Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Silvanus írta:
Én ezt gondolom, imádom őt, és a bakijai ellenére (amik sajnos vannak, mostanra egyre több, ezt én is belátom!!!) továbbra is kitartok a mellett, hogy nem kell nekünk kapus még vagy 4-5 évig legalább.....
FORCÁ VALDES!!!!!
Szentem se, még nagyon fiatal,tapasztalatlan,és ezértStike írta:Szeritnem Valdes (pedig szimpi játékos) nem megoldásfcb1 írta:nem kell valdest szídni, mert Ő az aki megoldotta a kapusproblémáinkat, ami hosszú éveken keresztül,. gond volt.
Sajnos mama bebizonyosodott Casillas egyenlore jobb, de nem tragedia en meg mindig vallom utolso 6 evben Valdesnel nem volt jobb kapusunk es tegnap nem tehetett a golokrol meg az Owenerol sem csak nem mutattot bravurt, de teny ha [auto_cenzúra] a vedelem [auto_cenzúra] a kapus isRapika írta:Sajna tényleg így van!redlions írta:Casillas jobb kapus. Ez van...![]()
Nagyon sok meccset nyer meg a realnak!
Ma is sok ziccerünket fogta!
Nem kellene kiabálni....radiradar írta:ÉN CASSILAST NEM TARTOM JOBBNAK VALDESNÉL......
SZERINTEM REMEK KAPUS... SZTEM CASSILES CSAK TÚL VAN SZTÁROLVA EMLÉKEZTEK AMIKOR BECSERÉLTÉK A A BL-DÖNTŐBEN A LEVERKUSEN ELLEN. ONNANTÓL KEZDVE SZTÁR... (TÉNYLEG REMEK TELJESÍTMÉNYT NYÚJTOTT)
SZTEM Ő SOKAT LEPKÉZIK HABÁR MOSTANÁBAN Ő IS REMEK FORMÁBAN VAN...
AMI A VÉDELMÜNKET ILLETI HÁT PUYOL ÉS KÉSZ TÉNYLEG
OLEGUER HELYETT KÉNE EGY JOBB KÖZÉPSŐ VÉDŐ....
MEG PERSZE KELLENE VAN BOMMEL IS MEG NÉHÁNY MASSZÍV JÁTÉKOS.....
LG - megmondom őszintén, hogy nem tudom, hogy miről beszélsz itt?!... Azzal még csak-csak egyet kell értsek, hogy Casillas egyenlőre !MÉG! jobb kapus, mint Victor, ezt el kell ismernem, és még azt sem mondanám, hogy Victor a világ legjobb kapusa, max csak azok közé sorolható (mondjuk benne van a 10 legjobban, az tutti)!!!! DE!!!!!!!!!LG írta:Háát én nemtom...mert mikor beszélgetek más csapatok drukkereivel...szerintuk Valdés a Barcelona leggyengépp pontja. Ezen is el kéne gondolkodni...Néha nagyon jol véd...de néha meg a falra mászok tole amiket bekap...Bár Rustu is elég gyakran potyázik.
Ne értsen senki félre Valdés nagyon jo kapus...de azért nem kéne azt mondani h a világ legjobb kapusa(aszem Laporta mondta). S szerintem Casillas jobb.