Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
menczel
Entrenador del Barça

2010.08.02. 13:35:05

LG írta: Így van. Vannak akik szidják azért Fabregast, mert nem tesz meg mindent azért, h ide jöhessen. Sztem meg így korrekt, ennél többet ne tegyen. Voltak olyan játékosok, akik mikor menni akartak, kijelentették, h nem hajlandók többé pályára lépni a csapatikban, vagy éhség sztrájkoltak(asszem Robinho, talán M. Diarra is), de ez sztem baromira helytelen hozzáállás, és unszimpatikussá tesz egy játékost. Nem beszélve, h nem lenne korrekt az Arsenallal szemben, mert tőlük is sokat kapott Cesc.
Éhség sztájkoltak??? Te ezt komolyan gondolod? :D:D:D

Csorog a könnyem, ahogy vizionálom a székházhoz saját magát odabilincselt Robinhot amint nem hajlandó kinyitni a száját, hogy beletömjenek ételt :D:D
barca99
Llegenda del Barça

2010.08.02. 13:34:03

LG írta:Így van. Vannak akik szidják azért Fabregast, mert nem tesz meg mindent azért, h ide jöhessen. Sztem meg így korrekt, ennél többet ne tegyen. Voltak olyan játékosok, akik mikor menni akartak, kijelentették, h nem hajlandók többé pályára lépni a csapatikban, vagy éhség sztrájkoltak(asszem Robinho, talán M. Diarra is), de ez sztem baromira helytelen hozzáállás, és unszimpatikussá tesz egy játékost. Nem beszélve, h nem lenne korrekt az Arsenallal szemben, mert tőlük is sokat kapott Cesc.
Pedig mostmár mindenki többet akar. Főleg Wenger. Állítólag a héten nyilatkoznia kell, hogy mit is akar. Sejthető, hogy mit, mert biztosan nem Xaviék találták csak ki, de nem állt ki határozottan, hogy azt mondja igen, vagy cáfoljon. És ez Wengernek sem jó, destabilizálja a csapatot, úgyhogy megkérte rá, hogy álljon nyílvánosság elé.
Akkor tényleg pontot lehet tenni az ügy végére, mert ha kiáll, és azt mondja jönni akar, akkor biztosan meg lehet egyezni az Arsenallal. Ha meg nem, akkor felesleges volt ez a pár hónapos sajtóhadjárat, és akkor jövőre megpróbálhat valamit nyerni az Arsenallal.
ab1daL
Director del Fútbol

2010.08.02. 13:08:34

Lionel85 írta:Arenys de Marban megünnepelték Fabregast, aki egy rendezvényen vett részt. Gyerekkori Barçás képeket vetítettek róla, majd beszédében el is érzékenyült. Majd úgy fejezte be mondandóját, hogy "még találkozunk a közeljövőben".

Cikk
Videó

A könnyeit nézve nem hiszem el, hogy nem akar hazajönni Katalóniába...
Biztos szeretne itt játszani egyértelmű, itt van az otthona, de nem lepne meg, ha azért is ejtett volna könnyeket, hogy hónapok óta, "marcangolja" őt a sajtó, mindkét helyen, imádják, és Londonban szeretnék ha maradna, viszont itt meg, mindenki szeretné ha jönne, nem lehet egy könnyű szituáció Cesc számára sem ez az egész. A legjobb az lenne, maradna egy évet, nyerne végre valamit az Arsenalnak, mondjuk egy bajnokságot, és akkor könnyebb szívvel engednék. Bár bízom benne, hogy még a nyár folyamán haza talál. :wink:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Alonso
Barça C

2010.08.02. 13:00:09

sztem fabregas v özil egyike biztos jönni fog.fabregasnak elvileg wenger aug. 5ig adott idöt döntse elmit akar.el is dönthetné végre.de ott van alcantara aki sztem nagyon jó lesz.sztem jövöre ő fog berobani mint minden évben a fiatalok közül.elvileg brazilok akarják a nemzeti csapatba remélem marad spanyol:)
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.08.02. 12:39:58

Sanama írta:
Lionel85 írta:Arenys de Marban megünnepelték Fabregast, aki egy rendezvényen vett részt. Gyerekkori Barçás képeket vetítettek róla, majd beszédében el is érzékenyült. Majd úgy fejezte be mondandóját, hogy "még találkozunk a közeljövőben".

Cikk
Videó

Ha nem akarna,kérte volna Wengert 2x is hogy engedje el?

Ő meg tett mindent,nem tud mit csinálni szerződés köti oda,ez jogilag van kész,mást nem tud tenni.
Nem kell jönni a hosszabbítással,nem azon múlik most az igazolás,hogy 3 vagy 5éve van még hátra
Így van. Vannak akik szidják azért Fabregast, mert nem tesz meg mindent azért, h ide jöhessen. Sztem meg így korrekt, ennél többet ne tegyen. Voltak olyan játékosok, akik mikor menni akartak, kijelentették, h nem hajlandók többé pályára lépni a csapatikban, vagy éhség sztrájkoltak(asszem Robinho, talán M. Diarra is), de ez sztem baromira helytelen hozzáállás, és unszimpatikussá tesz egy játékost. Nem beszélve, h nem lenne korrekt az Arsenallal szemben, mert tőlük is sokat kapott Cesc.
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2010.08.02. 11:36:19

Szerintem viszont szükség lenne középhátvédet igazolnunk! Lehet van 3 nagyon jó és minőségi játékosunk, de 3 fronton leszünk érdekeltek, szóval ez így kevés! Abidal nem lenne jó beugró, mert számtalanszor bizonyította, hogy nem tud ott klasszis szinten játszani! Egy ilyen csapat mint a Barcelona nem elégedhet meg "félmegoldásokkal"! Kell oda venni valakit, mert baj lesz! Azért a középhátvédek viszonylag gyorsan gyűjtik a sárgákat, néha egy-egy piros is becsúszik, jönnek az eltiltások, vagy ne adj Isten a sérülések is. Nem hiszem, hogy a fórumozók nyugadtak lennének, ha valamelyik védőnk kidőlne 1 hónapra, míg egy másik eltiltott lenne, és mi így futnánk neki egy Real meccsnek vagy bármelyik másik rangadónak!
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.08.02. 11:35:20

Karikatúra :D

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lionel85 2010.08.02. 11:36:44-kor.
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2010.08.02. 11:06:05

Cikk
Videó

Ha nem akarna,kérte volna Wengert 2x is hogy engedje el?

Ő meg tett mindent,nem tud mit csinálni szerződés köti oda,ez jogilag van kész,mást nem tud tenni.
Nem kell jönni a hosszabbítással,nem azon múlik most az igazolás,hogy 3 vagy 5éve van még hátra
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.08.02. 10:47:17

Arenys de Marban megünnepelték Fabregast, aki egy rendezvényen vett részt. Gyerekkori Barçás képeket vetítettek róla, majd beszédében el is érzékenyült. Majd úgy fejezte be mondandóját, hogy "még találkozunk a közeljövőben".

Cikk
Videó

Kép
Kép
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.08.02. 10:21:46

horybazs írta:Nem értem minek vagytok oda anyira a fabregaskáért. Mindenki vagy Wengert szidja vagy Fabregast hibáztatja. A világ/ illetve a focitörténelem második legfölöslegesebb igazolása lenne az Ibrás csere után!!!!!! Minerk ide Fabregas mikor még a védelem nincs rendesen összerakva. 3 db középső védő van az első csapaatnál!!!!!!!!!!!!!! Milito, Puyol, Piqué --> ennyi nem elég kh-nak!!!!!!! Annyira nem jó fabregas mint amennyire idekövetelitek!!!!!!!!!!
Az, hogy miért kell ide Cesc, az már annyiszor át lett beszélve, hogy felesleges még egyszer leírni....

A középhátvéd kérdés pedig szerintem bőven meg van oldva! Puyol-Piqué páros első számú cseréje Milito, ha meg be kell ugrani valakinek, akkor ott sorakoznak a fiatalok! (Fontás, Muniesa, Montoya....) Szerintem pont az az a poszt, ahová egyáltalán nem kell igazolni, mert be lehet lassacskán építeni egy új "Puyolt"....
horybazs
Barça B

2010.08.02. 09:47:52

Nem értem minek vagytok oda anyira a fabregaskáért. Mindenki vagy Wengert szidja vagy Fabregast hibáztatja. A világ/ illetve a focitörténelem második legfölöslegesebb igazolása lenne az Ibrás csere után!!!!!! Minerk ide Fabregas mikor még a védelem nincs rendesen összerakva. 3 db középső védő van az első csapaatnál!!!!!!!!!!!!!! Milito, Puyol, Piqué --> ennyi nem elég kh-nak!!!!!!! Annyira nem jó fabregas mint amennyire idekövetelitek!!!!!!!!!!
messideco
Presidente del Barça

2010.08.02. 09:35:12

Nem tudom ezeknek az interjúknak mennyi valóságalapja van. Minden oldalon más a tartalma :lol: Különben a topfoci tiltott oldal...
Kép
"And my heart will leave you never."
messi70
Jugador del Barça

2010.08.02. 09:25:38

csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.08.02. 09:09:28

El Mundon van kint egy videó Cescről. NEm tudom mikori, de látszik hogy ez az ember haza akar jönni. Ha lenne pénzem,elmennék érte,és elrabolnám,és vinném Barcelonába :)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.08.01. 20:28:32

currahee írta:
igazad van, csakhogy ha te egy olyan emberről nem tudsz tisztelettel beszélni aki már csak a kora miatt is megilletne; akkor igenis megérdemled h leidiótázzalak.
ja és nem vagyok öcsi és főleg nem a tied ill. nem hinném h bármi miatt is vissza kéne vennem...

Te se valami nagy tisztelettel beszéltél hozzám.
Egyébként meg nem beszéltem tiszteletlenül,vagyis nem vetettem el jobban a sulykot mint mások itt a Véngerrel,meg egyebekkel.
currahee írta: aki már csak a kora miatt is megilletne; akkor igenis megérdemled h leidiótázzalak.
Szép összefüggés,de találóbb lenne a tiszteletlen kifejezés rám.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
currahee
Jugador d'estrella

2010.08.01. 20:19:44

csababarca írta:Öcsi.
Vegyél vissza szerintem,senki nem szólt hozzád.
Nem a szakmai tudását bíráltam. Ezzel a pár napja adott nyilatkozatára gondoltam,ahol címeket emleget,kupákat emleget.
Senki nem idiótázott,csak Te.
igazad van, csakhogy ha te egy olyan emberről nem tudsz tisztelettel beszélni aki már csak a kora miatt is megilletne; akkor igenis megérdemled h leidiótázzalak.
ja és nem vagyok öcsi és főleg nem a tied ill. nem hinném h bármi miatt is vissza kéne vennem...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.08.01. 20:06:37

currahee írta: öregem sztem ha csak fele olyan tudással rendelkeznél és olyan sikeres lennél mint ez az ember a szakmájában, akkor összetehetnéd a két kezed!!
idióta....

Öcsi.
Vegyél vissza szerintem,senki nem szólt hozzád.
Nem a szakmai tudását bíráltam. Ezzel a pár napja adott nyilatkozatára gondoltam,ahol címeket emleget,kupákat emleget.
Senki nem idiótázott,csak Te.
ab1daL
Director del Fútbol

2010.08.01. 19:50:03

currahee írta:
csababarca írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... et-2039325

Most már értem mire gondolt a bohóc Wenger,amikor címekről beszélt :D
Újabb Emirates kupa a vitrinben :P 8)
öregem sztem ha csak fele olyan tudással rendelkeznél és olyan sikeres lennél mint ez az ember a szakmájában, akkor összetehetnéd a két kezed!!
idióta....
A megnyert címek x év alatt mutatják, hogy tényleg ért hozzá....
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
víscaelbarca!forever
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.08.01. 19:48:06

pontosan :D lesznek még komoly címek !!!!jövőre hívjuk őket a Gamperre és álljunk ki a Z csapatunkkal akkor már Gamper-kupa győztesek is lesznek!!! :D :D :D :!: :wink: + audi kupa,emirates kupa és megvan a triplázó Arsenal :)
currahee
Jugador d'estrella

2010.08.01. 19:47:12

öregem sztem ha csak fele olyan tudással rendelkeznél és olyan sikeres lennél mint ez az ember a szakmájában, akkor összetehetnéd a két kezed!!
idióta....
sjd
Llegenda del Barça

2010.08.01. 19:42:21

Ezzel viszont bebizonyította h Cesc nélkül is tud címeket nyerni :)
(bár lehet, hogy inkább :cry: )
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.08.01. 19:31:53

http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... et-2039325

Attika 25
Capitá del Barça

2010.08.01. 18:42:33

Én khv-t nem hoznék,van 3 középhátvéd plusz a fiatalok és Abidal ha nagyon kell. Szerintem Pep is igy van ezzel,mert akkor nem adnánk (engednénk) el őket olyan könnyedén. Annak nincs értelme,hogy elmennek és hozunk helyettük. Vkp-t meg Keita nem nagyon játszott,s még ha Pep ott is számitana rá akkor is valami történik Busi-val akkor erősen kérdéses hogy mire lenne képes ott hosszú távon,Marquez távozásával meg más alternativa nem nagyon maradna. Szóval én azt hoznék,viszont Cesc helyett mást nem. Egyszerűen nem is tudok elképzelni mást Xavi helyén,aki akár cak megközeliteni tudná az ő szintjét :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Attika 25 2010.08.01. 20:02:44-kor.
sjay
Entrenador del Barça

2010.08.01. 18:13:13

Szerintem KH-nak vegyük meg Salátát :lol: :lol:
Nah a viccet félre téve, szerintem vkp pótlónak Keita is jó lenne. Kreatív kpnak pedig a fiatalokat kell beépíteni, de ha ők nem "működnek"..
Szerintem a legfontosabb a KH, és még talán a Kp csere.
barca99
Llegenda del Barça

2010.08.01. 17:21:56

Attika 25 írta:Pont elöbb olvastam,egy német tv csatorna teletexjén,hogy Özil maradni fog brémában. Egyébként honnan vesszük,hogy meglenne 15 milláért? Attól,hogy a MU 12 millát adna még kérhetnek érte 30-at is. Sőt szerintem az az összeg amiért most hozható lenne az közelebb lenne 30 misihez mint a 20-hoz.
Ennyire azért nincsenek jó helyzetben. Idén kaphatnak érte 15-öt, jövőre megy ingyen. Nem tudom mennyire éri meg nekik az a plusz egy év játékjog.

Keita meg mehetne szűrni, Jonathan meg Thiago lehetne Xavi és Iniesta cseréje, aztán meglátjuk mennyire érettek. 3 posztra 6 játékos, pénzbe nem kerül, ennél optimálisabb megoldás nincs. :)
Lezárt