Barca vs. Real
-
- Llegenda del Barça
Ha ezt egy barca játékos csinálja, akkor én azt mondom, hogy ez egy paraszt. Ha a ti játékosok csinálja ezt, akkor ti úgy kezditek, hogy "de az Eto'o is". Ennyi.sergi1989 írta:zozi:én elfogadom hogy paraszt mert az!
de ez nem az szöveg hogy hozzuk fel másikat...ez az a szöveg mikor ti hajlamossak vagytok elfelejteni hogy ez veletek is megesett!ez az a szövegés ha régebb ot van it köpködhet?sztm ez nem függ össze!mind a kettő gusztustalan csak nem kéne elfelejteni pl samut ennyit akartam!
Sztem ez a lényeg. Bemutatkozott. Nem az, hogy ez is az is. A köpködés egy nagy paraszcccság.Enrique írta:A harminc-milliós-Pepe barátunk bemutatkozott, bravó...
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Mindkettőtől lúzer dolog volt,ennyi a lényeg! Szerintem sem mértékfüggő attól,h ki mit bízonyított már...ugyanis ennek a tettnek nincs köze a focitudáshoz,se a lejátszott meccsek számához 

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Capitá del Barça
zozi:én elfogadom hogy paraszt mert az!
de ez nem az szöveg hogy hozzuk fel másikat...ez az a szöveg mikor ti hajlamossak vagytok elfelejteni hogy ez veletek is megesett!ez az a szöveg
és ha régebb ot van it köpködhet?sztm ez nem függ össze!mind a kettő gusztustalan csak nem kéne elfelejteni pl samut ennyit akartam!
de ez nem az szöveg hogy hozzuk fel másikat...ez az a szöveg mikor ti hajlamossak vagytok elfelejteni hogy ez veletek is megesett!ez az a szöveg

- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
pici gondolkodás után talán ráeszmélnél, hogy akik némán ülnek és akik adott esetben megdobálják az áruló játékosokat azok közel sem ugyanazokultrasur írta:Ti aztán beszélhettek a stadionban némán ülő brca szurkolótábor az utcán kövel dobálja meg az ellenfelei buszát, és bárki eligazol egy jobb csapatba (Figo->Real) akkor egyből dobálják és fenyegető uzeneteket küldenek neki.
Hala Real!
és azt is tudhatnád, hogy minden csapat szurkolótáborában van ilyen is és olyan is
érdekes, hogy pont egy ilyen nick választás után pofázol
- Capon
- Llegenda del Barça
Hagyad már magad. Biztos csak Barcelonában dobálták a buszokat mikor jött a Real. Madridba pedig vörös szönyeggel és virágcsokrokkal a kézben várják a Barcát. Közben a Barca himnuszt dudolgatva.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Gratulálok az elsö hszedhez, igazán értelmesre sikeredettultrasur írta:Ti aztán beszélhettek a stadionban némán ülő brca szurkolótábor az utcán kövel dobálja meg az ellenfelei buszát, és bárki eligazol egy jobb csapatba (Figo->Real) akkor egyből dobálják és fenyegető uzeneteket küldenek neki.
Hala Real!

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Llegenda del Barça
Ez hogy jön ideultrasur írta:Ti aztán beszélhettek a stadionban némán ülő brca szurkolótábor az utcán kövel dobálja meg az ellenfelei buszát, és bárki eligazol egy jobb csapatba (Figo->Real) akkor egyből dobálják és fenyegető uzeneteket küldenek neki.
Hala Real!

Ti aztán beszélhettek a stadionban némán ülő brca szurkolótábor az utcán kövel dobálja meg az ellenfelei buszát, és bárki eligazol egy jobb csapatba (Figo->Real) akkor egyből dobálják és fenyegető uzeneteket küldenek neki.
Hala Real!
Hala Real!
-
- Llegenda del Barça
Már megint ez a "de a másik is" szövegetek. Egyszer ismernétek el anélkül valamit, hogy mellé rögtön mutogatnátok. Samunak is voltak gusztustalanságai, de ne minden egyes alkalommal ezt hoznátok fel, amikor a Ti játékosotok csinált egy gyökérséget. El kéen ismerni, hogy egy paraszt, és annak ellenére köpköd, hogy még új itt.sergi1989 írta:srácok!szelektiv a memóriátok vagy téleg nem emlékeztek?![]()
ugy csináltok mintha nem nálatok játszana a köpködés bajnoka..
ha pepét igy kiemelitek ne haggyátok ki samut se
Etoo is paraszt, de ez engem jobban felháborit. Jön egy [auto_cenzúra] uj gyerek, aki még semmit nem bizonyitott, csak azt h favágo...erre már köpködsergi1989 írta:srácok!szelektiv a memóriátok vagy téleg nem emlékeztek?![]()
ugy csináltok mintha nem nálatok játszana a köpködés bajnoka..
ha pepét igy kiemelitek ne haggyátok ki samut se

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
A harminc-milliós-Pepe barátunk bemutatkozott, bravó...
00:16 - Az El Larguero szerint egyébként azért alakult ki a mérkőzés végén kisebb verekedés [cadiz-rm 1-3], mert a Cádiz egyik játékosa vulgáris jelzőkkel illette Diarrát. Az előzményekhez egyébként hozzátartozik, hogy Pepe a mérkőzés második félidejében leköpte ellenfelét, miután nem sokkal a közönség soraiból valaki egy kólás-palackkal eltalálta a védőt. Ezt követően alakult ki verekedés, és így állították ki Diarrát és a Cádiz játékosát.
-
- aka Game90
Nah Pityu visszatért. Engem nem bombáz privátokkal
De nem azt mondta, hogy nem fog már ide írni?
A Cadena Ser El Larguero c. műsora szerint a Madrid valóban visszautasította Del Nido elnök ajánlatát, mely 25 millió euróról + Cicinhóról szólt volna a SER szerint, Dani Alvesért cserébe.
Cicinho sztem nem ér 7-8 milliónál többet, a Chelsea pedig 35-öt adott volna érte, de még úgy sem tudtak megegyezni.
Szalai Ádám pedig csereként játszott a Castillában.

A Cadena Ser El Larguero c. műsora szerint a Madrid valóban visszautasította Del Nido elnök ajánlatát, mely 25 millió euróról + Cicinhóról szólt volna a SER szerint, Dani Alvesért cserébe.

Szalai Ádám pedig csereként játszott a Castillában.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Llegenda del Barça
Szerintem ha nem akarjátok, hogy írjon, akkor ne hozzátok fel témának. Nekem is küldött pü-t még annó, de direkt nem közöltem a fórumon, nehogy téma legyen, ha már annyira meg akart tőle szabadulni mindenki.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Halleluja!!!Vito írta:a Picsókpistás probléma rövid időn belül megoldódik.
Én óvatosabban fogalmaznék azért.
Ha összeérnek a szomszédok akkor lehet akármi is. Tavaly is nekünk állt a zászló... mégsem nyertünk semmit. Nem tudom miért kell ennyire előrevetíteni hogy behúzunk lazán mindent...
A Sevilláról: szerintem jó csapat lesz, de korántsem annyira ütősek mint tavaly. Akkor kijött nekik a lépés de baromira. Inkább a Valencia és az Atletico (Torres eladásából még jobban jöttek ki ez a vicces
) csapatától tartok, mint a Sevillától.
Ebben a szezonban sincs abszolút favorit. Szerintem.
Ha összeérnek a szomszédok akkor lehet akármi is. Tavaly is nekünk állt a zászló... mégsem nyertünk semmit. Nem tudom miért kell ennyire előrevetíteni hogy behúzunk lazán mindent...

A Sevilláról: szerintem jó csapat lesz, de korántsem annyira ütősek mint tavaly. Akkor kijött nekik a lépés de baromira. Inkább a Valencia és az Atletico (Torres eladásából még jobban jöttek ki ez a vicces

Ebben a szezonban sincs abszolút favorit. Szerintem.
- noname
- Llegenda del Barça
HA NEM TETSZIK AMIT IDE ÍRUNK, AKKOR NE OLVASD.MEGMONDTAD H NEM FOGSZ IDE TÖBBHET ÍRNI, AKKOR AHHOZ IS TARTSD MAGAD!!!!!!
NE KERESD MINGID AZ ALKALMAT H VERHESD A NYÁLAD!!!!!!!!!

A Fifa egy szégyen
- Capon
- Llegenda del Barça
Szerintem a jövő évi ranglista a következő lessz:
1. BARCA (természetesen)
2. Valencia
Sevilla
4. Atl. Madrid
Real Madrid
6. Zaragoza
Sárga tengeralatjáró
Szerintem. Jó a Madridnak az az UEFA kupás hely.
1. BARCA (természetesen)
2. Valencia
Sevilla
4. Atl. Madrid
Real Madrid
6. Zaragoza
Sárga tengeralatjáró
Szerintem. Jó a Madridnak az az UEFA kupás hely.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi