Zlatan Ibrahimovic
Farkas Norbi most mondta,hogy Ibrahimovicot piacra dobja a Barcelona,és ha jön komoly vevő odaadják?
Ezt hol olvasta, vagy mi van?
Vagy csak egy hosszabb mondat végét kaptam el?
Ezt hol olvasta, vagy mi van?
Vagy csak egy hosszabb mondat végét kaptam el?
- Andris
- Adminisztrátor
Nem akarok dobálózni, de már a nagyonnagyon sokadik jópélda arra, hogy egy mozgékony középcsatárral (legyen bármelyikük épp) sokkal jobb, lényegesen más a támadójátékunk. És ez független attól hogy egy csapat offenzív avagy épp az ellenkezője.
Ibráról már meggyőződésem így egy év után, hogy nem illik ide, ugyanakkor nyilván nem küldeném el ennyi idő után, ahogy Henrynél is ez volt. Persze ott is igazunk lett és még ha egy jó szezont 2. évben futott is, nem volt semmi igazánjó és tartós teljesítménye 3 évben.
Ibránál se számítok sokkal jobbra, de ne legyen igazam.
Szóval majd jövőre. Mostmeg már nemjátszatnám túlsokat, amíg megnem nyertük a bajnokságot, mert perpill hátráltat úgyérzem.
Ibráról már meggyőződésem így egy év után, hogy nem illik ide, ugyanakkor nyilván nem küldeném el ennyi idő után, ahogy Henrynél is ez volt. Persze ott is igazunk lett és még ha egy jó szezont 2. évben futott is, nem volt semmi igazánjó és tartós teljesítménye 3 évben.
Ibránál se számítok sokkal jobbra, de ne legyen igazam.
Szóval majd jövőre. Mostmeg már nemjátszatnám túlsokat, amíg megnem nyertük a bajnokságot, mert perpill hátráltat úgyérzem.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Dave87
- Capitá del Barça
Így van. Megbontottuk, és bárki bármit mond, belebuktunk.Bono írta: Inkább azt nem értik/értjük, hogy egy tökéletesen működő gépezetet miért kellet megbontani? Vagy legalább is miért az egyik legjobb pontján?...
Formációt és játékrendszert tekintve is át kellett szervezni, mert Zlatan a gyors, rövidpasszos ELŐREjátékban (ami ugye a legfőbb erényünk) idén semmit az égvilágon nem mutatott. Az ívelgetéses dologgal is próbálkoztunk pl. az Inter ellen eleget, de egyetlen(!) labdát nem sikerült kapura fejelnünk. Nem a mi játékunk, nem a mi stílusunk, nincsenek meg hozzá az embereink, ennyi.
Emellett Zlatannal személy szerint semmi problémám nincs, hiszen a gólok tükrében azért megállta a helyét, csak mondjuk én személy szerint több "El Clasico-s" döntő találatra számítottam. De erre még van lehetősége, 4 meccsen.
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
-
- Entrenador del Barça
Elöttem szólókkal nagyjából egyetértek, vagyis ez volt az első éve. Adnék még neki egy idényt, hadd bizonyítson, de ezt a flegmázását csökkenthetné, van néha hogy legszívesebben repülnék 1500 km-t, és helyben felpofoznám.
off: Egyesekkel ellentétben, én bízom Pep-ben. Elég hamar elfelejtettük azt az első évet, azt hogy a 2. évében harcban vagyunk még a bajnokság megnyeréséért, eljutottunk a BL elődöntőig. Utóbbi évekhez képest (2008-2009-es idényt kivéve) eredményes év, tavalyihoz képest ezt az idényt úgy könyvelem el, hogy a csapatnak magába kell szálnia, mindent a csapatért feeling kéne mindenkinek. Tudom ez egy kicsit paradox, ugyanis Ibra sose fogja ezt átérezni, bárki bármit mond.
off: Egyesekkel ellentétben, én bízom Pep-ben. Elég hamar elfelejtettük azt az első évet, azt hogy a 2. évében harcban vagyunk még a bajnokság megnyeréséért, eljutottunk a BL elődöntőig. Utóbbi évekhez képest (2008-2009-es idényt kivéve) eredményes év, tavalyihoz képest ezt az idényt úgy könyvelem el, hogy a csapatnak magába kell szálnia, mindent a csapatért feeling kéne mindenkinek. Tudom ez egy kicsit paradox, ugyanis Ibra sose fogja ezt átérezni, bárki bármit mond.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

- jelwaz
- Entrenador del Barça
Röhej. Valdés meg azért kapott x gólt eddig mert Zlatan túl magas és takar, meg a hozzáállása megmutatkozik az aurájában és bezavar... Hagyjuk már. A Barcából senki nem hagyta ott a bőrét élete meccsén, ezt látni kell (vegyük ki Piquét és Valdést). Az a baj, hogy annyira fafejűek vagytok. Valóban Ibra nem az a Eto'o féle, állandóan izgő-mozgó figura. De sokszor volt, hogy Eto'o sem csinált semmi hasznosat, hiába volt sokat játékban (imádtam a 30-ról eleresztett lövéseit, a kis srácok biztos nagyon örültek a külső kerületekben a labdáknak). Komolyan mondom, Ibrának kevésbé kellene megpróbálnia alkalmazkodni. Sok olyan szitu van, amikor lőhetne, de még tovább akarja passzolni, amit az Interben az életben nem tett volna meg. Mondjuk talán ezt is észrevenném. Mindazonáltal nem mondom, hogy lenyűgöz a játéka, de az ilyen pusztán szimpátia alapú megnyílvánulások felháborítanak. Sajnálom, hogy mindenkinek lehet Barca mezt eladni. Egy kis box utca rád férne.McLarenF1 írta:Messi elfelejtett focizni? Csoda, hogy a 40 gólt elérte. Szerinted mit tud csinálni Messi? Vagy megoldja egyedül, vagy ha nem megy, akkor visszapasszol Alvesnek, Xavinak, vagy a védőknek. Mert a svédre nem számíthat, vele még egy kényszerítőt sem lehet megcsinálni. Ha Zlatannak passzolna (ha lehetne neki), akkor mehetne vissza mindenki védekezni. Van két oldalt két támadónk magárahagyva, elszakítva egymástól, középen áll(!) Zlatan a zavaró tényező. Ha mindenáron játszania kell, legalább kidobná Pep a baloldalra, eljátszadozna ott a szögletzászlóval, Messi máris könnyebben boldogulna akárki is lenne a középső támadó, lenne egy társ mellette.
Óriásit "hajtott" élete meccsén a svéd. Nem kell "habzó száj", és nem kell tízig számolnom ahhoz, hogy azt mondjam, hogy mennie kell. Mert ha nyerni akarunk valamit, akkor Zlatantól meg kell szabadulni. Még szombat este tíz előtt. Remélem jövőre gólkirály lesz... az IFK Norrköpingben.
Go Zlatan! Go home!
Szerintem itt sokaknak nem biztos, hogy Ibrával vannak gondjai(bár nem olvastam végig mind 328 szidalmazó hozzászólást).
Inkább azt nem értik/értjük, hogy egy tökéletesen működő gépezetet miért kellet megbontani? Vagy legalább is miért az egyik legjobb pontján?
Bár tavaly Henry is az egyik legjobb volt, de szvsz lehetett érezni, hogy nem nagyon lesz még egy olyan szezonja.
Samunak meg nem biztos, hogy az utolsó szezonja lett volna, mert Ő szerintem akart hosszabbítani, csak egy kicsit borsos fizut akart(amit azért átlag 30 gól/idény után nem mondanék nem megérdemeltnek)!
Ibranak én sem örültem, amikor idejött, de ha már itt van szurkolok neki, mert a kedvenc csapatom tagja, de én is bosszankodom azon, hogy nem látom rajta azt az elszántságot, ami kellene, még ha a játék nem is megy úgy, mint az Interben. Persze ha nagyon vergődik, akkor be kell látni, hogy hibáztunk. Jobb elismerni és változtani, mint homokba dugni a fejünket...
Inkább azt nem értik/értjük, hogy egy tökéletesen működő gépezetet miért kellet megbontani? Vagy legalább is miért az egyik legjobb pontján?
Bár tavaly Henry is az egyik legjobb volt, de szvsz lehetett érezni, hogy nem nagyon lesz még egy olyan szezonja.
Samunak meg nem biztos, hogy az utolsó szezonja lett volna, mert Ő szerintem akart hosszabbítani, csak egy kicsit borsos fizut akart(amit azért átlag 30 gól/idény után nem mondanék nem megérdemeltnek)!
Ibranak én sem örültem, amikor idejött, de ha már itt van szurkolok neki, mert a kedvenc csapatom tagja, de én is bosszankodom azon, hogy nem látom rajta azt az elszántságot, ami kellene, még ha a játék nem is megy úgy, mint az Interben. Persze ha nagyon vergődik, akkor be kell látni, hogy hibáztunk. Jobb elismerni és változtani, mint homokba dugni a fejünket...
Elég sokat filóztam az Ibra-kérdésen - magamban is, meg haverokkal is - , és igazából még nem tudtam dűlőre jutni. Most megpróbálok 
Amikor idejött, én maximálisan mellette voltam. Bár utólag nem jött be az, amiért akkor nagyon vártam az érkezését (tudniillik, hogy az ilyen -számomra- gerinctelen, támadni nem akaró csapatok ellen a felíveléseknél a hasznát vehetjük, de ez nem jött be több okból sem...nemcsak az ő hibájából). Bíztam abban is, hogy lesz Ibra-varázslat, de ez is elmaradt a legtöbb esetben.
Viszont védelmében azt fel kell hozni, hogy ez az első éve nálunk. OK, azt mondjátok bizonyára sokan, hogy ezen túl kellene lépnie egy világsztárnak -> én meg azt mondom, hogy Ibra az utóbbi 6 évben olyan csapatokban játszott, ahol kb. a Barca játékának tökéletes ellentéte valósult meg, vagy legalábbis elég messze állt attól.
Ibra akkor él és virul, ha 1 védővel találja magát szemben (lendületből!!!), és a 16-osról bombáz egyet. Nálunk mi a helyzet?: Benn van centerként a 16-osnál, az ellenfél kapusát tán alig látja egy meccsen, 0 tere van, meg sem tud fordulni, ketten lógnak a nyakán állandó jelleggel - kicsit más szitu, mint az előbb felvázolt.
(Még 1 szemléltető példa: ha van egy jobblábas védő, aki valamilyen furcsa okokból balhátvéddé válik az idők során, meglehet, hogy jobbhátvédként kudarcot fog mondani. És hiába mondja azt bárki is, hogy "de, hiszen jobb lábas!!!"... amit évekig csinál, azt nem lehet hirtelen felforgatni)
Eljutottam oda, hogy megvédem Ibrát, nem teszem felelőssé emiatt + ugyebár az igazolását sem ő intézte el. De attól még azt látni kell, hogy valami nem működik ott a csatársorban...az Inter-meccsnél nem is lehetett volna egyértelműbb "bizonyító-eszköz": a mozgás hiánya a Barca játékának végét jelenti. Lehet azt mondogatni, hogy "fussá' többet, Ibra!", vagy egyéb "szakmai" jellegű dolgokat, de az előző bekezdésben említett dolog miatt én nem érzem őt hibásnak.
Én annyiban nyitva hagyom a kérdést (tehát mégsem jutok dűlőre), hogy:
1. ha Ibra és a csapat kölcsönösen meg tudja már érteni egymás játékát a jövőben, illetve ha Ibra beilleszkedése tökéletessé válik, akkor azt mondom, hogy a mostani egy "váltó-év" volt - amit maximálisan támogatok egyébként, és ezt el is mondtam párszor a fórumon a stáb döntése kapcsán, hogy egy mindent megnyerő csapatnál KELL a váltás.
2. ha nem látni a jövőben fejlődést a játékunkban ("visszafejlődést" - tehát, hogy jobban hasonlítsunk a tavalyi csapathoz), akkor én úgy érzem, hogy egy elég nagy hibát vétett a szakmai stáb akkor, amikor Ibrát nézték ki középcsatárnak, ugyanis TOTÁL ELLENTÉTES TAKTIKA kell vele - ahhoz képest, amit ez a csapat játszik évek óta. Ennek ellenére én nagyon bízom benne, hogy sikerül Ibrának megvalósítania azt, amiért Pep és a csapat kinézte őt.

Amikor idejött, én maximálisan mellette voltam. Bár utólag nem jött be az, amiért akkor nagyon vártam az érkezését (tudniillik, hogy az ilyen -számomra- gerinctelen, támadni nem akaró csapatok ellen a felíveléseknél a hasznát vehetjük, de ez nem jött be több okból sem...nemcsak az ő hibájából). Bíztam abban is, hogy lesz Ibra-varázslat, de ez is elmaradt a legtöbb esetben.
Viszont védelmében azt fel kell hozni, hogy ez az első éve nálunk. OK, azt mondjátok bizonyára sokan, hogy ezen túl kellene lépnie egy világsztárnak -> én meg azt mondom, hogy Ibra az utóbbi 6 évben olyan csapatokban játszott, ahol kb. a Barca játékának tökéletes ellentéte valósult meg, vagy legalábbis elég messze állt attól.
Ibra akkor él és virul, ha 1 védővel találja magát szemben (lendületből!!!), és a 16-osról bombáz egyet. Nálunk mi a helyzet?: Benn van centerként a 16-osnál, az ellenfél kapusát tán alig látja egy meccsen, 0 tere van, meg sem tud fordulni, ketten lógnak a nyakán állandó jelleggel - kicsit más szitu, mint az előbb felvázolt.
(Még 1 szemléltető példa: ha van egy jobblábas védő, aki valamilyen furcsa okokból balhátvéddé válik az idők során, meglehet, hogy jobbhátvédként kudarcot fog mondani. És hiába mondja azt bárki is, hogy "de, hiszen jobb lábas!!!"... amit évekig csinál, azt nem lehet hirtelen felforgatni)
Eljutottam oda, hogy megvédem Ibrát, nem teszem felelőssé emiatt + ugyebár az igazolását sem ő intézte el. De attól még azt látni kell, hogy valami nem működik ott a csatársorban...az Inter-meccsnél nem is lehetett volna egyértelműbb "bizonyító-eszköz": a mozgás hiánya a Barca játékának végét jelenti. Lehet azt mondogatni, hogy "fussá' többet, Ibra!", vagy egyéb "szakmai" jellegű dolgokat, de az előző bekezdésben említett dolog miatt én nem érzem őt hibásnak.
Én annyiban nyitva hagyom a kérdést (tehát mégsem jutok dűlőre), hogy:
1. ha Ibra és a csapat kölcsönösen meg tudja már érteni egymás játékát a jövőben, illetve ha Ibra beilleszkedése tökéletessé válik, akkor azt mondom, hogy a mostani egy "váltó-év" volt - amit maximálisan támogatok egyébként, és ezt el is mondtam párszor a fórumon a stáb döntése kapcsán, hogy egy mindent megnyerő csapatnál KELL a váltás.
2. ha nem látni a jövőben fejlődést a játékunkban ("visszafejlődést" - tehát, hogy jobban hasonlítsunk a tavalyi csapathoz), akkor én úgy érzem, hogy egy elég nagy hibát vétett a szakmai stáb akkor, amikor Ibrát nézték ki középcsatárnak, ugyanis TOTÁL ELLENTÉTES TAKTIKA kell vele - ahhoz képest, amit ez a csapat játszik évek óta. Ennek ellenére én nagyon bízom benne, hogy sikerül Ibrának megvalósítania azt, amiért Pep és a csapat kinézte őt.
- Tdavid
- Entrenador del Barça
Hát komolyan büszkék lehettek magatokra
!!!!!Minden egyes rohadt nap arra mászok haza h a Zlatan Ibrahimovic topica-ba megint 3 oldalnyi szidást olvasok végig!!!
(lehet h egy időre nem is ártana bezárni...na de mind1
)Egy kicsit elkéne gondolkoznia néhány embernek h egy BARCELONA játékosról van szó!!!!!!!Már nem Inter vagy Juve játékos amikor még egy nagyképű senkiházi volt!!!Amióta idejött nagyon sokat változott emberileg!!!És én azért ezt is figyelembe veszem.
Meg amúgy is ki tudja mi lett volna Eto'o-val ha itt marad nálunk...meglehet h sz*rt volna az egészbe, kiszenvedett volna még egy szezont itt és lelép ingyen!!De ezt már nem fogjuk megtudni!!!Most van egy Ibrahimovic nevű PROFI labdarugónk, aki nem Eto'o helyettesítésére jött mert nem lehet őket összehasonlítani....két különböző stílusú játékos!!Na de mind1...aki igazán Barca drukker az kiáll az összes játékos mellet akkor is, ha az ELSŐ itt töltött évében még nem úgy muzsikál ahogy azt néhányan elvárják...És azokat se értem akik már zavarnák el a halálba innen...nekik üzenem h ZLATAN NEM MEGY SEHOVA!!!!!!!!!
NA PEACE!!!
VISCA EL BARCA!!!!!!

Meg amúgy is ki tudja mi lett volna Eto'o-val ha itt marad nálunk...meglehet h sz*rt volna az egészbe, kiszenvedett volna még egy szezont itt és lelép ingyen!!De ezt már nem fogjuk megtudni!!!Most van egy Ibrahimovic nevű PROFI labdarugónk, aki nem Eto'o helyettesítésére jött mert nem lehet őket összehasonlítani....két különböző stílusú játékos!!Na de mind1...aki igazán Barca drukker az kiáll az összes játékos mellet akkor is, ha az ELSŐ itt töltött évében még nem úgy muzsikál ahogy azt néhányan elvárják...És azokat se értem akik már zavarnák el a halálba innen...nekik üzenem h ZLATAN NEM MEGY SEHOVA!!!!!!!!!
NA PEACE!!!

VISCA EL BARCA!!!!!!
- Bobberto
- Capitá del Barça
Imádom az ilyen mérhetetlen nagy fikázásokat felé.... csak azért mert most jött vagyis tavaly nyáron és 1 éve SINCS itt!
Más egyáltalán nem lehet hibás áááááá nem csakis ő mert Ő Zlatan.. most jött.. hülye... elfelejtett focizni meg mások nagyija is jobban tolná nála...
iszonyúan
elszomorító....
tényleg ahogy Gekkodan is írta gondolkozz
számolj el 10-ig
fürdés
alvás!
ha nem megy próbáld újra!
Más egyáltalán nem lehet hibás áááááá nem csakis ő mert Ő Zlatan.. most jött.. hülye... elfelejtett focizni meg mások nagyija is jobban tolná nála...
iszonyúan
elszomorító....
tényleg ahogy Gekkodan is írta gondolkozz

ha nem megy próbáld újra!
Véleményeddel 90%-ig egyetértek, kezdve a keret rövidségével a többi játékossal való összevetéssel, Pep hibáival etc...gekkodan írta: ...
Amely részeivel nem értek egyet, az egyrészt az, hogy Henryval szemben legalább ilyen hamar véget ért a szurkolók (fórumozók) türelme, mint ahogy most Ibrával kapcsolatban. Pep bizalma egyelőre töretlen a svéddel szemben így ezt a részét nem látom jogosnak.
Kettő Ibrával kapcsolatban alighanem sokakat nem is a rossz játéka zavarja, hanem az az attitűd, amit a csapat irányába mutat. Az én véleményem szerint a pályán hagyjuk a bőrünket duma után illett volna jobban odatennie magát, mert hiába játszott botrányosan gyengén Keita, ad be hónapok óta rosszul Dani, lassít le minden támadást Titi, és fetreng meccsenként 10-15 percet Busquets (akit egyébként viktimológiai szempontból is szívesen elemeznék, hogy miért mindig ő fekszik a füvön...), ugyanakkor ezen embereknek egész egyszerűen ennyi megy. Vannak korlátaik, amiket nem tudnak átlépni. Pl Dani sosem adott be jól, amikor szárnyaltunk akkor Messivel ketten közösen kavartak a jobbon (hogy ezt miért bontotta meg Guardiola számomra máig rejtély!).
Hogy példával illusztráljak, itt nem az a baj, hogy ha valaki kihagyja az üres kaput, mert van ilyen az emberrel. A baj akkor van, ha lehetne jobban csinálni, de pusztán nemtörődömségből, kedvtelenségből nem tenni az ügyért az kiveri néhányaknál a bizonyos biztosítékot. És ez a hozzáállás amiért Ibra állandóan kapja a savat, míg a magát sz*rrá hajtó Alves, vagy a szívét a pályára rakó Sergi irányába nagyobb a türelem.
Hozzátéve mindehhez, hogy a továbbjutás nálam egyértelműen Pepen ment el, akinél sokadjára látszik, hogy nem tudja megfogni a meccset, nem hoz újat, túl merev és adott esetben fafejű. Pl két cserét bennhagyni egy 70. perctől lépni nem bíró Inter ellen, vagy nem látni, hogy 1-1 után stabilizálni kellene a középpályát mert átjönnek rajtunk, hogy a merész húzásai annyiból állnak hogy Maxwellt variálja, de be nem hozna egy Bojant, vagy Henryt és még sorolhatnám...
De az Ibrát ért kritikák jelentős része szerintem megállja a helyét, bár nyilván nem egyszemélyben rajta ment el a továbbjutás!
Üdvözlöm az Ibrafikázókat! Muszáj elszomorítanom őket, mert Zlatan még sokáig gránátvöröskékben penget majd. Aki kételkedik Ibrában annak rossz a minőségérzéke. Ő egy GÉNIUSZ és ezen kár rugózni....
Messi elfelejtett focizni? Csoda, hogy a 40 gólt elérte. Szerinted mit tud csinálni Messi? Vagy megoldja egyedül, vagy ha nem megy, akkor visszapasszol Alvesnek, Xavinak, vagy a védőknek. Mert a svédre nem számíthat, vele még egy kényszerítőt sem lehet megcsinálni. Ha Zlatannak passzolna (ha lehetne neki), akkor mehetne vissza mindenki védekezni. Van két oldalt két támadónk magárahagyva, elszakítva egymástól, középen áll(!) Zlatan a zavaró tényező. Ha mindenáron játszania kell, legalább kidobná Pep a baloldalra, eljátszadozna ott a szögletzászlóval, Messi máris könnyebben boldogulna akárki is lenne a középső támadó, lenne egy társ mellette.gekkodan írta:...hogy Messi miért felejtett el focizni ahogy elérte a 40 gólt...
Aki beáll az Ibra-fikázók sorába és ezt énekli habzó szájjal, az gondolkodjon el egy picit, vagy számoljon el 10-ig, netán zuhanyozzon egyet.
Óriásit "hajtott" élete meccsén a svéd. Nem kell "habzó száj", és nem kell tízig számolnom ahhoz, hogy azt mondjam, hogy mennie kell. Mert ha nyerni akarunk valamit, akkor Zlatantól meg kell szabadulni. Még szombat este tíz előtt. Remélem jövőre gólkirály lesz... az IFK Norrköpingben.
Go Zlatan! Go home!
Hát barátom szívemből beszéltél!!gekkodan írta:"Élmény" olvasgatni, ahogy a sok prófétalelkű kolléga már egyenesen Ibra nyakába varrta a kiesést meg a BL-kudarcot. Egyes embereknek a véleménye meg egyenesen a "no comment" kategória.
Érdekes lenne elgondolkodni azon talán, hogy mit csinált az Inter elleni 2 meccsen a pályán Keita, hogy Alves miért nem tud az őszi classico óta beadni, hogy Busquets miért a színészkedéssel törődik a foci helyett, hogy Messi miért felejtett el focizni ahogy elérte a 40 gólt, valamint az sem egy utolsó kérdés, hogy miért gondolta azt az edző, hogy 3 fronton 18 játékossal címeket tud nyerni úgy, hogy a csapat ékszere, Iniesta pedig idén gyakorlatilag nem állt rendelkezésre pár héten kívül.
Miért jutottunk el oda, hogy rövid lett a keret, hogy 1 évre rá visszasírjuk a középpályára olykor Gudjohnsent, mert még így is jobb, mint mikor nincs más és miért akarja a fent említett faktorokat mindenki elfelejteni és egy tollvonással Ibra nyakába varrni a kiesést, amikor Henry sokkal több türelmet kapott.
Aki beáll az Ibra-fikázók sorába és ezt énekli habzó szájjal, az gondolkodjon el egy picit, vagy számoljon el 10-ig, netán zuhanyozzon egyet.
Annyi kiegészítést tennék hozzá, hogy ha idén véletlenül semmit sem nyerünk, mert hiába vezetünk nem nekünk áll a zászló, az csak és kizárólag a vezetés töketlenkedésén fog múlni.
Nem igaz, hogy nem veszik észre, hogy a kispadunk a többi Top csapatéhoz mérten gyenge. Míg nálunk bejön egy jeffren, addig Madridnál egy Van der Vaart, meg Guti, meg Kaka stb. Ezt látniuk kellet volna, nem lehet abban bízni, hogy egy idények keresztül senki nem sérül meg...ez nonszensz. Ibráról annyit, hogy olvassátok el az ns.hu adatait, egyelőre pont olyan százalékban lövi a gólokat, mint az interben, ahol ő volt a király és csak utána a többiek.
Henry éve meg egyszerűen siralmas, de mióta látványosan nem volt hajlandó az Arsenal ellen játszani, én már le is mondtam róla.
ettől függetlenül a kiesést nm Ibra nyakába varrnám, hanem az elbaltázott taktikánk miatt, miszerint egy olyan meccsen mint a szerdai 3!!!! védekező kp kezdünk..őrület, és amikor kiállítanak valakit az ellenféltől akkor is marad minden...az utolsó 10 percben amikor már két csatárral játszottunk megvoltak a helyzetek...ha félidőben meglépi ezt simán nyertünk volna, de ez már történelem.
Akkor is ez a csapat mutatja a legszebb focit, mióta feltalálták a labdarúgást, de ez az év ha Trófea nélül maradunk ez nem a játékosok felelőssége, hanem a vezetőségé....cserepad nélkül nem lehet hosszú távon érvényesülni, főleg nem három fronton.
-
- Director del Fútbol
"Élmény" olvasgatni, ahogy a sok prófétalelkű kolléga már egyenesen Ibra nyakába varrta a kiesést meg a BL-kudarcot. Egyes embereknek a véleménye meg egyenesen a "no comment" kategória.
Érdekes lenne elgondolkodni azon talán, hogy mit csinált az Inter elleni 2 meccsen a pályán Keita, hogy Alves miért nem tud az őszi classico óta beadni, hogy Busquets miért a színészkedéssel törődik a foci helyett, hogy Messi miért felejtett el focizni ahogy elérte a 40 gólt, valamint az sem egy utolsó kérdés, hogy miért gondolta azt az edző, hogy 3 fronton 18 játékossal címeket tud nyerni úgy, hogy a csapat ékszere, Iniesta pedig idén gyakorlatilag nem állt rendelkezésre pár héten kívül.
Miért jutottunk el oda, hogy rövid lett a keret, hogy 1 évre rá visszasírjuk a középpályára olykor Gudjohnsent, mert még így is jobb, mint mikor nincs más és miért akarja a fent említett faktorokat mindenki elfelejteni és egy tollvonással Ibra nyakába varrni a kiesést, amikor Henry sokkal több türelmet kapott.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Sziasztok!
Én már régóta olvasom a hozzászólásokat és most úgy döntöttem le írom én is a véleményemet. Először is én örülök a leigazolásának. 38mecs21gól,és 9 gólpassz!!! Szerintem ez nem olyan rossz…De ahogy olvastam itt a komikat ez sokaknak annyira nem számít,mert ha valaki stasztikát másol be akkor rögtön jön e z igaz de egész mecsen csak sétál, csak vissza paszol,ADJUK EL -.-….
Le írom hogy SZERINTEM miért nem megy neki anyira:
1.Olaszországból igazolt ide, ahol azért nincs ilyen iram lásd Milán mecsei és igyis 3.ok…Át kell szoknia!
2.Új társak,más játék. Amíg Interbe játszott addig ő volt a csapat „sztárja”.Legtöbbször őt keresték a labdával, rá épültek. Itt nem ez van…
3.Egy kicsit ,hogy szerintem mi az ő szerepe most a csapatba :erős fizikuma és jó fejjátéka miatt egyértelmű hogy a szélről beadott labdák hálóba jutatása,tamadásoknál kicsit visszalép egy vissza passz erejéig ekkor mögötte van üres terület ami bejátszható lenne, mert Ibra védője is ki lép ilyenkor. Ami meccseket néztem én eddig ezeket láttam tőle.
3+. Szerintem ezek miatt nem megy neki, de nem értem hogy akkor mért pont őt hoztuk ide!? Mióta ide jött teljesen megváltozott. Sokak örömére nekem bánatomra nincs önbizalma nincs nagy EGOja! Nem lő kapura váratlanul,nincsenek váratlan cselei(1az1 ben nem bír nyerni a védővel szemben).A szerepköre teljesen más az is igaz…
4.És ,hogy ne csak foci legyen a Nyelv... Elég rossz neki új ország, új nyelv.És itt a spanyol az ALAP ráadásul katalánul is.
Nagyon örülök annak hírnek , hogy jön Villa. Szerintem ha jön akkor újfelállás lesz 1-4-2-2-2 én ennek jobban örülnék és szerintem Ibrának is jobban fekszik majd ez. És csak , hogy megynyugodjatok azt nyilatkozta , hogy még itt tevezz egy 4-5 évet és ha már ide hozták rekord összegért nem fogják kipaterolni
Na ennyit akartam!
További szép napot!
Én már régóta olvasom a hozzászólásokat és most úgy döntöttem le írom én is a véleményemet. Először is én örülök a leigazolásának. 38mecs21gól,és 9 gólpassz!!! Szerintem ez nem olyan rossz…De ahogy olvastam itt a komikat ez sokaknak annyira nem számít,mert ha valaki stasztikát másol be akkor rögtön jön e z igaz de egész mecsen csak sétál, csak vissza paszol,ADJUK EL -.-….
Le írom hogy SZERINTEM miért nem megy neki anyira:
1.Olaszországból igazolt ide, ahol azért nincs ilyen iram lásd Milán mecsei és igyis 3.ok…Át kell szoknia!
2.Új társak,más játék. Amíg Interbe játszott addig ő volt a csapat „sztárja”.Legtöbbször őt keresték a labdával, rá épültek. Itt nem ez van…
3.Egy kicsit ,hogy szerintem mi az ő szerepe most a csapatba :erős fizikuma és jó fejjátéka miatt egyértelmű hogy a szélről beadott labdák hálóba jutatása,tamadásoknál kicsit visszalép egy vissza passz erejéig ekkor mögötte van üres terület ami bejátszható lenne, mert Ibra védője is ki lép ilyenkor. Ami meccseket néztem én eddig ezeket láttam tőle.
3+. Szerintem ezek miatt nem megy neki, de nem értem hogy akkor mért pont őt hoztuk ide!? Mióta ide jött teljesen megváltozott. Sokak örömére nekem bánatomra nincs önbizalma nincs nagy EGOja! Nem lő kapura váratlanul,nincsenek váratlan cselei(1az1 ben nem bír nyerni a védővel szemben).A szerepköre teljesen más az is igaz…
4.És ,hogy ne csak foci legyen a Nyelv... Elég rossz neki új ország, új nyelv.És itt a spanyol az ALAP ráadásul katalánul is.
Nagyon örülök annak hírnek , hogy jön Villa. Szerintem ha jön akkor újfelállás lesz 1-4-2-2-2 én ennek jobban örülnék és szerintem Ibrának is jobban fekszik majd ez. És csak , hogy megynyugodjatok azt nyilatkozta , hogy még itt tevezz egy 4-5 évet és ha már ide hozták rekord összegért nem fogják kipaterolni

Na ennyit akartam!
További szép napot!
-
- Barça C
Ez még csak az első éve legyünk vele türelmesek.
Akárhogy nézzük egy svéd az olasz bajnokságból.
teljesen más stílus és játékfelfogás.
Várjunk még egy évet aztán meglátjuk mi lesz a sorsa.
Akárhogy nézzük egy svéd az olasz bajnokságból.
teljesen más stílus és játékfelfogás.
Várjunk még egy évet aztán meglátjuk mi lesz a sorsa.
- geridoss
- Director del Fútbol
A teljes éves produkcióról van szó, nem a szerdai meccsről. És nem, ebben a mutatóban Messi jól végezte dolgát.senzu írta:Messi is nagyon gyenge volt az Inter ellen, sétálgatott végig.
Akkor most adjuk el őt is?
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
socio66,
Tudom volt több neki,persze , rosszul fogalmaztam
Szóval, az elmőlt 1 hónapban volt egy 0 értékű meccse, az előző BL meccset nem írom,mert sérülésből visszajött nem várhattunk el sokat.
Tehát Előtte lőtte a gólokat,sérülése előtt már jó volt, és a Inter meccs után üldözné el a társaság 90%a
Tudom volt több neki,persze , rosszul fogalmaztam
Szóval, az elmőlt 1 hónapban volt egy 0 értékű meccse, az előző BL meccset nem írom,mert sérülésből visszajött nem várhattunk el sokat.
Tehát Előtte lőtte a gólokat,sérülése előtt már jó volt, és a Inter meccs után üldözné el a társaság 90%a
- varnagykrisztian
- Entrenador del Barça
Csatlakozom Titinho és LM10 védőbeszédéhez.Én sem értettem egyet az Eto'o-Ibra cserével de Ibrának kell adni még egy évet hogy bizonyítson.Volt hogy 4 mérkőzésen keresztül betalált de megesett vele az is hogy 5 meccsen keresztül eredménytelen volt.Eddig rúgott 42 mérkőzésen 21 gólt, ebből 7 volt győztes gól!Türelem.....
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
menjenIbra írta:több labdát elad mint az Adidas 2009-ben.

Egy sz.r meccse..?Most meg igen aláírom,hozzáállásával nem voltam megelégedve az Inter ellen,de volt 1 [auto_cenzúra] meccse és már takarodjon ahova akar...
November végétől kb. az Arsenal elleni meccsig értékelhetetlen volt, már a kommentátorok is röhögtek azon,miket hagyott ki..
Szenvedés volt nézni a játékát ebben a pár hónapban,függetlenül attól hogy most ki szereti,meg ki nem.
Előtte jó volt,azt aláírom,örültem is neki nagyon.
Meg azért ha ez az egy Inter elleni meccse lett volna csak fos,akkor is kiakadhatnánk. Azért jött ide,hogy Bl-t nyerjen és a volt csapata ellen egy elődöntőben nem ad ki magából mindent?
Hát ennél nagyobb motiváció hova kell?
Ha ez se indítja be,akkor mi fogja?
Mindegy,én is csak ismételem magam,már leírtam legalább ötször a véleményem,de mindig van valami,amire reagálnom kell.
Mivel elküldeni nem fogjuk,így részemről egy éve még van a bizonyításra,de nagyon örülnék,ha megvennénk mellé Villa-t és ha jövőre is ilyen gyenge lesz,akkor lenne alternatívája.
És akkor mehetne a Messi-Villa-Pedro sor.
- orska
- Jugador del Barça
Itt kerem az alapveto problema az ar. Eto'o plus 40 milla az tul sok ahhoz hogy varjunk meg, meg Henry-hez hasonlitgassuk. Ez nagyjabol 80 mill osszesen, es ezert a penzert jogosan varjak sokan a jobb teljesitmenyt. Keves amit csinal, nem dont el fontos meccseket (tisztelet a kivetelnek) es meg az sem latszik hogy megszakadna. Fogjuk fel hogy ez az ar amit fizettunk C Roni es majdnem Messi magassagokban van, tehat jogosak az elvarasok. Tobb kell.
- Bobberto
- Capitá del Barça
Titinho írta:1. Nem mindenki tud így beilleszkedni.Quaresma77 írta:Nem tom emlékeztek e Ruud Van Nistelrooy ra a real Madrid egykori csatárjának első évére . Ha jól emlékszem gólkirály lett , és minden meccsen megszakatt a pályán . Első meccsén azt hiszem 4 et vágott . És kiszorította RONALDOT .(javítsatok ki ha vmiben tévedek) . Ibra hol van ettől a szinttől?![]()
2. Annó a Realban Van Nistelrooy-ra nyomatták a játékot (mint most Higuaínra), a Barcában ez nem így megy. Nálunk jelenleg a középpályától és Messitől függ a Barca játéka. Tavaly az Interben is Ibrára játszottak, gólkirály is lett.
Nem tud mindenki gólkirály lenni első szezonjában és ez függ a csapat játékától is. Nézzük meg Eto'ot. 13 bajnoki gólja van, meg mellette van 2-3 Bl gólja. Vagy mondjuk Lisandro Lopez a Lyonnál, akinek asszem 12 gólja van. De még lehetne a sort sorolni Huntelaarral, vagy Berbatovval (akinél szintén a Tottenham játéka rá épült, a MU-nál nem), Benzemával stb., stb.
Én még nem törnék pálcát fölötte, én nagyon bízok benne, hogy jövőre teljes mértékben be fog illeszkedni és jönni fognak sorra a kiváló teljesítmények tőle. De ha megnézzük, akkor az első szezonja eddig itt nálunk a legtermékenyebb, sem az Ajaxnál (mondjuk akor még kis ficsúr volt), sem a Juventusnál, sem az Internél nem volt ennyire termékeny. 21 gólos és még van hátra 4 meccse. Még a 25 gólt is elérheti első szezonjában, ami szerintem nem mondható rossznak. Sok meccset és sok pontot köszönhetünk így is az ő góljainak, de viszont az tény, hogy játékban még van még mit fejlődnie. Ez tény.
Én nagyon bízom benne. Még véget sem ért a szezon, de sokan már elküldenék, pedig még 1 éve sincs itt.
Totálisan, abszolút, teljesen egyetértek Titinho-val!
Nem mi tehetünk, hogy mennyibe került...
Rengeteg ismétlem rengeteg mellette szóló példa van, hogy és milyen simán illeszkednek be ide-oda a játékosok erre természetesen rengeteg ellenpélda is van! Mit kell itt nekifeszülni a másiknak, és hasonlítani evvel avval? Ő Zlatan Ibrahimovics ennyi pont
1 évet nem adtok neki, de már dobjuk el vigyük cseréljük, adjuk be a zaciba stb.
Hogy lehet ennyi hitet vesztett ember...jó pár fontos gólt is szerzett ha 3 méterről ha 15ről! Szeretem a játékát és elismerem többségében rossz meccsei voltak, de most az egész CSAPAT sem ragyogott úgy mint tavaly mert olyat nem is lehet újra...
1 szó mint 100 adjunk neki időt könyörgöm aztán majd lesz ahogy lesz... addunk meg bízzunk benne és drukkoljunk neki!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
aha, véletlen sem lehet köze az ellenfél védekezésének ehhez. Tavaly sok helyzet adódott a Chelsea elleni meccseken? vagy tavaly előtt a M.U. elleni elődöntőkön? akkor Eto'o volt a középcsatár.MichaaBee írta:Fogjuk már ezt is a széljáték hiányára...abszolút nincs területeAzért nincs területe, mert nem csinál magának. Érdekes módon, amikor Eto'o itt volt, akkor is így játszottak ellenünk és neki volt területe. Mert futott!
Ibra simán maradni fog legalább még 1 évet, ami simán ki is jár ennél a klubnál. Aztán ha jövőre se tud hosszabb távon jobbat nyújtani (mert bőven voltak időszakai amikor nem lehetett a teljesítményére panasz (persze reálisan nézve, mert akkor is voltak aki belekötöttek a lábszőrzetébe is)
akkor ennyi volt benne. a Barca szerencsére nem olyan klub,aki nem adja meg a lehetőséget a bizonyításra,vagy bizonyos hibák kijavítására.
főleg,h a gólmennyiséggel még gond sincs szerintem első évben.
pár kritika természetesen jogos, de akik már most túladnának rajta,remélem koppannak.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Barça C
Én csak annyit tudok, hogy aki bemegy egy boltba ahol Barca mezeket árulnak, az csak Messi-s mezt hajlandó megvenni. Ezt mondták egyszer a bl-magazinban a tv2-n. Igen, jól látjátok nem Ibra mezt keresnek hanem Messi-setzsulter írta:Valaki nem tud valami adatot arról, hogy Ibra mezekből meg reklámokból hogy mennyiben térült meg a vételára...csak kíváncsi lennék...(közgazdászként ez is izgat)