Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Volt itt a megyénkben is,Akasztón a Stadler-nél,csak Józsi bácsi megnézte és nem volt meggyőző,bár ha itt maradt volna nem lett volna belőle aranylabdás az tuti.looka írta:Sheva volt próbajátékon a Fradinál is, ha minden igaz, még pályafutása elején. Elzavarták a "hozzáértők", mondván tehetségtelen...Tocy írta:és Sevcsenko? Európa top3as csatára volt, aranylabda, milánói "Isten", aztán hajrá Chelsea és egyszerűen elfelejtett focizni...pedig óriási játékos !
Neki is egy rossz átigazolás tett be, mint sokaknak. Nem neki való volt az angol liga tempója, utána meg már a Milanban sem találta a helyét.
Na de sebaj, a Dinamoban megint csilloghat, jó helyen van Ő most.
Sheva volt próbajátékon a Fradinál is, ha minden igaz, még pályafutása elején. Elzavarták a "hozzáértők", mondván tehetségtelen...Tocy írta:és Sevcsenko? Európa top3as csatára volt, aranylabda, milánói "Isten", aztán hajrá Chelsea és egyszerűen elfelejtett focizni...pedig óriási játékos !
A Chelsea-ben az volt a baj,hogy nem Shevchenkora játszottak,míg a Milan-ban szinte minden támadásnak Shevchenko volt a vége.Ő meg nem az az ember,aki kialakítja a helyzeteket,hanem az,aki belövi és a Chelsea-nél Drogba volt a befejező csatár.Tocy írta:és Sevcsenko? Európa top3as csatára volt, aranylabda, milánói "Isten", aztán hajrá Chelsea és egyszerűen elfelejtett focizni...pedig óriási játékos !
Ez még az utolsó selejtező körre van.Nem?Gondolom,ha bejutnak a csoportkörbe benevezik még akit akarnak.barca99 írta:Az mennyire gáz, hogy Silva nics benevezve az EL-csoportkörre?Emelett Mancini nem számol Bellamy-val (pedig ha valaki jól nyomta ott, az pont ő), de Robinho és Santa Cruz ott van a 25-ös listán.
Squad: Given, Hart, Taylor; Boateng, K. Toure, Lescott, Kolarov, Richards, Zabaleta, Bridge, Logan; A. Johnson, Barry, De Jong, Y. Toure, Kompany, M. Johnson, Vieira, Wright-Phillips; Adebayor, Robinho, Santa Cruz, Tevez.
Reméltem, hogy értékeled h nem a Madridot akartam fikáznidaffy írta:owen azér nagyot hibázott madriddal...elmenni egy ronaldo-raúl páros mögé egy jófajta poolból...hát magára vessen. persze a sérülések is vastagon benne vannak,nade kérem...sjd írta:Owen karrierjét szerintem inkább írjuk a sérülések számlájára
owen azér nagyot hibázott madriddal...elmenni egy ronaldo-raúl páros mögé egy jófajta poolból...hát magára vessen. persze a sérülések is vastagon benne vannak,nade kérem...sjd írta:Owen karrierjét szerintem inkább írjuk a sérülések számlájára
Ő tényleg nagy játékos volt anno, és még vihette volna sokkal többre is, ha nincs annyi komoly sérülése. Ha nem igazol Madridba és játszik rendesen.FtcSikiHun írta:Jan Koller, Juninho, és szerintem Owen is
szerk.: Vagy Marcelinho, volt 1-2 jó éve a Herthába
El-Hadji Diouf, Kezman. Így hirtelen.messideco írta:Grosso egy valóságos üstökös volt. Jött a semmiből, győzött, most pedig halk. Szerintem ez volt/van Luca Tonival is szerintem. Jut még eszetekbe hasonló sorsú játékos?
Csak Lippinek meg négy első osztályú focicsapat edzőjének nem tűnt fel#Neymar# írta:Ez meg is látszik rajta..sjd írta:Fabio Grossoról ne is beszéljünk, aki 25 évesen még nem volt profi játékos![]()
![]()
![]()
Ez meg is látszik rajta..sjd írta:Fabio Grossoról ne is beszéljünk, aki 25 évesen még nem volt profi játékos
Azért ha belegondoltok gyakorlatilag az összes Barca nevelés harmadosztályú csapatból került idemessideco írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... u-2040660/
Sir Alex újabb váratlant igazolt. Ha valami zsákbamacska, akkor ez az, és nem Özil
7 millió fontért az év igazolása a srác...daffy írta:azt meg kell hagyni,hogy a piás érti a dolgát,van szeme az üzlethez...messideco írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... u-2040660/
Sir Alex újabb váratlant igazolt. Ha valami zsákbamacska, akkor ez az, és nem Özil
olyan fiatalokat vásárol és nevel ki h az hihetetlen. a másik ilyen wenger,csak ő nem ér el semmit.
Carlos Queiroz-nak jó szeme van ehhez,ha igaz,hogy ő ajánlotta.messideco írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... u-2040660/