Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
<--- mert most nincs felrakva a DC... 1 ok. másik az h DC előtt mindig teszek előkészüelteket (vírusirtók, tűzfalak). deee nézd meg ezt az oldalt (naon sokat tölt, de megéri)http://nokia.help.hu/Star.Wars.Episode. ... ViD-NEWMAN <--- én innen szedtem leRivaldinho írta:na, ma nem jó? milyen HUB-on és milyen néven vagy?
<--- dehogy DC... hmm... én 1 nokiás honlaprólé szedtem le ami állítólag azóta nem üzemel.. Átküldés.. Hmm... reálos 1 barcásnak? PERSZERivaldinho írta:dc++ról? te? ÁT TOD KÜLDENI V.HOGY?
<--- Honnan töltötted le? nekem meg hangom nem volt a SW3 után miután leszedtem, most sincs de csak annál... és leszedtem 1 másik helyről szinkronosan, már van hang és kép is nálam.. Honnan szedted leRivaldinho írta:kösz már volt , panda 2005-tel, letöltöttem a Star Wars 3-at és azóta
<--- nincs ötletem.. minden ismerősöm, haverom az ace codetet használja és eddig tökéletes volt.. Esetleg Vírus? bár nem hiszem, de 1 virusellenőrzés nem árthat..Rivaldinho írta:minden [auto_cenzúra] kodekkel szinte próbáltam, és minden lejáccóval ( BS player, Media Player , Quick Time, stb....) van hang de kép nincs tegnapelőtt óta, nem tud valaki ajánlani v.mi jó kodeket, ( Ace mega codec pack-el má próbáltam)
ha tegnapelőtt még minden okés volt, és ugyanazokat nem játsza le normálisan, akkor nem a codekekkel van a gáz.Rivaldinho írta:minden [auto_cenzúra] kodekkel szinte próbáltam, és minden lejáccóval ( BS player, Media Player , Quick Time, stb....) van hang de kép nincs tegnapelőtt óta, nem tud valaki ajánlani v.mi jó kodeket, ( Ace mega codec pack-el má próbáltam)
<--- ne általánosítsd a reálosokat 1-2 emberke miatt..Boixos írta:csak nézegettem, regelni nem hiszem, h fogok oda, bár never say never. viszont nagyon érdekes és télleg őszinte dolgokat is olvashat ott az ember, némely hozzászólásban:
"Ennek az afrikai gézengúznak üldözési mániája van.Kéne neki egy beutaló az idegosztályra....
Ott biztos találkozna pár madridista szurkolóval,és megkapná ami jár neki...
szal a madridisták az idegoszályon nyomják a bugit. eddig nem értettem a szimpátiájukat a csapatuk felé, de mostmár minden tiszta.![]()
elnézést, de ezt nem lehetett kihagyni.![]()
<--- ez sajna kevés.. bővebben?Rivaldinho írta:Nekem nagy segítség kéne , nem tudja lejáccani egyik lejáccóm se tegnapelőtt óta a filmeket mert tök kockás a kép , már egy csomó codecet is letöltöttem , de hiába , segítsen valaki, ha tud írjon!
<--- Régi cimbik, csak hülyéskednek... Te regelve vagy hozzánk? milyen névvelBoixos írta:Colin, láttam "piszkáltak" a fórumotokon, mert itt is előfordulsz. remélem, csak hülyéskedtek.
<--- Boixosban az őszinteségét és a nyílt szókimondását kedvelem...Boixos írta:én semmit sem szeretek, ami a reallal kapcsolatos, persze a szurkolók kivételek ezalól, mert ők nem váltanak ki belőlem érzelmeket. legfeljebb az ultrassuros taknyok, vagy a hozzájuk hasonlók.
<--- Véletlenül se felejtsd el megjegyezni a helyesírási hibáimat...LG írta:Ne is "reagálos!" rá semmit.Colin írta:<--- Uristen ez a rosszindulat már fáj.. Inkább nem is reagálos rá semmit.. LG néha nézz magadba...LG írta: Mivan...idegesít h nincs mibe belekotnod![]()
A topic azért halott mert vége a bajnokságnak, és nincs mirol beszélni. Most.
<--- üdv a 'madridisták az eurobarcáért 'csapatbanegyrealoska írta:szerintem aki nem vitázni vagy káromkoni jön a mi "margitistánkra" az jöhet vagyis szerintemha valaki keresne nevem: Hala Madrid!
![]()
![]()