2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nekem ezen a linken csak nagy fehérség van.MessiFan írta:http://www.justin.tv/widgets/jtv_live.r ... l=tvdsportszajko írta:valami link a mecshez.....újra raktam a gépet és semmi link nincs meg előre is kösz...
Akkor indul mikro ameccs is
http://www.justin.tv/widgets/jtv_live.r ... l=tvdsportszajko írta:valami link a mecshez.....újra raktam a gépet és semmi link nincs meg előre is kösz...
Az Arsenal-story remélem, hogy csak pletyka.Varga Tamás írta:Yaya a kispadon, csereként. Remélem, nem jelent rosszat! (Arsenal story)
Pedrito beállítása érdekes húzás, én örülök neki. Megfigyeltétek: 3 kivételével a tavalyi csapat játszik. Bár, lehet a biztosra megy, és egy megnyugtató előny birtokában szeretne Krakkóba menni, ahol aztán már kedvére kísérletezgethet Pep.
FORCA BARCA!
Perrero írta: ....focizni tanít a sárgáknál![]()
Érdekes, hogy Hleb helyett a fiatal Pedronak szavazott bizalmat Pep.lionelmessi19 írta:Na, jó szurkolást mindenkinek!![]()
Nyernikell, sok góllal.
Kezdő:
-----------------------Valdes-----------------------
--Alves-------Rafa----------Puyol--------Abidal--
----------------------Keita-------------------------
-----------Xavi----------------Iniesta-------------
---Pedrito----------Samu----------Henry--------
Tartalék:
Pinto , Piqué, Cáceres, Hleb, Gudjohnsen, Touré i Bojan.
A Frey valójában Storari. Úgy a 2. félidő elejétől kezdve...Danka00792 írta:Hleb jól mozog, szimpatikus játékos.![]()
Guddynak is volt most egy szép szólója, kár hogy nemlett gól.
Szerk.: Frey nagyon jól véd.
08. 03. és 08.06. lesz két aerikai meccs, a Chivas Guadalajara és a New York Red Bulls ellen. 12 vagy 13-án pedig a BL-selejtező első felvonása.MessiFan írta:következő mec Augusztus 16: Joan Gamper kupa, Barcelona - Boca Juniors, 22.00.
pont mikor megyek. basszus
Szvsz nem nézték el, náluk ugyanúgy a vendég van elöl, mint az NHL, NBA meccsekenMessa írta:Csak most tűnt fel, hogy- ugye a Fiorentina a hazai csapat- mi vagyunk elöl az eredményjelzőben. Legalábbis nekünk van 3. De lehet elnéztek valamit az arabok.