arról nem beszélve, hogy 28évesen is még a lyonban tengődött, ha akkora spíler már rég nem franciában nyomta volna, ahogy milito sem a zarabangrecki írta:Ashley Colebattya írta: Abidal esetében sorolj, kérlek![]()
Zambrotta
Gilberto
Szerintem mindannyian jobbak, mint Abidal. Ő egy tipikus szürke eminenciás, aki el fogja végezni a dolgát, de semmi extra.
Barca vs. Real
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
-
- Jugador del Barça
Robben 23 éves.La Pulga írta:De azért Robben se fiatal már!Franco írta:Robben még jöhet Ballack egyszerü kacsa volt.La Pulga írta:És Robben + Ballack,ők már elég öregek!? Csak nem sikerült nektek!

Igen, ebben az évben tényleg így van, de ha költöttünk is, az részben azért is, mert ha megnézed, láthatod, hogy az utóbbi években szinte senkit nem vettünk! Ti meg azért tavaly sem fukarkodtatok, vagy 2 éve.zizou fan írta:Szandi: Ti csak azért támadtatok minket, mert IDÉN sokat költöttünk. Most erről az évről van szó. Itt a válasz. Rögtön más a leányzó fekvése, nemde?

"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Robben még jöhet Ballack egyszerü kacsa volt.La Pulga írta:És Robben + Ballack,ők már elég öregek!? Csak nem sikerült nektek!zizou fan írta:Szandi: Ti csak azért támadtatok minket, mert IDÉN sokat költöttünk. Most erről az évről van szó. Itt a válasz. Rögtön más a leányzó fekvése, nemde?
Best Club XX Century Real Madrid
-
- Hírhozó-cikkíró
Ashley Colebattya írta: Abidal esetében sorolj, kérlek![]()
Zambrotta
Gilberto
Szerintem mindannyian jobbak, mint Abidal. Ő egy tipikus szürke eminenciás, aki el fogja végezni a dolgát, de semmi extra.
Erre azért ne vegyél mérget spanyolország és a világ legnépszerübb csapata mezéböl sok szokott fogyni.FCB_gábor írta:Kicsit madridi szemmel nézve azt mondanám, kb 10x annyi Henry Barca mez fog fogyni, mint amennyi mezt ezekkel a játékosokkal összesen eltud adni a real.
- noname
- Llegenda del Barça
Csak a lényeget nem érti a gyerek:neklünk ezek a játékosok hiányposztra jöttek, kellettek, nálatok több játékos felesleges volt. Mindenáron ki akarjátok magyarázni h miért vásároltatok ti jól és mi rosszul.Ezt egy semleges szurkoló se látja így, csak ti!

A Fifa egy szégyen
- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
És Robben + Ballack,ők már elég öregek!? Csak nem sikerült nektek!zizou fan írta:Szandi: Ti csak azért támadtatok minket, mert IDÉN sokat költöttünk. Most erről az évről van szó. Itt a válasz. Rögtön más a leányzó fekvése, nemde?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára La Pulga 2007.08.14. 12:05:28-kor.
Jo ennyi erövel menjünk vissza a gaspart érához.Szandi írta:Olyan összehasonlítás nincs, amin az utolsó 3 év adatai vannak? Szerintem más lenne az állás. (ez az év kétségkívül így van)

- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Kicsit madridi szemmel nézve azt mondanám, kb 10x annyi Henry Barca mez fog fogyni, mint amennyi mezt ezekkel a játékosokkal összesen eltud adni a real.
jah és majd adjátok össze a fizetéseket is, mert állítom a mi játékosaink közel se kapnak annyi fizut, mint a tieitek
jah és majd adjátok össze a fizetéseket is, mert állítom a mi játékosaink közel se kapnak annyi fizut, mint a tieitek
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FCB_gábor 2007.08.14. 12:06:43-kor.
Olyan összehasonlítás nincs, amin az utolsó 3 év adatai vannak? Szerintem más lenne az állás. (ez az év kétségkívül így van)
-
- Jugador del Barça
ra95 írta a madridistán: (Lehet reagálni..)
Igazolások:
Real Madrid Barcelona
Metzelder (26) - ingyen..................Henry (30) - 24 m. euró
Saviola (26) - ingyen.....................Y Touré (24) - 9 m. euró
Dudek (31) - ingyen......................Abidal (28 ) - 15 m. euró
Pepe (24) - 30 m. euró..................G. Milito (27) - 20 m. euró
Drenthe (20) - 14 m. euró
Sneijder (23) - 26 m.euró
A kölcsönből visszajötteket (Soldado, Balboa, Baptista, Maxi lópez) nem számítotam.
A Real összesen 70 m. eurót költött 6 játékosért, átlagban tehát 11,7 m. eurót minden játékosért, átlagéletkoruk (minél alacsonyabb, annál értékesebb a játékos) 25 év.
A Barca 68 m. eurót költött 4 játékosért, azaz átlagban 17-et mindegyikükért, és az átlag életkoruk meg magasabb 27,3 év.
Tehát mi olcsóbban veszünk fiatalabbakat, ők drágábban idősebbeket. Ez a nagy helyzet.
Nekünk is...coolerkiller írta:amondo vagyok,h eza dolog h a madrid drágán vesz játékost,egy ember hibája: PEREZ....elhitette a világgal,h számára nincs lehetetlen...A mai elnökség ennek issza a levét...és még fogja is.madridban egy -hivjuk igy- útkeresés folyik,megprobálank fiatal,tehetséges játékosokat igazolni,és egy jo csapatot kialakitani.meglátjukmi lesz belöle.az elmult években 4-5 igazán igazán jo igazolásvolt: reyes(elszurva),higuain,diarra,és ramos..és van nisti...az érzésem ,az h a tegnap prezentált két sjatfejű is jol be fog válni idővel....és erős csapatunklesz.az isten ovjon minket lavestöl és robbentöl!!!!!

-
- Barça B
amondo vagyok,h eza dolog h a madrid drágán vesz játékost,egy ember hibája: PEREZ....elhitette a világgal,h számára nincs lehetetlen...A mai elnökség ennek issza a levét...és még fogja is.madridban egy -hivjuk igy- útkeresés folyik,megprobálank fiatal,tehetséges játékosokat igazolni,és egy jo csapatot kialakitani.meglátjukmi lesz belöle.az elmult években 4-5 igazán igazán jo igazolásvolt: reyes(elszurva),higuain,diarra,és ramos..és van nisti...az érzésem ,az h a tegnap prezentált két sjatfejű is jol be fog válni idővel....és erős csapatunklesz.az isten ovjon minket lavestöl és robbentöl!!!!!
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
részletre minden drágábbZozzy 5 írta:Igen, csak ti előbb az olcsókat feltornázzátok drágára, és utánna megveszitek részletreDe mondom, ha bevállnak, akkor tök mind1, hogy mennyiért vettétek.

a magyar általános kamatokat figyelembe véve pepe kijött volna 20millából, ha egyben fizetik

-
- Llegenda del Barça
Igen, csak ti előbb az olcsókat feltornázzátok drágára, és utánna megveszitek részletreDJ REAL Bee írta:Mit gondolsz, egyben utalgatnak a csapatok 20-30 milliókat? Minden csapat részletre vesz nagyobb árú játékosokat, csak most ez felmerült egy hírben nálunk, és azt hiszik hogy ez olyan új dologÉn ezen a részlet dolgon meg csak nevetni tudok. Észrevette azrt már Calderon, hogy nem kéne mindnekiért 30 milliót kiadni, de azért a vére csak hajtja, ő nem tud olcsón venni egy játékost, úgyhogy ebből jön az aranyközépút -->részlet.

-
- Jugador d'estrella
A barcelona csak megvette a hiányposztjaira a megfelelő embereket. Mindenki számára világos volt hogy kell bal hátvéd, egy vkp, és egy klasszis csatár ( Lásd tavalyi egyszerre lesérülés ). Ugyanúgy járni mint a madrid csak akkor tudnánk ha mi is előbbre helyeznénk az üzletet meg a nem joggal elvárt csodálatot ( múltbeli sikereitekért ) mint a szép focit.ramos16 írta:Ha én barcás lennék de hála isten nem vagyok az akkor én azzal lennék elfoglalva hogy mi lessz evvel a barcával mert szerintem ugy fog járni mint annak idején a REAL!!!!!Mert ennyi sztár nem fér meg eggy helyen!!!De hát ők tudják!!!HALA MADRID!!!!!
Ki kell hogy ábránditsalak! A barca nem ezen az úton jár. Kineveli a csapat gerincét, hogy a fiataljai kellő alázattal legyenek a foci és a klub iránt. Ezen kellene egy olyan nagy múltú klubnak is elgondolkozni mint a madrid.
De sajnos amíg Calderont csak a vaku villanása hozza lázba addig semmi jóra ne számíts!
De ne aggódj, schuster talán visszaráncigálja a focipályára a " galaktikusokat", bár ez nem azt jelenti , hogy meg tudnátok szorítani minket az idén.
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
- Pedro
- Jugador d'estrella
Személy szerint egyáltalán nem vagyok boldogtalan a Madrid látható megerősödését tekintve. Meggyőződésem, hogy ez a csapatunkra is jótékony hatással lehet, tudni fogják, hogy fel kell kötni a gatyát, ugyanis ennek a Barcának továbbra is a motiválatlanság a legnagyobb ellenfele, és csak 2. helyen van a Madrid. Ha a fiúk felpörögnek, és a meccsek nagy részében harapni fognak, azaz legalább 80-85 százalékot kihhoznak magukból, még bizony ez a Madrid sem lehet ellenfelünk, akiknek azért még össze is kell szokniuk, lévén idén nyáron is legalább nyolc játékossal töltődik fel a keretük.
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Az apucikája szerette is volna, hogy a selecaóban játszon, de ő inkább a mexikóit választotta.antiimperialista írta:A többieknek: Dos Santos brazil származású, csak honosított mexikói.

Ahogy látom, akkor is összetudtok balhézni, ha nincs bajnokság.

in to exile
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
felőlem annyit költötök amennyit akartok, az se érdekel honnan veszitek rá a pénzt amíg az adóm egy része nem vándorol oda
én csak a "Barca is sztárokat igazol" kezdetű vitába szálltam be

én csak a "Barca is sztárokat igazol" kezdetű vitába szálltam be