Barca vs. Real
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Igen, Zidaneban meg volt az elegancia, de Ronaldinho éppen annyival gyorsabb és erősebb nála, ami azt hiszem a mai fociban már többet nyom a latban... Megint más aspektusból tekintve a dolgot, Ronaldinho szellemileg inkább képes magával rántani a csapatot egy mosollyal és egy jó meccsel, mint arra Zidane volt képes.. Szóval én elismerem Zidane kvalitásait, de számomra az is biztos, hogy nem volt jobb Ronaldinhonál, igaz, fénykorában rosszabb sem.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
Tény, hogy az uccsó 1-2 évében voltak "[auto_cenzúra]" meccsei, de szerintem akkor sem jogos szánalmasnak nevezni.
Majd meglátjuk hogy Ronaldinho 33-34 évesen hogy vereti a Barcában...
Majd meglátjuk hogy Ronaldinho 33-34 évesen hogy vereti a Barcában...

1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
2. Arnej - People Come, People Go (Maor Levi remix)
3. Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream
4. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
5. Tiesto - Ten Seconds Before Sunrise
6. Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
7. Tiesto feat. Jes - Everything
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nem folyamatosan gondolta sztem, de az tény, hogy az utsó két évében voltak már nagyon gyenge meccsei...Persze egy játékost nem ezek alapján kell megítélni.Zidane a végén már szánalmas volt

Hegyi Iván egy barom, meg is lepne, ha Real szurkolóként azt mondaná, hogy Ronnie a jobb... Amúgy nem azért tartom egy idiótának, mert a Realnak szurkol, hanem, mert tényleg egy [auto_cenzúra]Hegyi Iván szerint, Zidane TALÁN a földkerekség legjobb irányítója, még Ronaldinho-ban sincs meg az az elegancia, ami a franciát jellemezte.

Zidane a végén már szánalmas volt

Rivaldo11, szerintem te nem tudod mit beszélsz...

Ezt a kijelentésedet ugye arra mondtad, hogy nem a sok sztár támadó miatt, hanem amiatt nem nyertünk semmit 4 évig, mert egyszerre öregedtek ki. Lehet hogy van igazság abban amit mondasz, de akkor sincs jogod ilyet kijelenteni.
Hegyi Iván szerint, Zidane TALÁN a földkerekség legjobb irányítója, még Ronaldinho-ban sincs meg az az elegancia, ami a franciát jellemezte.
(Még így 34 évesen is oda vissza szivatta a Ronaldinho-Kaká középpályát a VB-n...

Egyébként mivel ez az eurobarca.hu, azt mondasz amit akarsz, de olyat ne mondj, ami nem igaz.

PEACE.
1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
üzenném szivacs fannak(bár úgyis olvassa, belehalna ha nem), hogy ne hazudjon az aláírásában és javítsa ki azt, hamár annyira szerti a tényeket
2. FC Barcelona
4. rm
pusztán csak a tény kedvéért
2003/04Két évig jobbak voltak,mára azt hiszik örökké jobbá lettek..verik a mellüket,lenéznek,szánalmasnak mínősítenek minket.Nem baj,mi csak nyerjünk tovább. 1+1=2 nálunk,náluk 3.Csak az arcukkal nőnek fölénk,mással soha sem.Grat a nagyképű bagázsnak...
2. FC Barcelona
4. rm
pusztán csak a tény kedvéért
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
szerintem Sneijder gyerek jövőre hozzánk jönvarga tamás írta:Most, hogy Ballack leigazolása kútba esett, a cselszki csupán Robbenért kér 40 millió eurót - remélem ki is fizeti a margit. A madrid most Sneijdert akarja, aki viszont nyíltan kijelentette, hogy nem távozik az Ajax-ból. Viszont Royston Drenthe távozni óhajt a Feyenoordból, s ha a klubja nem engedné, akkor a Holland Labdarúgó Szövetséghez fordul. (a margitista szerint)
Nos, Drenthére lecsaphatnánk, nehogy a rm tegye meg.
amikor volt a hír, hogy Henk beszélt vele, maradjon még 1 évet, nekem ez ugrott be rögtön

én mondjuk nem örülnék annyira neki
Drenthe helyett jobban örülnék, ha Olmoék kerülnének fel végleg
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Most, hogy Ballack leigazolása kútba esett, a cselszki csupán Robbenért kér 40 millió eurót - remélem ki is fizeti a margit. A madrid most Sneijdert akarja, aki viszont nyíltan kijelentette, hogy nem távozik az Ajax-ból. Viszont Royston Drenthe távozni óhajt a Feyenoordból, s ha a klubja nem engedné, akkor a Holland Labdarúgó Szövetséghez fordul. (a margitista szerint)
Én úgy látom, h veled vannak elfoglalva! Ezt nehéz lesz kimagyarázni!Mouti írta:Madridistán most megy az örömünnep,hogy Henry,Ronaldinho és a többiek nem tudtak gólt lőni.Ahhoz képest,hogy jelenleg egy olyan fiatal tehetségük nincs a Castillába, mint nekünk Gio meg Bojan.
-
- Jugador del Barça
Te mit vártál, ha itt is ez ment had kérdezzem meg. Sztem várható volt hogy ezen nálunk néhányan felhevülve hirtelen majd titeket is figyeni kezdenek.Madridistán most megy az örömünnep,hogy Henry,Ronaldinho és a többiek nem tudtak gólt lőni.
Én gyerekes dolognak tartom, ez csak felkészülés. Itt is ott is foglalkozik néhány ember a másikkal, ez van.
HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
CAMPEONES 06/07
Bizony!!! Most még vagy 10 hónapig a Madrid a bajnok! De remélem a mostani igazolásokkal bebizonyítjuk, hogy a Barca a jobb csapat! Addig minden egyes cikizése az ellenfélnek csak felesleges szájtépés...
én BARCA drukker vagyok...., de sok barcas nagyon el van ájulva h milyen jó csapatunk van(szerintem is nagyon erős) meg h a realé milyen sz@r, és pár hozzászóló tényleg most nagyon biztos a BARCA végső győzelmében! de tavaly is így volt,nem?aztán mi elbuktuk és a real nyert!
szóval most csak nekik van okuk az arcoskodásra nekünk nincs okunk egy ilyen év után! ez az én véleményem
de remélem h jövő júniusban ez fordítva lesz!
szóval most csak nekik van okuk az arcoskodásra nekünk nincs okunk egy ilyen év után! ez az én véleményem
de remélem h jövő júniusban ez fordítva lesz!

Madridistán most megy az örömünnep,hogy Henry,Ronaldinho és a többiek nem tudtak gólt lőni.Ahhoz képest,hogy jelenleg egy olyan fiatal tehetségük nincs a Castillába, mint nekünk Gio meg Bojan. 

Ballack az őrült,kinek arcán szőr ült.http://www.youtube.com/watch?v=8BjyoMSgaqI
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nálatok-ezerkettőszázhuszonnyolcadszor írom-nem a sok támadó okozta a problémát. A sztárok együttes kiöregedése-nem hiába, sorra vettétek a 30-hoz közeli emberkéket, akik egyszerre robbanak le..., Zidane a végén már szánalmas volt néha-na meg a kispad teljes kiürítése volt a legfőbb gond.DJ REAL Bee írta:De mi joggal. Razz Nálunk nem nagyon lehet panasz egyik új érkezőre sem, de nálatok Pepe drága volt
Akkor mi meg azt had mondjuk el, hogy Henry leigazolása sztünk ugyanoda vezethet, ahová mi jutottunk. Sok lesz a sztár támadó, és az nem mindig jó, sőt. Sztem meg ez is jogos, ennyit erről. Valami fogalmunk lehet erről 3 év ,,szenvedés" után.
Fogadjunk lehülyézel megint... Csak az zavar, hogy ehhez képest te lettél dühös, nem én
Mellesleg várj 31-éig
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Jugador del Barça
Sőt, mondtuk madridistán hogy bezzeg a béna vezetőink tökölnek.Egyébként én még azt annyira nem vettem észre, hogy a madridisták a mi mostani igazolásainkat lefitymálták volna
Elfogadjuk a kritikát, de néhány ember hangnemében más is van (mondom néhány és nem barcások), ami megalázó. És ez a tavalyi bajnokság tudatában egyszerűen idiótaságra vall
HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
CAMPEONES 06/07
-
- Jugador del Barça
De mi joggal. Razz Nálunk nem nagyon lehet panasz egyik új érkezőre sem, de nálatok Pepe drága volt
Akkor mi meg azt had mondjuk el, hogy Henry leigazolása sztünk ugyanoda vezethet, ahová mi jutottunk. Sok lesz a sztár támadó, és az nem mindig jó, sőt. Sztem meg ez is jogos, ennyit erről. Valami fogalmunk lehet erről 3 év ,,szenvedés" után.
Fogadjunk lehülyézel megint... Csak az zavar, hogy ehhez képest te lettél dühös, nem én
Mellesleg várj 31-éig
HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
CAMPEONES 06/07
-
- Llegenda del Barça
Egyébként én még azt annyira nem vettem észre, hogy a madridisták a mi mostani igazolásainkat lefitymálták volna
Csak azt mondták, hogy az övéké is van olyan jó, ami minden tekintetben nem igaz.

Nekem az nem tetxik rohadtul, ha idejön egy madridista, és elkezdi h szánalmasak meg hülyék vagyunk stb...azért ez kumma nagy pofátlanság nemozsimiki írta:Ha olyanok jönnek ide,akik élből provokálnak mindig, pl. r.m.c.f. na őket én is oltom,és meg is érdemli,érdemlik...
De most pl Noname egyes beszólásait bevallom nem értemGreckinek igazat adok...mi elvárjuk,h itt viselkedjenek,de többek szerint egy csomó barcás is ugyanolyan a madridistán....(nem tudom,mivel egy évben ha egyszer olvasom őket)
Tamásos témához én nem szólnék hozzá.

- noname
- Llegenda del Barça
De mi joggal.zizou fan írta:Ti nem ugyanezt csináljátok a mi igazolásainkkal?noname írta:Azt senki se mondta h mi felfőbbrendűek vagyunk de nem egy társad csak azért jön h valahogy kimagyarázza h mégse olyan jók az igazolásaink, ami tény h nem igaz.

A Fifa egy szégyen
-
- Jugador del Barça
Ti nem ugyanezt csináljátok a mi igazolásainkkal?noname írta:Azt senki se mondta h mi felfőbbrendűek vagyunk de nem egy társad csak azért jön h valahogy kimagyarázza h mégse olyan jók az igazolásaink, ami tény h nem igaz.

-
- Jugador del Barça
"A félelmüket leplezni."Mr. Master írta:Azzal próbálják meg félelmüket leplezni, hogy idejönnek és itt keménykednek nekünk, elég szánalas....(tisztelet a kivételnek, pl. swin)

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Azzal próbálják meg félelmüket leplezni, hogy idejönnek és itt keménykednek nekünk, elég szánalas....
(tisztelet a kivételnek, pl. swin)

------------------ pisti.blog.hu --------------------