Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Keita helyett?kilibarca írta:"úgy 10 millio euro ellenében elmehet januárban"
Ez nagyon durva mért kell nekünk árat szabni egyből , ha meg szabunk árat miért ilyen olcsón adánk el![]()
Egy nagyon tehetséges sőt tehetségnél már több bizonyított is játékos és csak 10 milla
![]()
Xabi Alonso remek játékosnak tartom de nem Touré helyett. Keita helyett jött volna még örültem is volna neki de így ...
Remélem marad és játszani fog mert ,ha nem akkor inkább tényleg engedjük el és akkor tesója csapatában látnám szívesen.
Igen de édekezésben meg Touré messze jobb, és ez nekünk sokkal fontosabb lenneVarga Tamás írta:Az apa neve: Miguel Angel Perico Alonso.gekkodan írta:A legfrisebb hírek az ügyben:
A csapat megakarja tartani Tourét, de amennyiben az elefánt távozni akar, úgy 10 millio euro ellenében elmehet januárban. Ebben az esetben a Barca meg fogja próbálni leigazolni Xabi Alonsot, akinek az apja szintén Barca-játékos volt és Txiki azóta fut a srác után, amióta ő lett a tecnikai igazgató. A Liverpool egyébként nem zárkózik el az eladástól, csak megfelelő ajánlatot szeretne kapni.
Egy érdekes információ a Touré-ügyhöz: a játékos Nike-val kötött szponzori-szerződés a mérkőzések-számához van kötve. Így vélhetően ez is beleszámít a kérdésbe, ha nem játszik eleget, komoly szponzori pénzektől esik el. Jegyzem meg, hogy 1 évvel ezelőtt olyan stabil volt a helyzete, hogy lazán aláírt egy ilyen szponzori szerződést... Az első évben be is jött neki, szomorú, hogy Pep ennyire félreteszi a srácot, amikor 1 éve abszolút kezdőnek vettük meg.
Szóval így áll ma a helyzet, a Juve és az Arsenal tárt karokkal várják a csontit....
Remélem marad.![]()
Xabi Alonso jönne helyette? Elképzelhetőnek tartom. Nem gyengülnénk Xabival. Mindig is szerettem a játékát, és szimpatikus kis játékos. A kapura is veszélyesebb: távoli lövései életerősek, és pontosak. És valljuk meg: ezen a téren Yaya gyengébb.
Xabi Alonso 1981-ben, Yaya Touré 1983-ban született.palesz77 írta:csak érdeklődöm: hány éves alonso és mennyi touré?(sszem ő 24-25)
Az apa neve: Miguel Angel Perico Alonso.gekkodan írta:A legfrisebb hírek az ügyben:
A csapat megakarja tartani Tourét, de amennyiben az elefánt távozni akar, úgy 10 millio euro ellenében elmehet januárban. Ebben az esetben a Barca meg fogja próbálni leigazolni Xabi Alonsot, akinek az apja szintén Barca-játékos volt és Txiki azóta fut a srác után, amióta ő lett a tecnikai igazgató. A Liverpool egyébként nem zárkózik el az eladástól, csak megfelelő ajánlatot szeretne kapni.
Egy érdekes információ a Touré-ügyhöz: a játékos Nike-val kötött szponzori-szerződés a mérkőzések-számához van kötve. Így vélhetően ez is beleszámít a kérdésbe, ha nem játszik eleget, komoly szponzori pénzektől esik el. Jegyzem meg, hogy 1 évvel ezelőtt olyan stabil volt a helyzete, hogy lazán aláírt egy ilyen szponzori szerződést... Az első évben be is jött neki, szomorú, hogy Pep ennyire félreteszi a srácot, amikor 1 éve abszolút kezdőnek vettük meg.
Szóval így áll ma a helyzet, a Juve és az Arsenal tárt karokkal várják a csontit....
Remélem marad.
elképzelni sok mindent lehet, de alapvetően Yaya sokkal jobb erre a posztra, mint Alonso. nagy lenne hiba eladni!Capon írta:Hát én voltaképp eltudnám képzelni Xabi Alonsot a keretben akár Touré kárára is. Sokatokkal ellentétben engem annyira nem nyűgöz le Touré játéka. Azt nem mondom hogy Xabi-val jobbak lennénk csak hogy el tudom képzelni vele is a keretet.
wikin azt olvastam h 2003-2005 metalurh donetsk játékosa volt, ukrán orosz köze áll gondolom és Hlebtől sincs messze az orosz.Varga Tamás írta:Olvasván a Hlebbel készült interjút, megütötte a fülem egy érdekesség. A belorusz Hleb és az elefántcsontparti Yaya Touré orosz nyelven kommunikál egymással. Több, mint érdekes, meglepő.
elefántcsontparton az orosz az egyik hivatalos nyelv.Varga Tamás írta:Olvasván a Hlebbel készült interjút, megütötte a fülem egy érdekesség. A belorusz Hleb és az elefántcsontparti Yaya Touré orosz nyelven kommunikál egymással. Több, mint érdekes, meglepő.
Nem tudom hogy érted a Ramadan dolgot. Ennek nem igazán szabad közrejátszania egy profi futballista életében, akármennyire is vallásos. Ettől függetlenül nem szabadna elengedni, sokat tett a csapatért egy év alatt és még sok van benne.Titinho írta:nyilatkoznia, hogy akkor ő már megy is a Juventusba. Lehet, hogy tényleg rátett a Ramadan is a teljesítményére (tavaly pl. a madridból Diarra volt rossz formában a Ramadan alatt). Alig kezdődött még el a szezon, 8 tétmeccset játszottunk és ő már is sír, hogy nem játszott az összes meccsen. Az ilyen nem tetszik és nem szeretem akárkiről legyen is szó.
Moutinho mint védekező középpályás? Grat.manuel írta:Ha a hirek valóban igazak akkor Tourétól is elbúcsúzhatunk mint Decótól és R10-től.Helyette nem is tudom hogyki jöhetneén Moutinhóra szavaznék.
![]()