teendő?![]()
Előre is köszi a válaszokat!
Meg van, visszatettem a régit..
Mért, akkor hol lenne jó helyen?KakáACM22 írta:Drigo nézz pü-t !
most már csak jó helyen van
Nincs jó helyen itt se.De becsüllek az elszántságodért szóval bent hagyom,h legyen esélye Drigonak meglátni.Bár sztem alapból is elolvassa a PÜ-ket...
B.
kegyetlen nagyTim írta:Mindig tudtam hogy egyszer híres lesz..Eljött a perc amikor a világ felismerte igazi nagyságát! Bár a svéd gyökereiről nem tudtam. HŐS
LOL!Tim írta:Mindig tudtam hogy egyszer híres lesz..Eljött a perc amikor a világ felismerte igazi nagyságát! Bár a svéd gyökereiről nem tudtam. HŐS