Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Yaya általában ott van a legjobbak között minden meccsen, és ez ma is így volt.salas9 írta:Szerintem ma nagyon jól és hasznossan játszottNem tudom ki hogy van ezzel,de én így látom
Azt én is néztem, de szerintem hülyeség Yaya úgyis marad itt Barcelonába.albicelesteX írta:Az m1-en abba a BL-es magazinban azt mondták hogy már a télen csatlakozhat a testvéréhez Kolohoz vagyis az Arsenalhoz!
Szükség van rá itt, mert ha nem Henry a kezdő, hanem elöl Iniesta játszik, akkor Busquets-Xavi-Touré pálya nagyon biztos.albicelesteX írta:Az m1-en abba a BL-es magazinban azt mondták hogy már a télen csatlakozhat a testvéréhez Kolohoz vagyis az Arsenalhoz!
engem is meglepett sergio játéka... nagyon magabiztos, jól játszik. Nagyon jól átvette az A csapat játékszellemét, és jól is alkalmazza.Etooka írta:Yaya a napokban nyilatkozta,hogy Sergio Busquets teljesítménye fenomenális!
Én is reméelm. Mert ha megvan akkor idén sokra vihetjük.Etooka írta:Yaya a napokban nyilatkozta,hogy Sergio Busquets teljesítménye fenomenális!
Azért az jó dolog,hogy a játékosok egymásról-holott riválisok-ilyen jó véleménnyel vannak!A csapategység,remélem meg van és meg is marad!Legalábbis ezekből a nyilatkozatokból ezt lehet leszűrni!
Remélem,hogy így is van