Használunk botokat,és egyéb mókás dolgokat:)Szval nem fog a júdás vére ránk fröccsenijokedvu írta:én "ehhez a sz*rhoz" hozzá sem érnék...

C.
höhö minimum 4en;)eszter21 írta:De akkor hárman lesztek szegény Figo ellen...Enrique írta:Én benne vok! De szervezzük be Jimmy J. -t is!!Charlie írta:
Vmikor szervezünk Madridba egy utat,és meglincseljük figo-t![]()
C.
eszter21 írta:De akkor hárman lesztek szegény Figo ellen...Enrique írta:Én benne vok! De szervezzük be Jimmy J. -t is!!Charlie írta:
C.
De akkor hárman lesztek szegény Figo ellen...Enrique írta:Én benne vok! De szervezzük be Jimmy J. -t is!!Charlie írta:jokedvu írta: na de ez már más téma...
C.
Én benne vok! De szervezzük be Jimmy J. -t is!!Charlie írta:jokedvu írta:na de ez már más téma...jokedvu írta:elég róla annyit mondani,
hogy egy szemét áruló, nemcsak hogy a reálba igazolt el, de ő volt az egyik legnagyobb sztár abban a csapatunkban, és még ki is jelentette, soha nem igazol át a reálba,,, erre egyik edzésen nem jelent meg...
UNDORÍTÓ FÉREG![]()
soha nem kéne még1szer
C.
jokedvu írta:na de ez már más téma...jokedvu írta:elég róla annyit mondani,
hogy egy szemét áruló, nemcsak hogy a reálba igazolt el, de ő volt az egyik legnagyobb sztár abban a csapatunkban, és még ki is jelentette, soha nem igazol át a reálba,,, erre egyik edzésen nem jelent meg...
UNDORÍTÓ FÉREG![]()
soha nem kéne még1szer
na de ez már más téma...jokedvu írta:elég róla annyit mondani,
UNDORÍTÓ FÉREG![]()
soha nem kéne még1szer
Én is tudnék cifrákat mondani nem arró van szó...Charlie írta:Nem ezt érdemli,csak nem akartam beírni hogy mit érdemel,mert azt a hozzászólásom lehet hogy törölni kellett volnaEnrique írta:Van aki csak ezt érdemli...eszter21 írta: Látom mennyire imádod. Szerintem ebben a fórumban mindenki nagyon imádja![]()
C.
Nem ezt érdemli,csak nem akartam beírni hogy mit érdemel,mert azt a hozzászólásom lehet hogy törölni kellett volnaEnrique írta:Van aki csak ezt érdemli...eszter21 írta:Látom mennyire imádod. Szerintem ebben a fórumban mindenki nagyon imádjaCharlie írta: Én szeretem figot..........................rohadna meg,mocskos JÚDÁS!![]()
C.
Van aki csak ezt érdemli...eszter21 írta:Látom mennyire imádod. Szerintem ebben a fórumban mindenki nagyon imádjaCharlie írta:Én szeretem figot..........................rohadna meg,mocskos JÚDÁS!eszter21 írta: Én sem szeretem Figot, de ennyire utálni...![]()
C.
Látom mennyire imádod. Szerintem ebben a fórumban mindenki nagyon imádjaCharlie írta:Én szeretem figot..........................rohadna meg,mocskos JÚDÁS!eszter21 írta:Én sem szeretem Figot, de ennyire utálni...Enrique írta: - És mert a figo ott játszik...![]()
C.
Én szeretem figot..........................rohadna meg,mocskos JÚDÁS!eszter21 írta:Én sem szeretem Figot, de ennyire utálni...Enrique írta:- És mert a figo ott játszik...jokedvu írta:Nagyon kéne nyerni!
-Presztízs miatt
-Visszavágni az őszi zakó miatt
-7 pontra növelni újra a különbséget!
Én sem szeretem Figot, de ennyire utálni...Enrique írta:- És mert a figo ott játszik...jokedvu írta:Nagyon kéne nyerni!
-Presztízs miatt
-Visszavágni az őszi zakó miatt
-7 pontra növelni újra a különbséget!
Máár réééges-réég meghaltak volna...Charlie írta:Elég vicces dolog ez hogy a reál kapta a 2. lekevesebb gólt a bajnokságban.Mi lenne ha nem lenne ott Casillas?
C.
Nem is ott volt les,hanem előtte mikor Benjamin beívelte,és Oleguer kirakta szélre 1 Betis játékosnak.Az les volt,még ha hajszállal is,de mind1,ez történt,nincs semmi gond.Akkor aggódjunk amikor nem vezetünk ennyivel,és nekünk kell kapaxkodni.Zsolti írta:Nem volt les,mert Oleguer passzolta a labdát Joaquin felé sajnos.Charlie írta:Megnéztem a Barca meccsen a gólokat!Hááát,az 1ik Betis gól les volt,a másik meg 1 hatalmas Puyol hiba,ami 1000évente fordul csak elő,amúgy nem kaptunk volna mi ki,ha nincs ez a két hatalmas védelmi megingás,ez egyáltalán nem jellemző ránk hogy a védelem ilyen gyenge!Nem hinném hogy ez megfog történni még1szer!
C.
Charlie írta:Megnéztem a Barca meccsen a gólokat!Hááát,az 1ik Betis gól les volt,a másik meg 1 hatalmas Puyol hiba,ami 1000évente fordul csak elő,amúgy nem kaptunk volna mi ki,ha nincs ez a két hatalmas védelmi megingás,ez egyáltalán nem jellemző ránk hogy a védelem ilyen gyenge!Nem hinném hogy ez megfog történni még1szer!
C.