Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.16. 11:46:45

Én úgy érzem, hogy ez egy jó meccs lesz, meg lesz a 3 pont!
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.16. 11:03:11

minden szép és jó Titinho amit leirtál csak egy bibi van szerintem ma vértfogunk izzadni az 1 pontért is!!de ne legyen igazam!!! :oops:
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.02.15. 18:05:23

Titinho, kedves barátom:) Teljessen egyetértek veled, ezt leírtad mind ;)
Sztem Ronaldinho már tényleg megérdemelné a kezdőnek a méltóságát, ő nem az aki meccs közbe bejön és eldönti(régen az volt de már nemigazán..) Két fiatal srác véleményem szerint végefelé bejön majd amikor kezdődik a pihentetés.. Tourénak nagyon örülök, végre kezd visszaállni a rend, mert ugye cincogtak az egerek 1000-el hogy nemvolt Touré :?
Bl meccsre hangolódva, teljes igazi csapattal várhatjuk a nagy hajrát, ami kissé erős csapat. ;)

CSAK A BARCA!!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Titinho
Director del Fútbol

2008.02.15. 15:01:46

Na...mostmár lényegesen jobb a Zaragoza ellen készülő keret mint múlt héten a Sevilla elleni bajnokin. :wink:
Annyi, hogy a védelem most elég "sovány", de ezzel kell beérni! Jobbhátvéd híján (Zambrotta sajna még nem épült fel, remélem a Celtic ellen már tud játszani) így biztos, hogy Puyol kezdőként fog játszani a jobb oldalt, mellette szerintem Márquez és Milito valamint Abidal a balon. Puyol és Milito helyében én begyűjteném azt a sárgát a meccs vége fele, addig nem nagyon kéne mivel még rosszul is kijöhetünk belőle!

A középpályán szerintem Deco biztos nem fog kezdeni, sőt még játszani sem, őt majd a Celtic ellen fogja bevetni a Mister. Touré mindenképpen kellett végre (nálam az év igazolása) vissza a csapatba és kezdőként is számítanék rá, csakúgy mint Xavira és Iniestára!

Xavi-nak egyébként ez lesz a 400.!!! Barca meccse :!: Ezzel a 7. legtöbb meccset játszó játékos lesz a Barca történelmében! Az előtte lévők: Migueli (548), Rexach (452), Guillermo Amor (421), Andoni Zubizarreta (410), Segarra (402) és Rifé (401). Nem sok kell neki, hogy feljöjjön a 3. helyre, sőt talán az elsőt is átveheti, hiszen még csak 28 éves és állítása szerint innen szeretne visszavonulni! :wink: Az eddigi 399 meccséből 345 meccsen kezdőként lépett pályára (ez elképesztő 86%-os arány) és összesen 31 gólt lőtt, köztük nagyon sok fontos gólt is! Az ő kedvence egyébként a 03/04-es El Clásico a Bérnabeuban amikor is a 87. percben szerezte meg a győztes gólt, abból a híres Ronnie emelésből! Gratulálok a 400. meccshez és remélem még sok-sok évig itt lesz velünk!

Visszakanyarodva a meccshez, a támadósornál jártam! :wink: Mostmár mindenképpen a kezdőbe tenném Ronaldinho-t, szerintem megérdemli a kezdő tagságot! A Zaragoza ellen általában amúgy is jól megy neki! :twisted: Mellette természetesen Henry és Messi kezdene és a franciát mindenképpen KÖZÉPEN játszatnám! NEM Messit és NEM is Ronaldinhot hanem HENRYT! Rijkaard ha ezt elolvasod akkor így csináld, különben... :evil: ...jó...lenyugodtam! :roll: :D Biztos, hogy a 2 fiatal is szerepet fog kapni, hiszen benne lesz a pihentetés is a meccsben a BL találkozóra!

Jó lenne nyerni és mostmár illene is, ezután a sok döntetlen után, hiszen az eddigi '08-as meccseinken 9 meccsből 4 győzelem és 5 döntetlen! A góllövésről meg már nem is beszélve! Nagyon bele kéne húznia a fiúknak (gondolok itt az Henry-ra és Messire) Ezeken javítani kéne mielőtt még késő lesz...

És akkor végül a kezdőm:
Valdés - Puyol, Márquez, Milito, Abidal - XAVI, Touré, Iniesta - Messi, Henry, Ronaldinho
A tippem: Zaragoza - FC Barcelona: 1-2

Na ez egy "kicsit" hosszú lett... Na peace 8)
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.11. 22:40:56

4-4-2 vagy 4-2-2-2
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.02.11. 22:03:18

orska írta:Hát igen, jó kérdés, míg más nagycsapatokban már 15-20 gólnál járnak a csoda-csatárok, addig nálunk még 10 sem igazán van egyik csatárnak sem a bajnokságban. Pedig papíron a világ legjobb támadósorával rendelkezünk. Papíron.

Szerintem tényleg a szerkezeten kellene változtatni, ez a 4-3-3 már nem működik, kiismerték mind a felállást mind a benne játszókat.
Tökéletesen igazad van,a Classico-n is Cannavaro meg Pepe,aki ráadásul még nem is volt egészséges,ott röhögött hátul,hogy még mindig azt csináljuk,hogy járatjuk a "fal" előtt,aztán egy csel és ennyi!Röhej az egész,és az a baj,hogy akiknek ezt kellene látni,azok azt hiszik,hogy majd az ellenfelek fognak úgy felállni,ohgy megint ez legyen a nyerő taktika!Nemám mi változtatnánk rajta!Frankie-nek ez volt a taktikája,4 évig fantasztikus is volt!De a nagy edző abban is nagy,hogy tudja,mikor lejár az idő!Hát,úgy néz ki,hogy....

Ui.:Pedig a Madrid elleni meccsig kiálltam mellette....
.
Replay
Director del Fútbol

2008.02.11. 14:10:38

orska írta:Hát igen, jó kérdés, míg más nagycsapatokban már 15-20 gólnál járnak a csoda-csatárok, addig nálunk még 10 sem igazán van egyik csatárnak sem a bajnokságban. Pedig papíron a világ legjobb támadósorával rendelkezünk. Papíron.

Szerintem tényleg a szerkezeten kellene változtatni, ez a 4-3-3 már nem működik, kiismerték mind a felállást mind a benne játszókat.
Vedd figyelembe, hogy mennyit voltak már sérültek támadóink.
Más lenne a kép, ha legalább egyik folyamatosan egészséges lenne.
orska
Jugador del Barça

2008.02.11. 13:33:14

Hát igen, jó kérdés, míg más nagycsapatokban már 15-20 gólnál járnak a csoda-csatárok, addig nálunk még 10 sem igazán van egyik csatárnak sem a bajnokságban. Pedig papíron a világ legjobb támadósorával rendelkezünk. Papíron.

albicelesteX
A Vadász

2008.02.11. 11:59:45

Vicces hogy két bajnoki meccs óta Xavi az egyetlen aki gólt tud szerezni!!!Hol vannak a klasszis támadóink???????
Kép
mademan
Capitá del Barça

2008.02.11. 11:39:58

Barcafeco írta:
mademan írta:én azért drukkolok hogy bukjunk el a bl-ben minél előbb mert még egy ilyen kiábrándítóan rossz idényt nem tudnék elviselni!!!
Szerintem meg pont hogy a BL-be kéne helyt állnunk hogy azér valamink legyen :roll:
ezt azért írtam mert akkor elmegy rijkard, szóval van esély arra hogy változzon a játék képe...
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Saint Germain
Jugador del Barça

2008.02.11. 11:03:57

mademan írta:hát nem gondoltam volna hogy valaha ez megtörténik de most védelmembe kell vennem a madridot!!! Elég szűklátókörű az aki szidja. én sem szeretem de el kell ismerni hogy jobban és szebben játszák a futballt mi mi idén....
Én csak egy összefoglalót láttam az ő meccsükről, de az egyből feltűnt, hogy más tempóban játszanak, mint mi. Meg több (labda nélküli) mozgásra is felfigyeltem. Helyenként (az első találatnál) nagyon jól alkalmazták a gyors, rövid passzos támadást, ami nekünk volt a védjegyünk - Schuster csak tanult nálunk valamit a játékospályafutása alatt.
A Sevilla elleni mérkőzésünk eredménye megfelelő, főleg úgy, hogy megnézzük mennyi hiányzónk volt. Őszintén szólva rosszabbra számítottam, amikor megláttam, hogy Oleguer néz farkasszemet Capellel majd.
orska
Jugador del Barça

2008.02.11. 11:02:30

Kicsit erős a megfogalmazás, azért ezek a "sztárocskák" eléggé sokat tettek le az asztalra az elmúlt 4 évben, ne feledjük hogy a maguk posztján évekig a legjobbak között voltak. Ha váltaniuk kell a megújuláshoz, akkor mehetnek, de az érdemeik elismerése mellett.
robertfcb
Capitá del Barça

2008.02.11. 10:55:26

Véleményem szerint Rijkaard már nem tudja motiválni ezeket a sztárocskákat, Roni,Henry,Deco... stb.stb... Nyáron váltani kell játékosok és edző terén is, és minden megváltozhat.
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Atyec

2008.02.11. 10:35:29

Hát igen. Az ős-barcások hozzáállása, mint Xavi, Pulyol, Valdes stb kicsit más, mint a "jött-menteké". :(
fradika87
Barça B

2008.02.11. 10:11:21

Szerintem a Sevilla ellen nem csak a mentalitással volt baj, bár az is közre játszott ( mint az egész eddigi idényben), de a taktikai felállás is szörnyű volt. Megértem hogy sok a sérült, meg a hiányzó, de volt egy két döntés, ami nem igazán jött be frank-től. Pl. ott van henry, aki egyszer kikerült a bal szélre, ott jól mozgott 1 meccsen, és azóta állandóan ott játszik, pedig sztem így nincs középen egy érkező, aki befejezné a támadásokat, iniesta jelen esetben sokkal jobb döntés lett volna.
Továbbá ott van messi, aki a jobb szélen megállíthatatlan szokott lenni, nem tudja az ellenfél kivenni a játékból, hát reijjkardnak ez sikerült azzal hogy betette középre, ahol nem tud elég lendületet venni a megindulásaihoz, ami sztem az egyik legnagyobb erőssége.
A védelemről és főleg Oleguer-ről ne is beszéljünk. ( Igaz ha visszatérnek az alapemberek, akkor igen csak jól muzsikálnak hátul)
bár egy megjegyzés azért: thuram már nem igazán való kezdőnek, főleg egy ilyen meccsen. Dos Santos nagy tehetség, de még fiatal egy ilyen meccs eldöntéséhez. Az egyetlen pozitívum Xavi feljavuló játéka ( Valdes tehetségét eddig sem firtattuk) de még kellene 2-3 ember melléjük, és akkor talán nyernénk a meccseket legalább 1 góllal.
Kiváncsi leszek , hogy milyen lesz a játék és a taktika ha visszatér mindenki.
Én mostmár reijjkard helyében kipróbálnám ronniet, messit etoot, és titit elől.
Veszteni való már ugy sincs, hisz a real ugy tűnik nem igazán akar botlani.
És ugy legalább több lenne a kapura lövés, bár ezek után ebben is kételkedek.
Atyec

2008.02.11. 10:03:18

mademan írta: a csapat meccsenkénti teljesítménye pocsék. függetlenül attól hogy most ki sérült és ki nem, meg hogy mennyire vagyunk tartalékosak! szívesebben nézek lassan már magyar bajnokikat mert színvonalasabb játékot látok lassan mint nálunk (ez persze picit erős túlzás)
...a barca szurkolói nem azt érdemlik....
Mademan, abszolút azonosulni tudok a beírásoddal. Már azt veszem észre, egyre többet nem ülök a tv előtt és h másik csatornán valami jó PL meccs menne épp, biztos átkapcsolnék. Egyszerüen 80-90 százalékban szenvedés és unalom a játékuk már. Miért van, hogy a még a gyors kontrákat se vállalják be legtöbbször. Mindenki megáll, gondolkodik, ahelyett, hogy gyorsan indítana. Olyan alapvető dolgokat nem látunk a pályán tőlük, amit a Murcia, Recre és pár kis csapat is gond nélkül mer csinálni meccsein.
Barcafeco
Jugador d'estrella

2008.02.11. 09:20:10

mademan írta:én azért drukkolok hogy bukjunk el a bl-ben minél előbb mert még egy ilyen kiábrándítóan rossz idényt nem tudnék elviselni!!!
Szerintem meg pont hogy a BL-be kéne helyt állnunk hogy azér valamink legyen :roll:
mademan
Capitá del Barça

2008.02.11. 09:16:39

hát nem gondoltam volna hogy valaha ez megtörténik de most védelmembe kell vennem a madridot!!! Elég szűklátókörű az aki szidja. én sem szeretem de el kell ismerni hogy jobban és szebben játszák a futballt mi mi idén....

én azért drukkolok hogy bukjunk el a bl-ben minél előbb mert még egy ilyen kiábrándítóan rossz idényt nem tudnék elviselni!!!

a csapat meccsenkénti teljesítménye pocsék. függetlenül attól hogy most ki sérült és ki nem, meg hogy mennyire vagyunk tartalékosak! szívesebben nézek lassan már magyar bajnokikat mert színvonalasabb játékot látok lassan mint nálunk (ez persze picit erős túlzás)

miért van az hogy a real képes 1 meccsen 7 gólt rúgni?! mi ha megszerezzük a vezetést a félpályát is alig merjük átlépni! hátul adogatunk... :twisted:

a barca szurkolói nem azt érdemlik....
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
robag
Jugador d'estrella

2008.02.11. 08:14:42

Szombaton egy tartalékos csapat játszott nálunk, ezt ne feledjétek. A harmadik helyen lévő jobbhátvédunk játszott ( Puyol és Zambi is előtte ):arrow: no comment, megyei másodosztály ( hatalmas gyemeteg hibák ), a védekező kp-nk megint csak harmadik a posztján, Touré és Marquez, de még Guddy is jobb lett volna. Eto'o nem volt, szerintem hiányzott nagyon Deco is ( bármilyen rosszul is tolja ). Ehhez képest elhoztunk egy pontot.
Már kupameccsen is emlegettem, hihetetlen, hogy D. Alvest senki nem kíséri tölünk egész meccsen, futottak el előle a játékosaink, ő meg adta a 30 méteres passzokat sorba. Keveset futunk, nagyon kevés a mozgás, betett nekünk ez a válogatott forduló is. Kiderült végre miért is nem játszik Roni! El kellene végre kérni az erőnléti edzőnk ellenőrzőjét, és beírni egy jó nagy egyest!
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
Léfe
Entrenador del Barça

2008.02.11. 07:56:53

Mondja meg valaki, hogy a Sevilla ellen az első félidőt miért lazsálták el. Mert a mésodikban amikor már égett a talaj rádobtak 1 lapáttal. Tehát bennük volt a képesség. Ez a mentalitás viszi sirba a csapatot. Mi 1 gól után sétálunk a Reál 5 után sem fogta vissza magát.
Fecó
aronba
Jugador d'estrella

2008.02.10. 22:25:18

Már bocsánat de Mourinho nem tudott rendet rakni, mikor már sok volt a sztár a Chelseanél. Seva meg még jó néhány mellőzött sztár összefogott Avramoviccsal s megbuktatták. Nincs arra szüksége, hogy megint a sztárok lázadásának áldozata legyen pont ezért nem is jön Barcelonába
R10aKIRÁLY
Barça B
Kapcsolat:

2008.02.10. 22:15:47

Nem azért de mekkora rend is volt ottan? Igaz, hogy voltak jó eredményeik de nemzetközi szinten nem nagyon értek el semmit!
Szerintem is kell valamit változtatni de nem hinném, hogy az edzővel lenne gond :!:
Xavinho írta:Nem tudom, h feltűnt-e vkinek a párhuzam a "galaktikus" madrid meg a mostani Barca között...
a Madrid 2002-2003-ban igaz,h bajnok lett,de nem játszott annyira jól és a sociedad kicsivel több szerencsével megelőzhette vna.Múlt évben a Barca rossz az egész szezont nézve rossz játékkal majdnem bajnok lett,de nem vt szerencsénk.
A 2003-2004-es szezonban a sztárcsapat,a real teljesen leszerepelt, 4. tudott csak lenni.Idén ezt nagyon nem kívánom a Barcának....
A madridi elnök nem változtatott semmit,csak a sztárokra utazott és az lett a vége,h 3 évig semmit sem tudtak nyerni. Aztán jött az új elnök, új edző(Capello) és tavaszra úgy támadt fel a madrid,mint a Barca 2003-2004-ben (Rijkaard).
Összegezve fölösleges ennyi sztár, főleg,h szinte mindegyik gondokkal bíbelődik,az edző meg tehetetlen.Mourinho kell ide,m a Chelsea-nél is rendet tudott tartani a sztárok között.Akinek meg nem tetszene az ő hozzáállása,az szedhetné a sátorfáját.
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.10. 21:55:12

Hát azért ez már morbid... :?
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
aronba
Jugador d'estrella

2008.02.10. 21:36:11

Kár lenne elfelejteni,egy esetleges Bl győzelem nem lenne mentség erre a hm szerény bajnoki teljesítményre amúgy
Nem kell sokat filozofálni, megérdemelten nyert a Madrid 7-0-ra is, a Valladoid a vesztébe rohant szó szerint épelméjű csapat nem nyíl ki ennyire a Bernabeuban. A különbség 8 pont gyakorlatilag ugyanott vagyunk mind két hete , csak azóta elmúlt 2 forduló, egyre nagyobb a Madrid esélye a bajnokságra...
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.10. 21:34:04

Ha megnyerjük a BL-t, elfelejtem, hogy a népművészeti cserépedény madrid nyerte a bajnokságot!
Lezárt