Maxi Lopez
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Mostmár azért csak megérdemli a topicot.redlions írta:Ez a topic valahogy nem igazán Maxiról szól!Akkor minek hoztátok létre???
Ráadásul nálunk még semmit sem tett le az asztalra, hogy megérdemelje.

- Pilfer
- Jugador d'estrella
Akkor talán jöhetne is egy jó kis versike Maxi-rólronaldo írta:SSzerintem nem kérdés hogy hasznosabb Owennél. Valahogy utálom azt a sütö miskát. Nem ugy mint MaxitMr. Master írta:Minden csapat örülne ha lenne egy ilyen cseréjük, mint a mi Maxink, még a realnak is jól jönne. Szerintem sokkal hatásosabb akár még Owennél is!

- ronaldo
- Jugador d'estrella
SSzerintem nem kérdés hogy hasznosabb Owennél. Valahogy utálom azt a sütö miskát. Nem ugy mint MaxitMr. Master írta:Minden csapat örülne ha lenne egy ilyen cseréjük, mint a mi Maxink, még a realnak is jól jönne. Szerintem sokkal hatásosabb akár még Owennél is!

Forza Barca!!!
Na...tudod h a reál nem vesz olyan menyust aki még nem futott be.Mr. Master írta:Minden csapat örülne ha lenne egy ilyen cseréjük, mint a mi Maxink, még a realnak is jól jönne. Szerintem sokkal hatásosabb akár még Owennél is!

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Minden csapat örülne ha lenne egy ilyen cseréjük, mint a mi Maxink, még a realnak is jól jönne. Szerintem sokkal hatásosabb akár még Owennél is!
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
Henke Larsson mélto utodja. 

-
- Director del Fútbol
Maxi szenzációs volt,úgy fedezi a labdát,ahogy szinte senki a csapatban,megcsinálja a helyet magának és Eto'nak is!
Sőt egy gyengébb csapat gyengébb védői közül még többet leköt,ez jó lehetőség lesz Ronnie-nak is.
Silvianus,szerintem igazad van,Rjkaard meghagyta erre a meccsre Maxi-t,mint ismeretlen csodafegyvert.
Szegény nagyképű Mourinho azt hitte és nyilatkozta,hogy teljesen kiismerte a Barca játékát és játékosait,mindenkiből felkészült.Erre jött a mi Maxink,akit talán még sose láttak játszani,nem találtak ki ellen semmi taktikát,és így Terryék nem igazán tudtak vele mint kezdeni.
Bár azért a Chelsea két belső védője bizonyította,hogy a világ egyik legjobbjai,szerintem akármelyik másik védelemnek a világon egy 5-öst rúgtunk volna egy ilyen félidei játékkal...
Sőt egy gyengébb csapat gyengébb védői közül még többet leköt,ez jó lehetőség lesz Ronnie-nak is.
Silvianus,szerintem igazad van,Rjkaard meghagyta erre a meccsre Maxi-t,mint ismeretlen csodafegyvert.
Szegény nagyképű Mourinho azt hitte és nyilatkozta,hogy teljesen kiismerte a Barca játékát és játékosait,mindenkiből felkészült.Erre jött a mi Maxink,akit talán még sose láttak játszani,nem találtak ki ellen semmi taktikát,és így Terryék nem igazán tudtak vele mint kezdeni.
Bár azért a Chelsea két belső védője bizonyította,hogy a világ egyik legjobbjai,szerintem akármelyik másik védelemnek a világon egy 5-öst rúgtunk volna egy ilyen félidei játékkal...
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Maxinak most sokat köszönhetünk.Sztem ki lehet jelenteni,hogy ő hozott minket vissza a Bl-be.Nagyon erős és hihetetlenül jól tud helyezkedni,helyet csinálni magának,társainak.Egy ilyen játékos kellett,mert nagyon alacsony csapat voltunk nélküle.A szögleteknél,beíveléseknél is nagy hasznunkra válhat,szóval ahogy a Hajdú B. is mondta, új sztár született Barcelonában. 

Azért még várjunk 1-2 meccset hogy megismerjük.én egyenlőre Pedritoban jobban bizok.majd meglatjuk mi lesz!Forca Barca!!!
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Rijkaard papa új taktik kell, mert egy ien fi nem ülhet a padon.Asszem mindenki ien első gólról álmodik. 

Igy van. Jovore sztem ha lex Larssonunk, én még inkább ot játszatnám tobbet, h szép bucsuja legyen, de ha visszavonul, és Maxit má eltudnám az álando kezdobe is képzelni...ráadásul azt se kell elfelejteni, h o naprol-napra fejlodik.Cooltiszo írta:Tegnap is látszott hogy tökéletesen tudnak egymás mellett játszani. Eto'o és LArsson is sztem több mint 10 meccset játszott már egymás mellet, és akkor is jók voltunk, pedig nem volt klasszikus szélsőnk.

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Tegnap is látszott hogy tökéletesen tudnak egymás mellett játszani. Eto'o és LArsson is sztem több mint 10 meccset játszott már egymás mellet, és akkor is jók voltunk, pedig nem volt klasszikus szélsőnk.
Foleg a tavalyi tavasz ment neki jol...azért sajnálom a gyereket, de tul eros vetélytársai vannak. Ugy érzem o már nem jon vissza...de bárhol is folyassa sok szerencsét+golt kívánok neki. Mint ahogy valaki említette, rugja csak a golokat Monacoban, h minél drágában eladhassuk.Charlie írta:Rendben igazad van,csak ne feledkezz meg azért arról az 50gólról sem amit Saviolának köszönhettünk,amíg itt játszott!
C.

A lényeg az, h nincs szukségunk Saviolára, mert 1 zsebcirkálo, akinek 1 Terry típusu csatárral ninc esélye. Viszont Maxinak kiválo a felépítése, s pont ez volt a baj eddig...Mert Larsson lesérult, és Etoo bár kituno csatár, de vmikor nem elég...és fantasztikusan osszetudtak játszani Maxival. Es Maxi elgyurte még a legerosebb védoket(pl. Terry)...Charlie írta:Te mi a picsáról beszélx hagy kérdezzem már meg?LG írta:Csak 19 éves.Ugy látszik nem kell Savi, mert Maxinak sikerult az 1 meccs allatt, ami Savinak évek alatt nem.
C.
Bár 1 meccs alapján télleg nem lehet ítélni, de sztem lex még folytatás...és kb. 3 év mulva Maxi kulcsjátékos lex!
-
- Director del Fútbol
Már értem, hogy miért ilyen felépítésű játékost akartak Rijkaardék! Eszméletlen, hogy hogyan tologatta Maxi a védőket a 16-oson belül! Olyan erős, hogy JAJ, Terryéknek esélyük sem volt őt arréb tenni! Ő megcsinálja a helyet, és vagy lefordul, és BUMMM, vagy Eto'o-hoz passzol, akinek meglesz a helye...
Ez csodás, tényleg kíváncsi leszek, hogy mostantól mi lesz a kezdő csapat, mi lesz MAXI része a 'tortából'???
Egyébként érdekes, hogy majdnem bejött az, amit én már itt emlegettem egy-két emberrel, hogy lehet, hogy őt erre a meccsre tartogatták!?... SZERINTEM EZ VOLT AZ ÉV HÚZÁSA!!!! Ezt már most el lehet könyvelni!!!
Ez csodás, tényleg kíváncsi leszek, hogy mostantól mi lesz a kezdő csapat, mi lesz MAXI része a 'tortából'???
Egyébként érdekes, hogy majdnem bejött az, amit én már itt emlegettem egy-két emberrel, hogy lehet, hogy őt erre a meccsre tartogatták!?... SZERINTEM EZ VOLT AZ ÉV HÚZÁSA!!!! Ezt már most el lehet könyvelni!!!

"Més Cuen un Club"
Csak 19 éves.
Ugy látszik nem kell Savi, mert Maxinak sikerult az 1 meccs allatt, ami Savinak évek alatt nem. 

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Azt hiszem hogy innentől Maxi nagy közönségkedvenc lesz. A legjobb meccsen a legjobb pillanatban gólt lőni, én biztos vagyok benne hogy a közönség rögtön a szívébe zárta.
A cikkben nagyon le van írva hogy milyen előny ha a pályán van. Egyszrűen betolja a védőket a tizenhetoson belülre, mégpedig most talán a világ legjobb védőit, és így Eto'onak sokkal több tere nyílik, és a 2. hullámban jövő középpályásoknak is.
A cikkben nagyon le van írva hogy milyen előny ha a pályán van. Egyszrűen betolja a védőket a tizenhetoson belülre, mégpedig most talán a világ legjobb védőit, és így Eto'onak sokkal több tere nyílik, és a 2. hullámban jövő középpályásoknak is.