Barca vs. Real
-
- Hírhozó-cikkíró
Csak hogy tovább offoljunk.Vito írta:emlékszem arra én is, de azóta sem Londonban, sem Valenciaban, sem a válogatottban nem mutat semmit a gyerek. Bilbaoban volt 1-2-3 jó éve és ezzel ki is fújt.
túl régóta langyosvíz ő ahhoz, hogy a jó játékosok közt említsem.
De Zoli, hogyan mutathatott volna többet? Valenciában, ha három meccsen játszott. A Chelseaben meg sokmindenki "megbukik"... Pl Mutu, elment a Fiorentinába, vágta a gólokat, sőt, velünk is szóba hozták. SWP a Manchester Cityben válogatottságig vitte, a Kékeknél meg alig játszott. ÉS még lehetne sorolni. Ráadásul ő spanyol, és valljuk meg, nem olyan könnyű egy full más futballkultúrához, környezethez, új nyelvhez, új időjáráshoz, új játékstílushoz hozzászokni. Na, mind1, nekem akkor is egy örök kedvencem marad, és mérget is vennék rá, hogy ő lesz még nagy spíler, pontosabban fogalmazava, bebizonyítja, hogy igenis nagy játékos.
-
- Llegenda del Barça
emlékszem arra én is, de azóta sem Londonban, sem Valenciaban, sem a válogatottban nem mutat semmit a gyerek. Bilbaoban volt 1-2-3 jó éve és ezzel ki is fújt.
-
- Hírhozó-cikkíró
Azért, mert én (te meg ezekszerint nem) láttam őt még Bilbao játékosként. Nem hiába vetette ki rá a hálóját Mourinho sem, nem hiába volt alapember a spanyol válogatottban. A Chelseaben tudjuk milyen nehéz érvényesülni, volt egy pár focista, akit gyakorlatilag kiebrudáltak Londonból, aztán mégsem olyan rossz játékosok. Ami pedig a színészkedést illeti, mindenki ezt csinálja. Gondolom akkor pl Rovaldóról is ilyen rossz véleménnyel vagy a 2002-es vb óta. Egy ilyen szitu alapján nem kell senkit sem elítélni. A Valenciában szinte végig sérült volt, nyilván nem tudta megmutatni, hogy mire is képes.Tisztában vagyok a kvalitásaival, alig kellett volna érte a zsebünkbe nyúlni, ráadásul fiatalabb vagy négy évvel és b.a.s.z.k (spanyol)...kilibarca írta:Abidal tökéletes védő főleg ha csak a védekező részét nézzük és nekünk most egy jól VÉDEKZŐ játékosra volt szükségünk max Lahm aki még elég jó de ő is sokat támad . Del Hornot nem értem miért kedveled ennyire(szét rúgta Messi és még ő szimulált ennyi Del Horno nekem)
Tudom, hogy Del Horno az én fejlövésem, de nem is akarok senkit meggyőzni, hogy mindenképpen ő kell/ett volna nekünk. A vezetőség Abidal mellett döntött, aminek nem örülök feltétlenül, de szomorkodni sem fogok miatta.
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Del Bosque dícséri a Barca átigazolásait
Vicente del Bosque, a Real Madrid korábbi sikeredzője lenyűgözőnek tartja a Barcelona idei átigazolási politkáját. A katalán csapat ugyanis csak azokra a posztokra igazolt, amik az elmúlt szezonban gyengébben teljesítettek. Csatárposztra Thierry Henry, védekezőközéppályásnak Yaya Toure, a védelem bal oldalába Eric Abidalt, míg középre Gabi Militót szerződtették.
"Tudták mit akarnak és gyorsan meg is tették azt. A vezetők tudták melyek a gyenge pontok és tudatosan erősítették meg ezeket" - nyilatkozta del Bosque. A legendás szakember kitért a Barca fiataljaira is, szerinte ugyanis Giovani dos Santos és Bojan Krkic óriási tehetségek és akár már a következő szezonban nagy segítségére lehetnek a csapatnak.
Del Bosque jelenleg az idén feljutott Cadiznál tevékenykedik, mint tanácsadó - írja a Független Hírügynökség.
(foci24.com - Fedor János)
Vicente del Bosque, a Real Madrid korábbi sikeredzője lenyűgözőnek tartja a Barcelona idei átigazolási politkáját. A katalán csapat ugyanis csak azokra a posztokra igazolt, amik az elmúlt szezonban gyengébben teljesítettek. Csatárposztra Thierry Henry, védekezőközéppályásnak Yaya Toure, a védelem bal oldalába Eric Abidalt, míg középre Gabi Militót szerződtették.
"Tudták mit akarnak és gyorsan meg is tették azt. A vezetők tudták melyek a gyenge pontok és tudatosan erősítették meg ezeket" - nyilatkozta del Bosque. A legendás szakember kitért a Barca fiataljaira is, szerinte ugyanis Giovani dos Santos és Bojan Krkic óriási tehetségek és akár már a következő szezonban nagy segítségére lehetnek a csapatnak.
Del Bosque jelenleg az idén feljutott Cadiznál tevékenykedik, mint tanácsadó - írja a Független Hírügynökség.
(foci24.com - Fedor János)
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- kilibarca
- Capitá del Barça
Abidal tökéletes védő főleg ha csak a védekező részét nézzük és nekünk most egy jól VÉDEKZŐ játékosra volt szükségünk max Lahm aki még elég jó de ő is sokat támad . Del Hornot nem értem miért kedveled ennyire
(szét rúgta Messi és még ő szimulált ennyi Del Horno nekem)

-
- Hírhozó-cikkíró
Ez abszolút a szubjektív kategória. Szerintetek nem rosszabb, szerintem meg igen. Deccit...ozsimiki írta:Kezdek rájönni,h a játékosok saját topicjukban miért nincs szinte hsz![]()
![]()
Amúgy Zsoltival egyetértek abban,hogy nem kellene lesajnálni "ennyire"! Del Horno szintjét simán megüti szerintem,ahogy Cole-t is...Zambi jobb nála,ez egyértelmű (de változhat ez is még idővel),Lahm-al egy szint szntem!
- noname
- Llegenda del Barça
Max 160 magas és 130 széles lehet. A gépedről felteszed a www.kepfeltoltes.hu -ra, inne a direkt linket beteszed az aláírás címhez.
A Fifa egy szégyen
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Kezdek rájönni,h a játékosok saját topicjukban miért nincs szinte hsz
Amúgy Zsoltival egyetértek abban,hogy nem kellene lesajnálni "ennyire"! Del Horno szintjét simán megüti szerintem,ahogy Cole-t is...Zambi jobb nála,ez egyértelmű (de változhat ez is még idővel),Lahm-al egy szint szntem!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- SINCE 1899
- Jugador d'estrella
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
A Madrid utánpótlásáról meg annyit,hogy az elég beszédes adat,hogy az elmúlt idényben minden csapat keretében volt Madrid által nevelt játékos,meg az sem lehet véletlen,hogy Segundások voltak a Castilával....jó utánpótlás van ott,csak a használható játékosokat elherdálják..
A Barca utánpótlása annyiban más,hogy itt van egy csomó közepes képességű playa' meg időről időre feltünik egy hatalmas tehetség..szóval a madrid nyomatja a Primerába a közepesen jó játékosokat tucatjával,mi meg egy-két évente felhozunk valakit a B-ből,akiből nagy játékos lesz,de nem adunk a Primerának,vagy akár minek annyi használható játékost....szóval szerintem a két utánpótlás nagyjából egy szinten van..
A Barca utánpótlása annyiban más,hogy itt van egy csomó közepes képességű playa' meg időről időre feltünik egy hatalmas tehetség..szóval a madrid nyomatja a Primerába a közepesen jó játékosokat tucatjával,mi meg egy-két évente felhozunk valakit a B-ből,akiből nagy játékos lesz,de nem adunk a Primerának,vagy akár minek annyi használható játékost....szóval szerintem a két utánpótlás nagyjából egy szinten van..
Cole sztem nem egy nagy durranás, Del Hornonak is csak a Bilbaoban ment, Dede, Gilberto sem jobb sztem, 1edül Lahmot tartom jobbnak, meg perxe Zambrottátbattya írta:6 játékos volt felsorolva. A. Cole, Zambrotta, Gilberto, Dede, Del Horno és Philip.
Ezek közül A. Cole és Zambrotta jobb Abidalnal, Lahmal kb egyszinten vannak. De Dede, Del Horno és Gilberto hol jobb nála?
ez a sok 'de' elég hülyén jött ki

-
- Hírhozó-cikkíró
Szerintem nem. Én bármelyiket elfogadtam volna Abidal helyett, főleg Del Hornót kb 4 millió euróért...battya írta:6 játékos volt felsorolva. A. Cole, Zambrotta, Gilberto, Dede, Del Horno és Philip.
Ezek közül A. Cole és Zambrotta jobb Abidalnal, Lahmal kb egyszinten vannak. De Dede, Del Horno és Gilberto hol jobb nála?

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Csakhogy ez egyáltalán nem a Josepapán múlottAprieto írta:A 40 milkát én is hallottam. Viszont szerintem a Chelsea nem fog ennyit kiadni, szimpatikus portugál edzőjük nem úgy igazolt ezen a nyáron mint aki ilyen összegeket kiadna EGY játékosért....

A 40 milkát én is hallottam. Viszont szerintem a Chelsea nem fog ennyit kiadni, szimpatikus portugál edzőjük nem úgy igazolt ezen a nyáron mint aki ilyen összegeket kiadna EGY játékosért....
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nem nevezték a Bl keretbe,mert Chelsea 40milliós ajánlatra készül érteElRamos írta:Daniel Alves körül nagy a csend mostanában...
Állítólag azért nem játszik a Sevilla BL selejtezőjén, mert nincs játékra kész állapotban. Pár napja még semmi baja sem volt...![]()
El tudnám képzelni a Real Madridban, de nem Cicinho helyett. Ha választanom kell, inkább Cicinho. Alves árából el tudnánk hozni Quaresmát a Porto-ból, és még maradna egy Cicinho is a csapatban...

Szerintem annyiért el is adják...

6 játékos volt felsorolva. A. Cole, Zambrotta, Gilberto, Dede, Del Horno és Philip.
Real Madrid.
EFOTT
EFOTT
Lehet hogy Dani Alves körül nagy a csend de nem fog a realba menni mert a real nem veheti fel pénzben a vesrsenyt a chelseavel!Pedig tegnap már azt írták hogy elbúcsuzott a csapattársaitol!A Realnak nem kell mert ott van Sergio Ramos a jobb oldalon meg még maradt eggy Cicinho ha el nem megy a Romába!A Realnak már csak eggyet kéne igazolni az pedig nem más mint Quaresma vagy Robben a kettö közül valamelyik nekem mindeggy lenne melyik mert mind a kettő kiváló játékos!!!HALA MADRID!!!
- noname
- Llegenda del Barça
Sztem ngy hülyeség lenne ha megvennék Alvest.Semmi szükségük egy újabb védőre, így is többen vannak a kelleténél.
szinte biztos vagyok benne h végül a cselizbe megy.

A Fifa egy szégyen
-
- Hírhozó-cikkíró
Akkor nagyon ki fogok akadni, ha a Real Madrid megveszi! Halotti tort fogok ülni...(többször nem írom leElRamos írta:Daniel Alves körül nagy a csend mostanában...
Állítólag azért nem játszik a Sevilla BL selejtezőjén, mert nincs játékra kész állapotban. Pár napja még semmi baja sem volt...![]()
El tudnám képzelni a Real Madridban, de nem Cicinho helyett. Ha választanom kell, inkább Cicinho. Alves árából el tudnánk hozni Quaresmát a Porto-ból, és még maradna egy Cicinho is a csapatban...

Daniel Alves körül nagy a csend mostanában...
Állítólag azért nem játszik a Sevilla BL selejtezőjén, mert nincs játékra kész állapotban. Pár napja még semmi baja sem volt...
Állítólag azért nem játszik a Sevilla BL selejtezőjén, mert nincs játékra kész állapotban. Pár napja még semmi baja sem volt...

1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
2. Arnej - People Come, People Go (Maor Levi remix)
3. Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream
4. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
5. Tiesto - Ten Seconds Before Sunrise
6. Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
7. Tiesto feat. Jes - Everything
2. Arnej - People Come, People Go (Maor Levi remix)
3. Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream
4. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
5. Tiesto - Ten Seconds Before Sunrise
6. Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
7. Tiesto feat. Jes - Everything