2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Tökéletesen igazad van,a Classico-n is Cannavaro meg Pepe,aki ráadásul még nem is volt egészséges,ott röhögött hátul,hogy még mindig azt csináljuk,hogy járatjuk a "fal" előtt,aztán egy csel és ennyi!Röhej az egész,és az a baj,hogy akiknek ezt kellene látni,azok azt hiszik,hogy majd az ellenfelek fognak úgy felállni,ohgy megint ez legyen a nyerő taktika!Nemám mi változtatnánk rajta!Frankie-nek ez volt a taktikája,4 évig fantasztikus is volt!De a nagy edző abban is nagy,hogy tudja,mikor lejár az idő!Hát,úgy néz ki,hogy....orska írta:Hát igen, jó kérdés, míg más nagycsapatokban már 15-20 gólnál járnak a csoda-csatárok, addig nálunk még 10 sem igazán van egyik csatárnak sem a bajnokságban. Pedig papíron a világ legjobb támadósorával rendelkezünk. Papíron.
Szerintem tényleg a szerkezeten kellene változtatni, ez a 4-3-3 már nem működik, kiismerték mind a felállást mind a benne játszókat.
Vedd figyelembe, hogy mennyit voltak már sérültek támadóink.orska írta:Hát igen, jó kérdés, míg más nagycsapatokban már 15-20 gólnál járnak a csoda-csatárok, addig nálunk még 10 sem igazán van egyik csatárnak sem a bajnokságban. Pedig papíron a világ legjobb támadósorával rendelkezünk. Papíron.
Szerintem tényleg a szerkezeten kellene változtatni, ez a 4-3-3 már nem működik, kiismerték mind a felállást mind a benne játszókat.
ezt azért írtam mert akkor elmegy rijkard, szóval van esély arra hogy változzon a játék képe...Barcafeco írta:Szerintem meg pont hogy a BL-be kéne helyt állnunk hogy azér valamink legyenmademan írta:én azért drukkolok hogy bukjunk el a bl-ben minél előbb mert még egy ilyen kiábrándítóan rossz idényt nem tudnék elviselni!!!
Én csak egy összefoglalót láttam az ő meccsükről, de az egyből feltűnt, hogy más tempóban játszanak, mint mi. Meg több (labda nélküli) mozgásra is felfigyeltem. Helyenként (az első találatnál) nagyon jól alkalmazták a gyors, rövid passzos támadást, ami nekünk volt a védjegyünk - Schuster csak tanult nálunk valamit a játékospályafutása alatt.mademan írta:hát nem gondoltam volna hogy valaha ez megtörténik de most védelmembe kell vennem a madridot!!! Elég szűklátókörű az aki szidja. én sem szeretem de el kell ismerni hogy jobban és szebben játszák a futballt mi mi idén....
Mademan, abszolút azonosulni tudok a beírásoddal. Már azt veszem észre, egyre többet nem ülök a tv előtt és h másik csatornán valami jó PL meccs menne épp, biztos átkapcsolnék. Egyszerüen 80-90 százalékban szenvedés és unalom a játékuk már. Miért van, hogy a még a gyors kontrákat se vállalják be legtöbbször. Mindenki megáll, gondolkodik, ahelyett, hogy gyorsan indítana. Olyan alapvető dolgokat nem látunk a pályán tőlük, amit a Murcia, Recre és pár kis csapat is gond nélkül mer csinálni meccsein.mademan írta: a csapat meccsenkénti teljesítménye pocsék. függetlenül attól hogy most ki sérült és ki nem, meg hogy mennyire vagyunk tartalékosak! szívesebben nézek lassan már magyar bajnokikat mert színvonalasabb játékot látok lassan mint nálunk (ez persze picit erős túlzás)
...a barca szurkolói nem azt érdemlik....
Szerintem meg pont hogy a BL-be kéne helyt állnunk hogy azér valamink legyenmademan írta:én azért drukkolok hogy bukjunk el a bl-ben minél előbb mert még egy ilyen kiábrándítóan rossz idényt nem tudnék elviselni!!!
Xavinho írta:Nem tudom, h feltűnt-e vkinek a párhuzam a "galaktikus" madrid meg a mostani Barca között...
a Madrid 2002-2003-ban igaz,h bajnok lett,de nem játszott annyira jól és a sociedad kicsivel több szerencsével megelőzhette vna.Múlt évben a Barca rossz az egész szezont nézve rossz játékkal majdnem bajnok lett,de nem vt szerencsénk.
A 2003-2004-es szezonban a sztárcsapat,a real teljesen leszerepelt, 4. tudott csak lenni.Idén ezt nagyon nem kívánom a Barcának....
A madridi elnök nem változtatott semmit,csak a sztárokra utazott és az lett a vége,h 3 évig semmit sem tudtak nyerni. Aztán jött az új elnök, új edző(Capello) és tavaszra úgy támadt fel a madrid,mint a Barca 2003-2004-ben (Rijkaard).
Összegezve fölösleges ennyi sztár, főleg,h szinte mindegyik gondokkal bíbelődik,az edző meg tehetetlen.Mourinho kell ide,m a Chelsea-nél is rendet tudott tartani a sztárok között.Akinek meg nem tetszene az ő hozzáállása,az szedhetné a sátorfáját.