Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Zsolti írta:ha lenne....Badi írta:add nekem a jegyedZsolti írta:mentem volna énis argentin-magyarra,csak pont akkor leszek a balcsin.nem tudom,hogy most nevessek,vagy sírjak?
add nekem a jegyedZsolti írta:mentem volna énis argentin-magyarra,csak pont akkor leszek a balcsin.nem tudom,hogy most nevessek,vagy sírjak?
Ez már durva!PetI írta:Értelmi szintA. Gábor írta:- Engem Bea asszony zavart el ? mondta honlapunknak Győzike -, mert mindenképpen látni akarta Beckhamet,
- Már elnézést, de Beckham nem az argentinoknál játszik, hanem a Realban, ők egyébként szintén jönnek Budapestre?
- Húúú? Tényleg? Akkor veszek abból is jegyeket, mert Bea letöri a derekamat, ha jegy nélkül megyek haza?![]()
Hú, de ez már fáj
Értelmi szintA. Gábor írta:- Engem Bea asszony zavart el ? mondta honlapunknak Győzike -, mert mindenképpen látni akarta Beckhamet,
- Már elnézést, de Beckham nem az argentinoknál játszik, hanem a Realban, ők egyébként szintén jönnek Budapestre?
- Húúú? Tényleg? Akkor veszek abból is jegyeket, mert Bea letöri a derekamat, ha jegy nélkül megyek haza?
akkó összekeverem valakivel,de azt vágtam,hogy sok embret meggyilkol!Charlie írta:Hát arról nem tok hogy megcsócsálta-e őket,de tömeggyilkos volt.Zsolti írta:énis arra gondoltam amugy,csak azért nem írtam,mert ha nem ő lett volna,akkor jól beégtem vóna!![]()
ő az aki megcsócsálta a családját igaz?
C.
Hát arról nem tok hogy megcsócsálta-e őket,de tömeggyilkos volt.Zsolti írta:énis arra gondoltam amugy,csak azért nem írtam,mert ha nem ő lett volna,akkor jól beégtem vóna!![]()
ő az aki megcsócsálta a családját igaz?
Hát ha ő lennék én,akkor az már elég gázos lenne.Charles Manson név mond neked vmit?Zsolti írta:nem,de én már kérdezni is akartam,hogy ki ő,csak valahogy sosem jutottam el odáig.Charlie írta:Valaki felismeri az avataromat?
C.
szóval ki ő,vagy ez a személyidben a fénykép?