2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Akkor marad az hogy télleg olyan klubb aki inkább megveszi a játékost nehogy a rivális vegye meg!Sharkinho írta:Padra hülyeség lenne megvenniük, jobbhátvédből meg van már nekik 2Ádám02 írta:Gondolom jobbhátvéd lenne vagy a padon ülne...
Ez most hogy jön ide?Aztán még nagyobbat koppantok amikor nem nyertek semmit!
Sztem is baromság, vagy a Marca újabb ökörségeÚgy látszik, a vezetőségre megint rájött az 5 perc, mert most meg Dani Alvest akarják. Kérdem én, minek???? Ott van Cicinho, aki ugyan lehet hogy nem olyan jó mint Alves, de akkor is jó játékos. Sőt, ha bombaformában van, talán még Alvesnél is jobb...
Hát nézzük:Pepe volt az egyik kiszemeltünk arra az esetre ha nem jön Milito, erre leigazolta a Realt, Dani Alvesre opciónk van, most ő kell nekik.Lionel85 írta:Egyszer hallottam azt a mondást, hogy egy-két nagycsapat csak azért vesz játékosokat, hogy ne az ellenfél vegye meg őket. Azt hiszen a Real is ilyen csapat...
Nem ismersz elég jól minket, tudod milyen baromi nagy szükségünk volt egy irányítóra? Ne keverj a Chelsea-vel...Egyszer hallottam azt a mondást, hogy egy-két nagycsapat csak azért vesz játékosokat, hogy ne az ellenfél vegye meg őket. Azt hiszen a Real is ilyen csapat...
Ez is egy felfogásMindig is szeretem szimpatikus és jó játékosnak tartotam. Kupa menetes idöszakot kivánok neki.
Nekem is volt már ilyen. Firefoxot használsz? Mostanában nem tapasztaltam...Vito írta:nagyon hátborzongató ez a zene a videó alatt. azért azt kíváncsian várom, hogy van-e a gyerekben annyi, hogy egy ilyen csapatot irányítson, mozgasson... remélem nincs. úgy vagyok vele, mint Enrique -hallottam róla természetesen, de semmit nem tudok a játékáról.Aprieto írta:Henk edig is és ez után is ráépítette volna az Ajaxot. Technikás, klasszis játékos, ugyanolyan jól rúg bal és jobb lábbal egyaránt. Termetét tekintve nem fogja nagyon megemelni a csapatuk átlagmagasságát
Általában szélről indulva irányít, legalábbis eddig ezt tette. Nagyon jól rúgja a szabadokat, szögleteket. Jól is cselez, már amennyit én láttam tőle...
Röviden
http://www.youtube.com/watch?v=T9cgsCTjNOY
Ezzel egészíteném ki.
nekem hsz írás közben 1-2 szó alá pirospontokat ír, jobb klikkel pedig kidob egy lehetőséget (mint a word-ben)
nagyon hátborzongató ez a zene a videó alatt. azért azt kíváncsian várom, hogy van-e a gyerekben annyi, hogy egy ilyen csapatot irányítson, mozgasson... remélem nincs. úgy vagyok vele, mint Enrique -hallottam róla természetesen, de semmit nem tudok a játékáról.Aprieto írta:Henk edig is és ez után is ráépítette volna az Ajaxot. Technikás, klasszis játékos, ugyanolyan jól rúg bal és jobb lábbal egyaránt. Termetét tekintve nem fogja nagyon megemelni a csapatuk átlagmagasságát
Általában szélről indulva irányít, legalábbis eddig ezt tette. Nagyon jól rúgja a szabadokat, szögleteket. Jól is cselez, már amennyit én láttam tőle...
Röviden
http://www.youtube.com/watch?v=T9cgsCTjNOY
Ezzel egészíteném ki.
minden évben elköltik a 100 millát és minden következő idényben új struktúrát állítanak fel és ahhoz megint újabb 100 millióért kellenek játékosok. ezt általában ki is fizetteti velük a kiszemelt játékos klubja.grecki írta:Ez igaz. Csakhogy, nem erről volt most szó.LG írta: De ők minden évben elköltenek majd egy százast
Csak arra kívántam felhívni a figyelmet, hogy mindenél nem kellene már leszánalmasozni őket, pláne, ha épp azért, amiért teszi vki, nem is lehetne.