Na...mostmár lényegesen jobb a Zaragoza ellen készülő keret mint múlt héten a Sevilla elleni bajnokin.
Annyi, hogy a védelem most elég "sovány", de ezzel kell beérni! Jobbhátvéd híján (Zambrotta sajna még nem épült fel, remélem a Celtic ellen már tud játszani) így biztos, hogy Puyol kezdőként fog játszani a jobb oldalt, mellette szerintem Márquez és Milito valamint Abidal a balon. Puyol és Milito helyében én begyűjteném azt a sárgát a meccs vége fele, addig nem nagyon kéne mivel még rosszul is kijöhetünk belőle!
A középpályán szerintem Deco biztos nem fog kezdeni, sőt még játszani sem, őt majd a Celtic ellen fogja bevetni a Mister. Touré mindenképpen kellett végre (nálam az év igazolása) vissza a csapatba és kezdőként is számítanék rá, csakúgy mint Xavira és Iniestára!
Xavi-nak egyébként ez lesz a
400.!!! Barca meccse 
Ezzel a 7. legtöbb meccset játszó játékos lesz a Barca történelmében! Az előtte lévők: Migueli (548), Rexach (452), Guillermo Amor (421), Andoni Zubizarreta (410), Segarra (402) és Rifé (401). Nem sok kell neki, hogy feljöjjön a 3. helyre, sőt talán az elsőt is átveheti, hiszen még csak 28 éves és állítása szerint innen szeretne visszavonulni!

Az eddigi 399 meccséből 345 meccsen kezdőként lépett pályára (ez elképesztő 86%-os arány) és összesen 31 gólt lőtt, köztük nagyon sok fontos gólt is! Az ő kedvence egyébként a 03/04-es El Clásico a Bérnabeuban amikor is a 87. percben szerezte meg a győztes gólt, abból a híres Ronnie emelésből! Gratulálok a 400. meccshez és remélem még sok-sok évig itt lesz velünk!
Visszakanyarodva a meccshez, a támadósornál jártam!

Mostmár mindenképpen a kezdőbe tenném Ronaldinho-t, szerintem megérdemli a kezdő tagságot! A Zaragoza ellen általában amúgy is jól megy neki!

Mellette természetesen Henry és Messi kezdene és a franciát mindenképpen KÖZÉPEN játszatnám! NEM Messit és NEM is Ronaldinhot hanem HENRYT! Rijkaard ha ezt elolvasod akkor így csináld, különben...

...jó...lenyugodtam!

Biztos, hogy a 2 fiatal is szerepet fog kapni, hiszen benne lesz a pihentetés is a meccsben a BL találkozóra!
Jó lenne nyerni és mostmár illene is, ezután a sok döntetlen után, hiszen az eddigi '08-as meccseinken 9 meccsből 4 győzelem és 5 döntetlen! A góllövésről meg már nem is beszélve! Nagyon bele kéne húznia a fiúknak (gondolok itt az Henry-ra és Messire) Ezeken javítani kéne mielőtt még késő lesz...
És akkor végül a kezdőm:
Valdés - Puyol, Márquez, Milito, Abidal - XAVI, Touré, Iniesta - Messi, Henry, Ronaldinho
A tippem: Zaragoza - FC Barcelona: 1-2
Na ez egy "kicsit" hosszú lett... Na peace