Barca vs. Real
-
- Az Eurobarca Anonymusa
16:45:30-kor az alábbi pü érkezett részemre sergi1989-től. Az üzenetet szó szerint, az ő helyesírásával közlöm. A nem túl irodalmi stílus tőle származik.
"................."
1. egy 18 éves embertől elvárhatja mindenki, hogy a kötelező tiszteletet megadja a másiknak. Ha volt is vitám bárkivel, azt úri stílusban igyekeztem megtenni, kötőszavak és melegebb éghajlatra való elküldés nélkül. Még Mikivel is - aztán a vitánkat tisztáztuk, és azt hiszem a kölcsönös tisztelet hangján váltunk véleményt, vagy reagálunk egymás írásaira.
2. emellett azt is gondolom, hogy egy 18 éves magyar embertől elvárható, hogy nagy vonalakban ismerje a magyar helyesírási szabályokat. Mert a gyors írás nem egyenlő a helyesírás szabályainak teljes felrúgásával. És az én szememet bántja a helyesírási hibák tömkelege - ezzel nem vagyok egyedül.
3. az, hogy ki mihez ért, azt a gép klaviatúrája mögül megítélni nem túl könnyű dolog. Én nem vonok kétségbe, hogy van lövésed a labdarúgáshoz, de ez fordítva is feltételezhető.
4. az, hogy ki kire kiváncsi, annak megítélése nem hinném, hogy a te hatáskörödbe tartozik.
A levél előzménye a Barca-real topicban olvasható. Nem hinném, hogy abban bármi kivetni való lenne, vagy ilyen válasz megírását alátámasztaná. Szerintem.
"................."
1. egy 18 éves embertől elvárhatja mindenki, hogy a kötelező tiszteletet megadja a másiknak. Ha volt is vitám bárkivel, azt úri stílusban igyekeztem megtenni, kötőszavak és melegebb éghajlatra való elküldés nélkül. Még Mikivel is - aztán a vitánkat tisztáztuk, és azt hiszem a kölcsönös tisztelet hangján váltunk véleményt, vagy reagálunk egymás írásaira.
2. emellett azt is gondolom, hogy egy 18 éves magyar embertől elvárható, hogy nagy vonalakban ismerje a magyar helyesírási szabályokat. Mert a gyors írás nem egyenlő a helyesírás szabályainak teljes felrúgásával. És az én szememet bántja a helyesírási hibák tömkelege - ezzel nem vagyok egyedül.
3. az, hogy ki mihez ért, azt a gép klaviatúrája mögül megítélni nem túl könnyű dolog. Én nem vonok kétségbe, hogy van lövésed a labdarúgáshoz, de ez fordítva is feltételezhető.
4. az, hogy ki kire kiváncsi, annak megítélése nem hinném, hogy a te hatáskörödbe tartozik.
A levél előzménye a Barca-real topicban olvasható. Nem hinném, hogy abban bármi kivetni való lenne, vagy ilyen válasz megírását alátámasztaná. Szerintem.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Üdv srácok! Nem voltam egy hétig, hazajövök, és látom, hogy a Real kétszer is cumizott. Na meg hogy megvették Snejdert, aki jó játékos, de a madridhoz szerintem kevés.
Olvasom a különböző esélylatolgatásokat. nos szerintem Nekünk van a legnagyobb esélyünk a végső sikerre. A Valenciát a Madrid elé helyezném még, mert szerintem a real-ezzel a kerettel max a bronzra lehet jó.
Olvasom a különböző esélylatolgatásokat. nos szerintem Nekünk van a legnagyobb esélyünk a végső sikerre. A Valenciát a Madrid elé helyezném még, mert szerintem a real-ezzel a kerettel max a bronzra lehet jó.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szokásos maszlag....ennyiért nem fog eligazolni,viszont ha csak Alvesért adnak ennyit,akkor lehetséges,de inkább kössön ki Londonbanvarga tamás írta:A margit Cicinhót és 37 millió eurót kínál Dani Alvesért és Puertáért a Sevillának. Miből gondolják, hogy a Madridnak olcsóbban odaadják Dani Alvest, mint a cselszkinek: Nem tudom. (from madridista)

U.i.,és egyben off:
Tamás nem azt írtad nemrég,h csak decemberben írsz ide legközelebb

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Naponta írnak ilyeneket az AS és a Marca két legnagyobb kacsa lap.
Nekem ezért az ajánlatér elég lenne csa Dani Alves.
Nekem ezért az ajánlatér elég lenne csa Dani Alves.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
A margit Cicinhót és 37 millió eurót kínál Dani Alvesért és Puertáért a Sevillának. Miből gondolják, hogy a Madridnak olcsóbban odaadják Dani Alvest, mint a cselszkinek: Nem tudom. (from madridista)
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Úgy látom sergi, hogy a magyar nyelvvel továbbra is komoly harcot vívsz, és megint te vesztettél. A magyar nyelvtan szabályainak hiányos ismerete jobban kellene, hogy izgasson, mint az: Eto'o vagy Pepe köpése volt gusztustalanabb. Amúgy, mindkettő. Viszont Eto'o köpése nem teszi meg nem történtté, megbocsáthatóvá Pepe alacsony IQ-szintjét. Olvass utána Sir Alex hétvégi nyilatkozatának, amit CR kiállítása kapcsán tett. Sajna, Madridban nem így gondolkodnak.sergi1989 írta:zozi:én elfogadom hogy paraszt mert az!
de ez nem az szöveg hogy hozzuk fel másikat...ez az a szöveg mikor ti hajlamossak vagytok elfelejteni hogy ez veletek is megesett!ez az a szövegés ha régebb ot van it köpködhet?sztm ez nem függ össze!mind a kettő gusztustalan csak nem kéne elfelejteni pl samut ennyit akartam!
(engem is lekommunistáztak, leügynököztek, mégsem köptem senkit se szemközt - egy sportolónak pedig viselnie kell mindent)
Mert lehet, hogy ZTidane-nak otromba dolgot mondott Materazzi, de ilyet akkor sem lehet tenni, ez nem válasz. És Zidane cselekedete menthetetlen, megbocsáthatatlan. Hol olvastál te olyat, hogy Puskás agyonrúgta, leköpte Liebrichet az 1954-es VB-n, miután sikerült a magyart partvonalon kívülre helyeznie, erősen csökkentve a mi esélyeinket. Pedig ott VB-címről volt szó.
Csak annyit, hogy én voltam a Benabeuban is és a Nou Campban is El Clasicon. Mindkét szurkolótábor borzasztóan kulturáltan viselte a kudarcot. (0-3 MAdridban, a nézők tapsoltak Dinhonak, 3-3 BArcelonában, és a nézők- bár a helyszínene teljesen egyértelműnek tüntek bírói tévedések: Oleguer nem szabálytalankodott a 11-es előtt, Ramost ki kellett volna állítani, mikor beleszállt Dinhoba, 93. percben Dinhonak nem adtak meg egy tiszta büntetőt) - meglepően kulturáltan integettek a bírónak a zsepikkel.
De: a beengedett vendég keménymag, itt is ott is gusztustalan volt!!!!! Madridban a Barcások, nálunk a madridiak, csak azzal voltak elfoglalva, hogy hergeljék a hazai szurkolókat. És mivel elég jól értek spanyolul, mondhatom türhetetlen szövegeket nyomtak végig, a meccset szinte nem is nézték....
Szóval ezért sem érdemes erről vitatkozni, egy nagy népszerű csapatnak a szurkolótábora minden országban hasonló. Biztos van pozitív kivétel (bár nem jut eszembe egy sem), és negatív is (pl Crvena Zezda vagy Dortmund).
De: a beengedett vendég keménymag, itt is ott is gusztustalan volt!!!!! Madridban a Barcások, nálunk a madridiak, csak azzal voltak elfoglalva, hogy hergeljék a hazai szurkolókat. És mivel elég jól értek spanyolul, mondhatom türhetetlen szövegeket nyomtak végig, a meccset szinte nem is nézték....
Szóval ezért sem érdemes erről vitatkozni, egy nagy népszerű csapatnak a szurkolótábora minden országban hasonló. Biztos van pozitív kivétel (bár nem jut eszembe egy sem), és negatív is (pl Crvena Zezda vagy Dortmund).
senki nem hiszi...hogy Madridban csupán ártatlan báránykák járnak meccsre...
de szerintem ejtsük a témát.
Hidd el ismerem és elég frissek is az ismereteim.Eh, szerintem frissítsd fel az ismereteid az Ultra Sur nevű táborról...
Nem épp azért lettek híresek, mert csak a szurkolással törődnek.
Jól tudom ők is csinálnak focipályára nem illő jeleneteket de azért
messze europa egyik leg"szelidebb" szurkoló tábora és legtöbbször csak a foci miatt járnak ki mecsre.
http://www.ultras-sur.es
www.madridista.hu
-
- Hírhozó-cikkíró
Abszolút egyteértek, kivéve, mi nem akartuk meggyőzni őt, hogy a Real szurkolók bunkóbbak. Erről szó sem volt. Csak nehogy már azt gondolja, hogy Madridban csupán ártatlan báránykák járnak meccsre...mypeter írta:bocsi fiúk. Ez már olybá fajul, mintha azon vitáznátok, kinek erősebb a bátyja, kinek karatézik a barátja, stb. Infantilissá kezd válni, hogy most egymás szurkolótáborát kezditek szapulni és védeni. Ne röhögtessetek már. Minden csapat szurkolótáborában vannak bunkó patkányok és kész. Kit érdekel? Reméljük ezek egyre kevesebben lesznek, mert nekik nem a foci a lényeg, hanem a balhé. Gondolom, aki ezen a fórumon ír, az inkább a foci iránt érdeklődik. Legyen inkább arról szó, nem?
Na peace
Igazad van...bocsi fiúk. Ez már olybá fajul, mintha azon vitáznátok, kinek erősebb a bátyja, kinek karatézik a barátja, stb. Infantilissá kezd válni, hogy most egymás szurkolótáborát kezditek szapulni és védeni. Ne röhögtessetek már. Minden csapat szurkolótáborában vannak bunkó patkányok és kész. Kit érdekel? Reméljük ezek egyre kevesebben lesznek, mert nekik nem a foci a lényeg, hanem a balhé. Gondolom, aki ezen a fórumon ír, az inkább a foci iránt érdeklődik. Legyen inkább arról szó, nem?
600000 ember ünnepelt 90 % részeg lehetett.
Erre senki se büszke
de azt ne hidd ezek az emberek nincsenek ott minden
tömeg rendezvényen és probálnak zűrzavart okozni.
Oké realosok se angyalok de nem találsz olyan videot a youtube-on
ahol az ellenfél játékosait dobálják meg.
Erre senki se büszke

tömeg rendezvényen és probálnak zűrzavart okozni.
Oké realosok se angyalok de nem találsz olyan videot a youtube-on
ahol az ellenfél játékosait dobálják meg.
bocsi fiúk. Ez már olybá fajul, mintha azon vitáznátok, kinek erősebb a bátyja, kinek karatézik a barátja, stb. Infantilissá kezd válni, hogy most egymás szurkolótáborát kezditek szapulni és védeni. Ne röhögtessetek már. Minden csapat szurkolótáborában vannak bunkó patkányok és kész. Kit érdekel? Reméljük ezek egyre kevesebben lesznek, mert nekik nem a foci a lényeg, hanem a balhé. Gondolom, aki ezen a fórumon ír, az inkább a foci iránt érdeklődik. Legyen inkább arról szó, nem?
Eh, szerintem frissítsd fel az ismereteid az Ultra Sur nevű táborról...ultrasur írta: A legtöbb civilizált csapatnak nincsenek elveteműlt szurkolói.
Tényleg érdekes lehet egy barca szurkolónak ez a nick mert ez egy olyan
szurkoloi közösség akik nem kővel dobálják meg az ellenfelet hanem
csak a szurkolással törödnek.
Nem épp azért lettek híresek, mert csak a szurkolással törődnek.

-
- Hírhozó-cikkíró
Igen, a Real Madridnak nincsenek bunkó szurkolói? Nem kellene messzire mennünk, hogy mutassunk egyet...ultrasur írta:Naiv?
Az [auto_cenzúra] dolog hogyha fáj az igazság .
De ezért nem kéne butaságokat beszélni.
De a tréfát félretéve, emlékszel, amikor a Fradit egyből rasszista csapatnak titulálták a Bajonokok Ligájában néhány tahó szurkoló miatt? Na, akkor a Madrid is fújolt rendesen, aztán néhány héttel később lencsevégre kaptak egy horogkeresztet ábrázoló zászlót szorongató halamadridozót vmelyik kapu mögött... ahol ugye a kisbarátaid is helyet szoktak foglalni...
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
majd nézz utánna pl a youtube-n, milyen jó barátságban vannak a Te pajásaid a spanyol rendőrséggelultrasur írta:Naiv?
némelyik kb egy szinten van az mtv ostromlóival és ilyen szélsőséges szurkolók mindenhol vannak, de ha szerinted nem, akkor álomvilágban élsz
Naiv?
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
szerinted Eto'o heccből köpköd? ha jól emléxem azon a mérkőzésen is huhogtak neki a franc se tudja mit mondott neki az ellenfélelpaís írta:Pepe bemutatkozott... csak miután Diarrát enyhén büdös k.csög niggernek hívta egy cadizi utána leköpte Pepe...
Eto'o köpködésére és unintelligens viselkedését mindenki elfelejtette
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FCB_gábor 2007.08.17. 14:24:27-kor.
-
- Llegenda del Barça
A Cadizi egy rasszista idióta, de ettől még Pepe egy gusztustalan kis köpőlégy. És ez alól az sem menti fel, hogy Eto'o mit művelt régebben...elpaís írta:Pepe bemutatkozott... csak miután Diarrát enyhén büdös k.csög niggernek hívta egy cadizi utána leköpte Pepe...
-
- Llegenda del Barça
tisztán emlékszem rá.elpaís írta:Eto'o köpködésére és unintelligens viselkedését mindenki elfelejtette
tahó dolog volt. Pepe is tahóságot csinált. Völlerék is anno. sőt még Chilavert is tahó volt, amikor leköpte RC-t.
vagy szerinted Eto'o régi tahósága annullálja Pepe mostani tahóságát?
ugye nem.
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
naív vagyultrasur írta: A legtöbb civilizált csapatnak nincsenek elveteműlt szurkolói.
Eto'o köpködését senki nem felejtette el csak a barca szurkolok egyből
ott jukadnak ki hogy a k'csög realosok csak ezzel tudnak jönni...
ott jukadnak ki hogy a k'csög realosok csak ezzel tudnak jönni...
Pepe bemutatkozott... csak miután Diarrát enyhén büdös k.csög niggernek hívta egy cadizi utána leköpte Pepe...

Pepe tényleg paraszt és nem Real szintü játékos.A harminc-milliós-Pepe barátunk bemutatkozott, bravó...
Köröbelül 15 milliot ért volna.
A nyár vicce!
Hala Real.
A legtöbb normális ember,szurkoló szerint nincs "áruló"pici gondolkodás után talán ráeszmélnél, hogy akik némán ülnek és akik adott esetben megdobálják az áruló játékosokat azok közel sem ugyanazok
és azt is tudhatnád, hogy minden csapat szurkolótáborában van ilyen is és olyan is
érdekes, hogy pont egy ilyen nick választás után pofázol
(L.Enrique, Redondo...) amikor az ellenfél mezébe kifutottak a pályára, állva tapsolta meg őket az Ultras Sur.
A legtöbb civilizált csapatnak nincsenek elveteműlt szurkolói.