Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ha esetleg ezzel kapcsolatban lesz valami szervezés (akár bajnokság, akár csak néha játék, ha összegyűlik elég ember mint régebben póker esetén) akkor az ide lesz beírva, vagy annak szokott lenni külön topic? elnézést a tudatlanságomért, nem emlékeszem már rá, hogy hogyan volt régebben :\S.Agüero írta:Itt egy nagyon jó játék : http://curvefever.com/play2.php
Próbáljátok ki, ha sok embernek tetszik akkor akár ebből is lehetne egy bajnokság félét csinálni, hasonlóan, mint haxban.
Pool nem az én műfajom (inkább a Spurskurdt írta:Pool
Elfelejtettem a jelszavam, de ha meglesz, akkor lehet h én is beszállok.
Amúgy egy honfoglaló-tournamentre is sor kerülhetne a közeljövőben, mert én csúnyán kimaradtam az előzőből...
Megszervezem én nem arról van szósocio66 írta:nálam valami gáz volt az f12011-el, nem indult, vagy lefagyott, nem emlékszem már.
egyébként érdekelne a bajnokság, csak valaki szervezze meg jól.
Ezzel a kiadással már én is jelentkeznék.Mihu írta:Egyébként ha sokan panaszkodnak az F1 2011-re, akkor mindenképpen F1 Challenge 99-02![]()
Szana szét lehet moddolni, és az tuti elfut mindenki gépén.
Egyébként ha sokan panaszkodnak az F1 2011-re, akkor mindenképpen F1 Challenge 99-02gergo9 írta:Mihu jogosferninho írtam f1 2011-ről lenne szó nezd meg hogy lehet e ugy konfigolni hogy normalisan fusson majd ird be.mi a helyzet.
Gratulálok ügyes voltál. Még bele kell rázódnom egy cseppet + elég peches is voltam, de ez benne van. Még egy 5-ösre van időm, ha gondolod...vargaakos írta:Én voltam.P.U.Y.O.L. írta:Matyi, most mehet egy 5 nyertig ha gondolod...
Hívj ki!![]()
Jó volt újra előszedni, én is régen játszottam.
Köszi a játékot!