Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem ez a reakciónk a madridi sztorira. Nem fellebbezünk. Mert amúgy szoktunk.Fernando írta:Valószínűleg ez lesz. Egyébként Máűrquez kiállítását nem fellebbeztük meg? Érdemes lenne.Lionel85 írta:Én védelmem:
Puyol--Muniesa--Milito--Maxwell
Szerintem is egész jó lenne így. Fiatalok közül legfeljebb akkor menjen be valaki,ha újabb sérülés következne be.LG írta:Én is ezt favorizálom. Muniesanak sztem túl nagy falat lenne ez így hirtelen. Azért mégiscsak Forlán meg Agüero lesz az ellenfél. Persze lehet, h aztán akkora tehetség, h megoldaná, de inkább ne kockáztassunk. A Puyol-Milito páros viszont elég stabilnak tűnik, Maxwell nagy formában van, sztem ő is megoldja a dolgát. Keitával lehetnének gondok elméletileg, de sztem a védekező feladatokat képes ellátni, persze olyan felfutásokat nem várhatunk el tőle mint a klasszikus szélső védőktől, de ez tűnik a legstabilabbnak.
Lassan már én is így vagyok vele, szerintem túlragozzuk az egészet. Ha kapott gól nélkül lehoznánk a meccset, csodálatos lenne, de akkor se lenne baj, ha max. egyet lőnének.Enjoy írta:Nem kell felfújni a védelmi problémát annyira.
Legalább eggyel többet kell rúgni, mint amennyit kapunk![]()
Én is ezt favorizálom. Muniesanak sztem túl nagy falat lenne ez így hirtelen. Azért mégiscsak Forlán meg Agüero lesz az ellenfél. Persze lehet, h aztán akkora tehetség, h megoldaná, de inkább ne kockáztassunk. A Puyol-Milito páros viszont elég stabilnak tűnik, Maxwell nagy formában van, sztem ő is megoldja a dolgát. Keitával lehetnének gondok elméletileg, de sztem a védekező feladatokat képes ellátni, persze olyan felfutásokat nem várhatunk el tőle mint a klasszikus szélső védőktől, de ez tűnik a legstabilabbnak.Rewolution5 írta: Maxwell-Puyol-Milito-Keita
UI - várom a hozzászólásaitokat![]()
Puyolnak a jobb oldal nagyon magas ...mar lattam meccset amikor o ott jatszott , nem sok hianyzott hogy elaludjak, ott van Messi..Messivel nem fog birni fel futni ...beadasai nemjok, Messi kiugratasaira biztos h nem fog rafutni ...oda szerintem Maxwell kell ...gyors ..szep beadas ...jo fizikum , kivalo egyeni technika ..... az én védősorom :Lionel85 írta:Én védelmem:
Én is ezt a kezdőt favorizálnám. (Muniesa nagy kedvencem, talán Puyol utóda lehet) Bár Muniesanak nem sok tapasztalata van, Milito pedig eddig jól tolta de másfél év az másfél év. Egy Forlan-Aguero páros ellen meleg lehet az a bizonyos pite. Bármennyire is teszene az a fenti védelem én mégis egy szélső hátvédet hozatnék fel. Puyi csak maradjon középen, ott kell atombiztosnak lenni.Lionel85 írta:Én védelmem:
Valószínűleg ez lesz. Egyébként Máűrquez kiállítását nem fellebbeztük meg? Érdemes lenne.Lionel85 írta:Én védelmem:
Ez lenne a legtökéletesebb megoldás szerintem is!Sanama írta: 1- Maxwell-Puyol-Milito-Keita
Aha, csak a végén nehogy a nagyHulyeseg, de azert en kiprobalnam egy ilyen bombaformaban levo Atletico ellen Laughing Laughing Laughing