Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Éhség sztájkoltak??? Te ezt komolyan gondolod?LG írta: Így van. Vannak akik szidják azért Fabregast, mert nem tesz meg mindent azért, h ide jöhessen. Sztem meg így korrekt, ennél többet ne tegyen. Voltak olyan játékosok, akik mikor menni akartak, kijelentették, h nem hajlandók többé pályára lépni a csapatikban, vagy éhség sztrájkoltak(asszem Robinho, talán M. Diarra is), de ez sztem baromira helytelen hozzáállás, és unszimpatikussá tesz egy játékost. Nem beszélve, h nem lenne korrekt az Arsenallal szemben, mert tőlük is sokat kapott Cesc.
Pedig mostmár mindenki többet akar. Főleg Wenger. Állítólag a héten nyilatkoznia kell, hogy mit is akar. Sejthető, hogy mit, mert biztosan nem Xaviék találták csak ki, de nem állt ki határozottan, hogy azt mondja igen, vagy cáfoljon. És ez Wengernek sem jó, destabilizálja a csapatot, úgyhogy megkérte rá, hogy álljon nyílvánosság elé.LG írta:Így van. Vannak akik szidják azért Fabregast, mert nem tesz meg mindent azért, h ide jöhessen. Sztem meg így korrekt, ennél többet ne tegyen. Voltak olyan játékosok, akik mikor menni akartak, kijelentették, h nem hajlandók többé pályára lépni a csapatikban, vagy éhség sztrájkoltak(asszem Robinho, talán M. Diarra is), de ez sztem baromira helytelen hozzáállás, és unszimpatikussá tesz egy játékost. Nem beszélve, h nem lenne korrekt az Arsenallal szemben, mert tőlük is sokat kapott Cesc.
Biztos szeretne itt játszani egyértelmű, itt van az otthona, de nem lepne meg, ha azért is ejtett volna könnyeket, hogy hónapok óta, "marcangolja" őt a sajtó, mindkét helyen, imádják, és Londonban szeretnék ha maradna, viszont itt meg, mindenki szeretné ha jönne, nem lehet egy könnyű szituáció Cesc számára sem ez az egész. A legjobb az lenne, maradna egy évet, nyerne végre valamit az Arsenalnak, mondjuk egy bajnokságot, és akkor könnyebb szívvel engednék. Bár bízom benne, hogy még a nyár folyamán haza talál.Lionel85 írta:Arenys de Marban megünnepelték Fabregast, aki egy rendezvényen vett részt. Gyerekkori Barçás képeket vetítettek róla, majd beszédében el is érzékenyült. Majd úgy fejezte be mondandóját, hogy "még találkozunk a közeljövőben".
Cikk
Videó
A könnyeit nézve nem hiszem el, hogy nem akar hazajönni Katalóniába...
Így van. Vannak akik szidják azért Fabregast, mert nem tesz meg mindent azért, h ide jöhessen. Sztem meg így korrekt, ennél többet ne tegyen. Voltak olyan játékosok, akik mikor menni akartak, kijelentették, h nem hajlandók többé pályára lépni a csapatikban, vagy éhség sztrájkoltak(asszem Robinho, talán M. Diarra is), de ez sztem baromira helytelen hozzáállás, és unszimpatikussá tesz egy játékost. Nem beszélve, h nem lenne korrekt az Arsenallal szemben, mert tőlük is sokat kapott Cesc.Sanama írta:Ha nem akarna,kérte volna Wengert 2x is hogy engedje el?Lionel85 írta:Arenys de Marban megünnepelték Fabregast, aki egy rendezvényen vett részt. Gyerekkori Barçás képeket vetítettek róla, majd beszédében el is érzékenyült. Majd úgy fejezte be mondandóját, hogy "még találkozunk a közeljövőben".
Cikk
Videó
Ő meg tett mindent,nem tud mit csinálni szerződés köti oda,ez jogilag van kész,mást nem tud tenni.
Nem kell jönni a hosszabbítással,nem azon múlik most az igazolás,hogy 3 vagy 5éve van még hátra
Ha nem akarna,kérte volna Wengert 2x is hogy engedje el?Lionel85 írta:Arenys de Marban megünnepelték Fabregast, aki egy rendezvényen vett részt. Gyerekkori Barçás képeket vetítettek róla, majd beszédében el is érzékenyült. Majd úgy fejezte be mondandóját, hogy "még találkozunk a közeljövőben".
Cikk
Videó
Az, hogy miért kell ide Cesc, az már annyiszor át lett beszélve, hogy felesleges még egyszer leírni....horybazs írta:Nem értem minek vagytok oda anyira a fabregaskáért. Mindenki vagy Wengert szidja vagy Fabregast hibáztatja. A világ/ illetve a focitörténelem második legfölöslegesebb igazolása lenne az Ibrás csere után!!!!!! Minerk ide Fabregas mikor még a védelem nincs rendesen összerakva. 3 db középső védő van az első csapaatnál!!!!!!!!!!!!!! Milito, Puyol, Piqué --> ennyi nem elég kh-nak!!!!!!! Annyira nem jó fabregas mint amennyire idekövetelitek!!!!!!!!!!
Nem tudom ezeknek az interjúknak mennyi valóságalapja van. Minden oldalon más a tartalma
currahee írta:
igazad van, csakhogy ha te egy olyan emberről nem tudsz tisztelettel beszélni aki már csak a kora miatt is megilletne; akkor igenis megérdemled h leidiótázzalak.
ja és nem vagyok öcsi és főleg nem a tied ill. nem hinném h bármi miatt is vissza kéne vennem...
Szép összefüggés,de találóbb lenne a tiszteletlen kifejezés rám.currahee írta: aki már csak a kora miatt is megilletne; akkor igenis megérdemled h leidiótázzalak.
igazad van, csakhogy ha te egy olyan emberről nem tudsz tisztelettel beszélni aki már csak a kora miatt is megilletne; akkor igenis megérdemled h leidiótázzalak.csababarca írta:Öcsi.
Vegyél vissza szerintem,senki nem szólt hozzád.
Nem a szakmai tudását bíráltam. Ezzel a pár napja adott nyilatkozatára gondoltam,ahol címeket emleget,kupákat emleget.
Senki nem idiótázott,csak Te.
currahee írta: öregem sztem ha csak fele olyan tudással rendelkeznél és olyan sikeres lennél mint ez az ember a szakmájában, akkor összetehetnéd a két kezed!!
idióta....
A megnyert címek x év alatt mutatják, hogy tényleg ért hozzá....currahee írta:öregem sztem ha csak fele olyan tudással rendelkeznél és olyan sikeres lennél mint ez az ember a szakmájában, akkor összetehetnéd a két kezed!!csababarca írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... et-2039325
Most már értem mire gondolt a bohóc Wenger,amikor címekről beszélt![]()
Újabb Emirates kupa a vitrinben![]()
idióta....
pontosancsababarca írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... et-2039325
öregem sztem ha csak fele olyan tudással rendelkeznél és olyan sikeres lennél mint ez az ember a szakmájában, akkor összetehetnéd a két kezed!!csababarca írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... et-2039325
Ezzel viszont bebizonyította h Cesc nélkül is tud címeket nyernicsababarca írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... et-2039325
Ennyire azért nincsenek jó helyzetben. Idén kaphatnak érte 15-öt, jövőre megy ingyen. Nem tudom mennyire éri meg nekik az a plusz egy év játékjog.Attika 25 írta:Pont elöbb olvastam,egy német tv csatorna teletexjén,hogy Özil maradni fog brémában. Egyébként honnan vesszük,hogy meglenne 15 milláért? Attól,hogy a MU 12 millát adna még kérhetnek érte 30-at is. Sőt szerintem az az összeg amiért most hozható lenne az közelebb lenne 30 misihez mint a 20-hoz.