Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Áhh, annyira nem durván.Rewolution5 írta: durván lemaradhattam valamiről a szunetelesem alatt! jól látom? M.Ozil a madridban????
Hiába. Idő kérdése, mikor találnak egy gólt.nemtom99 írta:nemtudom nézitek-e a real meccset de a mallorca jól tolja:)
ne vedd azt annyira biztosra! mar tavaly is megnehezitette mindekettonk dolgat..messideco írta:A Mallorcát biztos megveri a Real, ehhez kétség sem fér. Kiváncsi leszek a portugál legelső kezdőcsapatára,valamint arra, hogy 4-2-3-1-ben fognak-e játszani...
Azért remélem legalább egy döntetlenre jó lesz a Mallorca...messideco írta:A Mallorcát biztos megveri a Real, ehhez kétség sem fér. Kiváncsi leszek a portugál legelső kezdőcsapatára,valamint arra, hogy 4-2-3-1-ben fognak-e játszani...
Ez sztem egy enyhe túlzás, az erőnlétet nem az edzi már ilyenkor hogy évenete 70 meccsen 8 km-t futsz, vagy 10et, ezt fiatalabb korban kell megszerezniBarca Norbi írta:Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha különösebb teljesítmény nélkül is megverjük a csapatok nagy részét, akkor a Barca/real nem fog vért izzadni a pályán, mert felesleges. Tehát a többi csapat minőségi (gondolok itt játékosállomány) gyengülése minket is lehúzhat állóképesség és erőnlét terén.
Nemrég volt itt egy vita, hogy mourino mégis milyen jófej. Még életben egy spanyol bajnokija nem volt, de máris sikerül egy mondatban levennie a terhet a saját válláról (20 kiváló játékos), lefikázni az igazolásainkat (Cesc-Mascherano) és emellé belepofázni a játékvezetésbe... Ettől nem változot meg róla a véleményem. Szánalmas nagyszájú féreg. Nálam AZ edző SAF, és utána jöhet csak bárki is. ÉS rengetegen vannak a special paraszt előtt...csababarca írta:szombat, 16:45 - Mourinho: "A Barcelona is csak 11 emberrel tud játszani, és nem 12-vel. Lehet egy húsz játékosból álló szuper kerete, de csak 11 emberrel játszanak, és nagyon sokszor tíz ember ellen. Nem látok különbséget Fabregas vagy Mascherano között, két remek játékos, de nem a mi gondunk."
Cuki a fiú![]()
MAdridistán is kiemelték az aranyos szerkesztők azt a félmondatot,ezért emeltem ki én is.
Nem többször mint az ő madridja,vagy bármelyik más nagycsapat.
Persze, mert az olyanok, mint Arbeloa vagy Gago -1nek számítanak, így a Clasicon is emberelőnyben voltunkcsababarca írta:de csak 11 emberrel játszanak, és nagyon sokszor tíz ember ellen.
Mivan????Barcaman1993 írta:péntek, 19:53 - A Real Madrid és a Barcelona kivételével mind a 18 elsőosztályú csapat megállapodott a közvetítési jogok központosított elosztásáról. A jelenleg 630 millió eurós bevételt 900-ra növelnék, s a 2014/15-ös szezontól vezetnék be az új szabályozást. A két nagy klubot különféle fenyegetésekkel próbálják aláírásra bírni.
madridista
Na ezzel beüthet a sz.r. Ha ez bekövetkezik (ami elég valószínű), akkor csökkenteni a játékosok fizetését, vagy új bevételi forrást kell keresni, mert ha itt ennyivel csökkenni fog a klub bevétele, akkor itt nagy adósságok lesznek az évi mértékelésben.
daffy írta:a mourinho-s rendszer új,nem a sorsolási. de mostmár érdekel a te verziód
a mourinho-s rendszer új,nem a sorsolási. de mostmár érdekel a te verziódcsababarca írta:daffy írta: 1. mivel új a rendszer,így botlások lehetnek,amiket ezek ellen a csapatok ellen nem engedhetünk meg.
Erről az új rendszerről írna valaki valamit?
Mert észrevettem,hogy valami van,de csak néztem,nem hallgattam a sorsolást. Pl. nem értettem,hogy a Tottenham hozzánk miért nem kerülhetett,miért csak az A-csoportba kerülhetett, a Real-éba pl miért nem?
daffy írta: 1. mivel új a rendszer,így botlások lehetnek,amiket ezek ellen a csapatok ellen nem engedhetünk meg.