Ma reggel 9 órától lehetett megvásárolni a belépőjegyeket a Magyarország-Argentína barátságos válogatott összecsapásra, amelyet augusztus 17-én rendeznek a budapesti Puskás Ferenc Stadionban.
A pénztárnyitásra számos híresség kereste fel az IBUSZ oktogoni jegypénztárát, pénteken délelőtt többek között Buzánszky Jenő, az Aranycsapat egykori játékosa, Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai bajnok kajakos, Fekete László, Magyarország legerősebb embere, valamint Ganxsta Zolee és Gáspár Győző (és még sokan mások) is felkeresték az Oktogont.
- Engem Bea asszony zavart el ? mondta honlapunknak Győzike -, mert mindenképpen látni akarta Beckhamet, de Salgótarjánból még vagy negyvenen iratkoztak föl nálam, úgyhogy vettem jegyet bőven.
- Már elnézést, de Beckham nem az argentinoknál játszik, hanem a Realban, ők egyébként szintén jönnek Budapestre?
- Húúú? Tényleg? Akkor veszek abból is jegyeket, mert Bea letöri a derekamat, ha jegy nélkül megyek haza? Ettől függetlenül azért jövünk az argentin meccsre is, képzeld, amikor A Rettegés foka című műsort vettük fel Argentínában, elvittek minket a Maradona butikjába, és vettem is egy csomó cuccot.
- Te egyébként fociztál fiatalabb korodban?
- Áááá? Be voltam oltva a foci ellen, soha életemben nem rúgtam bele egy labdába, sőt, még focimeccsen sem jártam egyszer sem. Ez a két slágermeccs lesz tehát a debütálásom, azt hiszem, jobbakkal nem is kezdhetném.

ekkora lúzert...